kad se iz aviona vidi globalna recesija!
zar ti stvarno mislis da ce biti globalna recesija????
Bit će dobro ako ne bude depresija.
Svaka čast g. Iveku na analizama, ali kako onda komentirate to što je svakim danom na hrportfoliu sve više fondova sa zelenim “N”?
A svi bi para i svi bi usli u ovu igru. Fondovi i OMF-ovi su nista drugo nego paraziti. Friski kapital donosim mi – stoka, kroz svoje placice koje upucavamo u fondove ili burzu a drzava nam otima kao za OMF i tu se lijepo nasao model.
Bit ce interesantno barem sljedecih 6 mjeseci. To je sigurno.
Bit će dobro ako ne bude depresija.
Trump je vec spominje i tvrdi da je US u recesiji a da je i depresija izgledna a onda nam evo novih ratova.
Heh, a sto OMF ne plasiraju u dionice, ode drzavi u obveznice. To me jos vise boli [lol]
ma cuj onda nam nikakav cash nece biti dovoljan,
ovo je malo apokalipticno za moj ukus
mislim da nece…
He, ja popi…dim i napisem post i evo digo forum na noge u subotu u ponoc… [lol] [lol] [lol]
Ma, razmislite malo do ponedjeljka pa svatko neka odluci sto ce. Da ce biti zanimljivo – biti ce. [cool]
ma cuj onda nam nikakav cash nece biti dovoljan,
ovo je malo apokalipticno za moj ukus
mislim da nece…
A gle, imas intervju na video streamu, nisam nista izmislio, samo prenosim pa tko hoce neka gleda….
e ivek, uspio si i mene ubit u pojam… [undecid]
Neće biti depresija ako puste da ciklus odradi svoje. I ako se države i političari ne budu mješali. mene je najviše strah možebitne izolacionističke politike koja bi blokirala svjetsku trgovinu i dugoročnih državnih stimulacija i igrarija. BTW, kineske banke imaju jazovku dubine skoro deviznih rezervi (1400 milijardi rezerve, 1000 sumnjiva ulaganja).