ja sam rekao da je ovakva tema dobra, samo se bojim da ce “napaceni hrvatski narod” popusiti ako ce slijediti vase upute,
zasto spam? pa jel’ ne razgovaramo i argumentiramo?
Osobno samo pisem argumentirano na vase medvedje krive podatke, ne spamam a nakon toga svi medvijedi vec dvije veceri pobijegnu spavati jer i nisu medvjedi ,jer su u petak malo bikovi pa u subotu su medvjedi pa malo tuku po asku RIBU pa bi malo piskili pa bi malo kakili tako da pozdravljam sto ces ostati pisati .
Ma tko sam ja da kupujem na ZSE-u, ne razumijem ti se ja u to moj MIG, eto tebi pa kupuj [wink]
Hehe zanimljivo čitati ovu temu, kao da će se desiti krah burze 29.
Samo će tržište sporije rasti, bit će više korekcija tijekom godine, a godina će završiti s blagim porastom crobexa. U ovoj godini će najviše profitirati medonje koji imaju uvijek spreman cash, uskoro će završiti i ova korekcija, pa nagli rast neko vrijeme pa opet hlađenje itd. Na tim valovima će se dati sasvim solidno zaraditi jest da je u suprotnosti s grahamovim naravoučenjem, ali i on kaže prodaj na vrhu kupi na dnu i to je cijela filozofija burze. Nikako se načuditi likovima koji čekaju da nešto poraste pa kupuju na ATH, a takvih je najviše. Zanimljivo kad je nešto skupo, niko ne pita koliko košta, popusti na burzi većini očito ne odgovaraju.Psihologija očito čini svoje.
spam je kad ivek ili ja napišemo dvije kartice teksta na korekciji i onda horda nagrne sa kratkim postovima da se još jednom objasni i tako većina odustane od čitanja prvobitnog teksta. Ali opet kažem meni nije neugodno repostati se [smiley]
Tako je pogledaj se koji si u TOP 10
hehhehe na kraju godine se broji koliko sam ja skužio pravila igre [smiley]
Problem je u tome sto niste konzistentni malo bi da se sve raspadne ali imate dionice HT,Ivek u petak kaze jedno
u subotu tvrdi drugo,Deimos tvrdi da je PE CROBEXA 40 pa uredno lupa RIBU po asku kako da vam covijek vjeruje.
Ma tko sam ja da kupujem na ZSE-u, ne razumijem ti se ja u to moj MIG, eto tebi pa kupuj [wink]
znam ja da ti ne kupujes, a i ti, kad si onomad bjezao s foruma javno rekao da samo pripremas teren za svoje americke prijatelje da oni jeftino kupe i da ti je zao sto nema nekog Sorosa da nama raz’ebe trziste[wink]
ali ne odgovori ti meni jel kupujes kad je situacija k’o u potpisu ti, ili kad trziste padne jos 10% gdje mu je dno, kako si i sam rekao..
jer u svakom slucaju dovodis ljude u zabludu, a to je protiv HANFinih pravila[lol] [lol]
a sto se tice Todorica pisi do mile volje, ja sam ipak jedan od onih insajdera, (pa znam kako i kad) zbog kojih si odlazio s nase burze![kiss]
GERONIMO:
”
Tako je pogledaj se koji si u TOP 10
”
hehhehe na kraju godine se broji koliko sam ja skužio pravila igre [smiley]
Zamolio bih vas kao iskusnog medvjeda da mi date ocijenu mog porfelja na igri top 10 kako se ponasa u ovoj korekciji. Unaprijed hvala[pray]
ma ipak se vi mene jako bojite kad toliko vremena gubite na proučavanje moje osobnosti i naravnoi drugih korekcijonaša. Pa neće valjda ljudi slušati jednog zločestog medu i rasprodati sve i kupiti poslije jeftino [wink]
ja sam samo rekao da ne iznosis cijelokupnu sliku
sto se tice makroekonomije, pogledaj forecast za buducnost
Ovo su najsvjeziji forecasti i to je vise manje konsezus!
ovo sto ti pricas malo pada u vodu nakon ovakvih brojki
Da slazem se ovo je tvoje misljenje
Real,
do sad si bio simpatican al’ ti si taj koji iznosi misljenja (mozemo nazavati i spam), a kad dam podatke od ljudi koji to rade profesionalno, onda si bez teksta?
najgore od svega, ako samo drukas. Vidi se da znas materiju ali…od svih drukera, pozitivnih ili negativnih, najgori su oni koji znaju materiju pa onda drukaju. Samo, nadam se da ne drukas i da ovdje pises zbog toga da ukazes na negativnosyi koje su uvijek prisutne, a, ako pises zbog drukanja, onda si definitvno najgori lik na forumu