Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

daj mu molim te baci multiple za điju, espe i za nasdak!!
[sealed]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

GERONIMO:

Kolega molio bih vas da mi odgovorite na jednostavno pitanje koliki je onda bio prosijecni PE u Americi i koliki je danas?Unaprijed hvala

Ne mogu se sjetiti sada, ali lako se potraži. Problem je naravno bio u NASDAQ-u koji je bio iznad 35 mislim. Ali S&P 500 je bio umjeren. Danas je naravno situacija manje napuhana iako iznad višedesetljetnog prosjeka od 16 P/E. Onda je bio balon dionica, sada je balon nekretnina. Ni jedna recesija nije ista.

Ali opet, budućnost se gleda a ona je gadna, ima tu još puno toga za otpisati

Samo 38?

SAM PROTIV SVIH

ivek123:

vipy: ” samo bez municije ono je bila nevina sala…[embarass] ” Ima kod mene: 5,45 5,54, 7,65 7,62, 9, 12,7 [cool]

vidi se da si poznavatelj!
predaj na muriju sve sto imas, ako imas, ozlijedit ces se.
5.54 ne’am pojma sta je..5.56 ti fali..vjerojatno si na to mislio.
a siguran sam da je 7.9 poslije 7.62 najzastupljeniji u kucnim arsenalima..takodjer ga nemas![wink]
a imam i nesto od 6.35[yawn]

ivek123:

vipy: ” samo bez municije ono je bila nevina sala…[embarass] ” Ima kod mene: 5,45 5,54, 7,65 7,62, 9, 12,7 [cool]

vidi se da si poznavatelj!
predaj na muriju sve sto imas, ako imas, ozlijedit ces se.
5.54 ne’am pojma sta je..5.56 ti fali..vjerojatno si na to mislio.
a siguran sam da je 7.9 poslije 7.62 najzastupljeniji u kucnim arsenalima..takodjer ga nemas![wink]
a imam i nesto od 6.35[yawn]

Da, 5,56 sorry. Tipkam na boardingu. 🙂 7,9 nemam. [cool]

skype - ivek1234

, dakle prosjecni P/E đije ce onda biti cca 8. za koji tjedan ocekujes da je gotovo? pa dje tu bear market, to je vise stagnacija do 12000-10500. i to je taj masakr koji ti i ivek ocekujete?

Vrh se računa mig, vrh a on je bio na 14200, neko je i na ATH kupovao [wink] Caka je da se ATH vrati za 2 godinice, pa ko ima strpljenja nek čeka…

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Ajde Medo moze jedna javna opklada da DJI nece pasti ispod 11000 i da joj je tu dno u najlosijoj varijanti

SAM PROTIV SVIH

znam o cemu pricam..

hocu reci od sada pa nadalje..

DAKLE TAJ SILNI POKOLJ BI BIO PAD OD 12100 DO 10500??
CCA 10AK %???

[shocked][shocked][shocked]

onda kod nas manje..cca 8%?

Ajde Medo moze jedna javna opklada da DJI nece pasti ispod 11000 i da joj je tu dno u najlosijoj varijanti

Nema šanse za okladu, ludi Ben bi mogao srezati kamate na 0% i pokrenut hiperinflaciju pa možda uđemo u hiperinflacijski bull market [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

E je..ga[rolleyes]

SAM PROTIV SVIH

GERONIMO: ” Ajde Medo moze jedna javna opklada da DJI nece pasti ispod 11000 i da joj je tu dno u najlosijoj varijanti ” Nema šanse za okladu, ludi Ben bi mogao srezati kamate na 0% i pokrenut hiperinflaciju pa možda uđemo u hiperinflacijski bull market [wink]

bojim se da ce zauzdat i naftu, pa ne bu nis od inflacije, onda imamo samo bull
[lol] [lol] [lol]

šta ti misliš da je malo kad se indeksi spuste za 30% u prosjeku na dvije godine i kad se izbriše 5-6 triliona dolara tržišne kapitalizacija ?

Ajmo onda da nece ludi Ben srezati kamatu na 0 i da nece ispod 10500 znaci jos cca 12%

SAM PROTIV SVIH

šta ti misliš da je malo kad se indeksi spuste za 30% u prosjeku na dvije godine i kad se izbriše 5-6 triliona dolara tržišne kapitalizacija ?

Pa nama se skoro spustio 30% u 11 mjesecu

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close