Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni se isto čini da će na 4600 biti posljednja obrana, ne bi htio razmišljat o tome šta će bit ako to probije[sad]

Ivek, nisi jedini kome situacija izgleda crno, no meni optimizam bude ta godišnja izvješća… Iako je Hrvatska slijedila svjetske trendove, kao rastuće tržište se puno brže oporavlja… Do sredine drugog mjeseca mislim da će već biti bitno drugačija slika.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Pogledaj malo Crobex od početka 2006. godine do danas. Balon će se ispuhati i mi tu ništa ne možemo. Neke dionice se nikad više neće povratiti. Neke kvalitetne tvrtke će doći do izražaja. Bit će puno toga jasnije i puno manje rizika. Nije svako zlo za zlo.

Kod nas trenutno nije recesija i prestanite govoriti o balonu.Ako imate neku konkretnu dionicu molio bih da iznesete podatke zašto je balon?

SAM PROTIV SVIH

Meni se čini da crobex i nije prava mjera, trebala bi veća košarica da se vidi pravo stanje cijena, branit će oni ADRIS, INU , ERNT , a što će bit s dionicama koje nisu u crobexu ?

Da ima opcija bitno bi bilo drugačije ali ih nema.

SAM PROTIV SVIH

Meni se isto čini da će na 4600 biti posljednja obrana, ne bi htio razmišljat o tome šta će bit ako to probije[sad]

Ivek, nisi jedini kome situacija izgleda crno, no meni optimizam bude ta godišnja izvješća… Iako je Hrvatska slijedila svjetske trendove, kao rastuće tržište se puno brže oporavlja… Do sredine drugog mjeseca mislim da će već biti bitno drugačija slika.

Slazem se iskreno se nadam tome. Medjutim, ono cega se pribojavam:

– FI donesu porast,
– u svijetu i dalje banana,
– zestoki iskrcaj nakon FI jer je okolo sve u kur…u (dobar dio ekipe upravo ceka FI i misli RiB nakon toga)
– po inerciji padamo i probijamo 4500,

To je moja nocna mora. Tu ce se stvari odigrati ili nece. Ako se odigraju i budes na krivoj nozi [bye]

Eto, toga me jedino malo strah.

skype - ivek1234

Svi se smiju onima koji imaju ADRS INA HT ERNT , a u slucaju najveceg sranja to je jedino što se brani

Zato nek nedižu CROBEX po 60 do 70 % godišnje nego neka ove godine prate situaciju i uspore dok Ameri ne poslože kockice

SAM PROTIV SVIH

Mozda bi bilo bolje da su dosli Ljubo i Zoki, pad bi bio radikalan i brz, sada bi bili na 2000 i bolio bi nas ku… za svijet…. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Čini mi se da bi brodari mogli okrenuti i malo u trendu sa svijetskima potegnuti gore to bi za našu burzu imalo uticaja jer kod nas brodari imaju veliki uticaj na trgovanje općenito.

SAM PROTIV SVIH

Vrlo neugodan scenarij svakako… No, odmah poslije godišnjih, dolaze 1Q, ajmo reć da priželjkujem da nas naša ekonomija počne držati na ovim ili višim razinama. Mene brine 9 mj. – cca 150000 dioničara sa bonus ht dionicama željnih prodaje, ako to nije negativan impuls tržištu…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

ivek jel burza prati gospodarstvo jedne države ?

I love the Smell of Profits in the Morning

Vrlo neugodan scenarij svakako… No, odmah poslije godišnjih, dolaze 1Q, ajmo reć da priželjkujem da nas naša ekonomija počne držati na ovim ili višim razinama. Mene brine 9 mj. – cca 150000 dioničara sa bonus ht dionicama željnih prodaje, ako to nije negativan impuls tržištu…

Mozda cak 9 mjesec bude dobar. Blize se izbori u US a to bi ih moglo dici jer svatko je bolji od GWB!

skype - ivek1234

New Report

Close