Braca Srbi bi rekli: “Nema sto da brines, sigurno ce da pogines” [lol]
Ej ljudi, a kakav plan ima genijalac Bush? Bio sam odsutan jučer i danas od izvora svih informacija (i super mi je bilo) pa sam propustio taj dio!
Pliz, ukratko? Ako je uopće vrijedno spomena jer vidim da im burza i nije baš nešto reagirala!
Reko dat para da se riješi problem, ali je malo dao.
hehehe SLK nemoj me citarati jer se šire glasine da smo ista osoba ti, ja i Petrov [lol] [lol] [lol]
Cim je Bernanke spomenuo Bush-a i njegovu administraciju, burza im roknula cca 2.5%. Need I say more?
Hm, bojim se da će pažnju od gospodarske krize odvući na nešto drugo…[sad]
Hm, bojim se da će pažnju od gospodarske krize odvući na nešto drugo…[sad]
Citam neki dan u novinama da Bush glavnu teroristicku prijetnju vidi u Europi… [lol]
iVEK I ONDA JE SVIZAC ZAMOTAO ČOKOLADU.Jučer u raspravi nisi tako pisao ali vidim da te je strah da CROBEX ne potone ispod 4800.[lol]
misko: ” Hm, bojim se da će pažnju od gospodarske krize odvući na nešto drugo…[sad] ” Citam neki dan u novinama da Bush glavnu teroristicku prijetnju vidi u Europi… [lol]
Što se mene tiče, dobro je dok Kinu ne dira! Ma ljudi moji, ne želim biti subjektivan, ali ja stvarno mislim da bi u slučaju globalne recesije brodari najbolje prošli!
Greonimo,
Kako Indijanci love medvede?
iVEK I ONDA JE SVIZAC ZAMOTAO ČOKOLADU.Jučer u raspravi nisi tako pisao ali vidim da te je strah da CROBEX ne potone ispod 4800.[lol]
Da se nama ne dogodi Groundhog Day. Sve ostalo je OK.
Kina je mislim po multiplama tu negdje ko mi, mozda malo gora. S tim da ima 2x veci rast BDP-a i ogromni suficit (za razliku od ogromnog deficita koji ima Hrvatska).
Naš prosijek PE iz crobexa je oko 23 a Kineskog Indexa oko 40
Ulažite u znanje i neiznosite neistine