Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Inače imam CASHA i kupovati ću i u ponedeljak dati ću potporu da se obrani 4800

SAM PROTIV SVIH

Malo sam gledao TA ako se padne ispod 4800 ide se cca do 4600 ali to je zadnja linija obrane

SAM PROTIV SVIH

Onda nećemo ispod 4800 FEBO jer sve ispod toga je Jama Jazovka.

Moguce. Ali meni se cini da bi na 4500 ipak bio turbo jak otpor.

skype - ivek1234

Iskreno, mislim da je i sada burza “poljuljana” te ima sve vise ljudi koji su se opekli, tako da sumnjam da cemo vidjeti ikad vise sto je bilo u 2006 i veci dio 2007

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Evo slažem se sa Ivekom da kada pada kod nas nikome ne odgovara i onima u dionicama i onima u cashu.

Dali se fondovima isplati šortati i ulaziti u CASH poziciju jer sve što skupe moraće dati ljudima koji izlaze što više bude padalo više će ljudi imati na šalterima.Ostaće i bez dionica i bez CASHA.Prvi razlog

Naše tvrtke imaće dobre FI npr znam da je Dalekovod ugovorio poslove unaprijed za 3 godine i kako će sada njega recesija pogoditi kada su zatrpani sa poslom i još ktome su došli u priliku da biraju isplativije poslove,
Drugi razlog

Što se tiče da fondovi prodaju to što je netko rekao stvarno nebi trebalo uzeti za ozbiljno za sada jer sam si uzeo malo vremena pa pregledao na nekim dionicama TOP 10 i nema za sada govora o rasprodaji čak se dokupljuje.Treći razlog

I objasnite mi molim vas u 11 mjesecu koja je svijetla točka bila da oni na onakav način preokrenu situaciju.Sijetimo se da su tada Ameri isto padali da su izbori bili pred vratima a oni udariše ko ludi bez razloga osim da su se doveli u takvu situaciju da su bili prinuđeni da to naprave jer bi ih bilo po svuda ,e sada da vas pitam što mislite dalićese i sada dovesti u takvu situaciju?

Evo još jednom citiram zašto do toga neće doći

SAM PROTIV SVIH

Malo sam gledao TA ako se padne ispod 4800 ide se cca do 4600 ali to je zadnja linija obrane

Tako je. 4500-4600 bi se jako branilo. Ako bi to puklo onda bi bilo Die Hard bez happy enda.

skype - ivek1234

Alo ljudi … shvatite da ameri zarađuju kada padaju cijene … mi ne …

I love the Smell of Profits in the Morning

Iskreno, mislim da je i sada burza “poljuljana” te ima sve vise ljudi koji su se opekli, tako da sumnjam da cemo vidjeti ikad vise sto je bilo u 2006 i veci dio 2007

Vjerojatno hocemo. Kada se rasciste ove neugodne situacije sa EU i u blizem susjedstvu. Kada se bude objavio nekakav datum ulaska. mislim da bi to moglo dosta dici market. Ljudi relativno brzo zaborave sran..e. A i tko se jednom navuce na ovo, tesko izlazi. Burza je kao droga.

skype - ivek1234

Na 4500 bi ubacili zadnje snage u igru za to čuvam strategijsku rezervu ali bojim se poznavajući naš narod kojeg je opeklo u 11 mjesecu da bi panika bila veća

SAM PROTIV SVIH

Pogledaj malo Crobex od početka 2006. godine do danas. Balon će se ispuhati i mi tu ništa ne možemo. Neke dionice se nikad više neće povratiti. Neke kvalitetne tvrtke će doći do izražaja. Bit će puno toga jasnije i puno manje rizika. Nije svako zlo za zlo.

Alo ljudi … shvatite da ameri zarađuju kada padaju cijene … mi ne …

Pa da, zato i velim da kada pada svi gubimo. Da ima opcija …. [thumbsup]

skype - ivek1234

Na 4500 bi ubacili zadnje snage u igru za to čuvam strategijsku rezervu ali bojim se poznavajući naš narod kojeg je opeklo u 11 mjesecu da bi panika bila veća

Eto, isto mislimo.

skype - ivek1234

New Report

Close