Deimos,
kad ga ni HT nije htio kupiti, onda mora da je j..o precijenjen
e da naše firme stave goodwill u bilancu poput američkih, fundamenti bi se radikalno izmjenili
ja vjerujem da bi se vrijednost firmi kao npr. INDG barem udvostručila … pazi ono: INDUSTROGRADNJA … pa to je pojam da padneš na guzicu …
Šta Ivek123, istina je ipak da je bežanija iz fondova. Pa nije ni čudo kad im je zarada u zadnjih pola godine na nuli,
a hrvati hoće PARE. Možda će iz OIF-ova krenuti na TK, ne bih se čudio.
Ponedjeljak, nekakvo svjetlo na kraju tunela se nazire, ali mislim da je tunel jako dugačak.
Strpljenja.
Deimos,
kad ga ni HT nije htio kupiti, onda mora da je j..o precijenjen
Ima taj telekom jos puta prema dole za odradit…
@ivek123
nedaj se ivek123! laze selo lazu ljudi… pisi Ti nama, a kome se nesvidja neka promjeni forum! [thumbsup][thumbsup]
Evo slažem se sa Ivekom da kada pada kod nas nikome ne odgovara i onima u dionicama i onima u cashu.
Dali se fondovima isplati šortati i ulaziti u CASH poziciju jer sve što skupe moraće dati ljudima koji izlaze što više bude padalo više će ljudi imati na šalterima.Ostaće i bez dionica i bez CASHA.Prvi razlog
Naše tvrtke imaće dobre FI npr znam da je Dalekovod ugovorio poslove unaprijed za 3 godine i kako će sada njega recesija pogoditi kada su zatrpani sa poslom i još ktome su došli u priliku da biraju isplativije poslove,
Drugi razlog
Što se tiče da fondovi prodaju to što je netko rekao stvarno nebi trebalo uzeti za ozbiljno za sada jer sam si uzeo malo vremena pa pregledao na nekim dionicama TOP 10 i nema za sada govora o rasprodaji čak se dokupljuje.Treći razlog
I objasnite mi molim vas u 11 mjesecu koja je svijetla točka bila da oni na onakav način preokrenu situaciju.Sijetimo se da su tada Ameri isto padali da su izbori bili pred vratima a oni udariše ko ludi bez razloga osim da su se doveli u takvu situaciju da su bili prinuđeni da to naprave jer bi ih bilo po svuda ,e sada da vas pitam što mislite dalićese i sada dovesti u takvu situaciju?
People Don’t Know
“The feeling I get is people don’t know how bad it is,” says Sam Stovall, chief strategist at Standard & Poor’s. “That’s why we could see a day or two of counter-trend rally,” which was briefly the case on Friday, when stocks opened sharply higher only to fall again.
Bit će u nas ovako i u ponedjeljak. A što se tiče mirovinaca ja ih se bojim jer će smanjiti free float i izazvati fondove na sulude poteze.
ivek123:
”
http://www.cnbc.com/id/22730427
”
People Don’t Know
“The feeling I get is people don’t know how bad it is,” says Sam Stovall, chief strategist at Standard & Poor’s. “That’s why we could see a day or two of counter-trend rally,” which was briefly the case on Friday, when stocks opened sharply higher only to fall again.
Bit će u nas ovako i u ponedjeljak.
Ovakva je situacija i kod nas samo sto mi puno bolje stojimo po pitanju makroekonomske situacije….
Tvrdim ako značajnije padnemo ispod 4800 otvara se novi krug panike ali sada neće biti lako zaustavljena ko prošla a vi koji dajete crnjake možda i dočekate CROBEX na 3000 ali komećete prodati jer ako se kod nas Burza slomi čekatićete narednih 5 godina da dođe na 3500.