Fond manageri, ako su imalo pametni lagano ce prodavati dionice koje su kupovali ovih dana. Inace nam, bojim se slijedi repriza 11. mjeseca. Ajde decki, znam da vas ima tu, razmislite o tome zajednicki na rucku.
Cestitam svima, izgleda da je jos jedna iza nas.
Kakav mrtvi pad? Svi pokazatelji govore suprotno. Nema mjesta depresiji, optimizam mora prevladati. Rezultati to i pokazuju. Dobiti ćemo uskoro pozivnicu u NATO, IGH se širi u Rusiju (tko zna koga će još povući sa sobom, INGRU pretpostavljam), Todorić počinje djelovati globalno, prehrambene tvrtke u fokusu kao nikad prije, Tedeschi se širi na ljekarnički biznis. Gdje je tu mjesto crnim tonovima?
Ovo je umjetno isprovocirano i nema nijednog valjanog opravdanja
Ma zezam se! [lol] [lol] [lol] [lol]
Ovu temu “korekcija” možemo zaboravit na neko vrijeme!
MMF se ne slaže da je gotovo, al šta oni znaju.
MMF upozorava na mogućnost većih gubitaka proizašlih iz američke kreditne krize
WASHINGTON, 17. siječnja 2008. (Hina/AFP) – Kriza na američkom tržištu drugorazrednih hipotekarnih zajmova vjerojatno će izazvati veće probleme nego što se očekivalo budući da nisu svi tržišni sudionici točno utvrdili stvarnu visinu svojih gubitaka, upozorio je Međunarodni monetarni fond (MMF).
izgleda da smo najgore prosli
sad samo valja vidjeti kad ce iduca
treba pratiti tiskovine i dalekovidnicu (tv)
1,10%
4949[thumbsup]
Merrill Posts Record Loss on $15 Billion Writedown ,al to nema nikakve veze sa nama [lol]
crobex 4965 +1,40%, nije me bilo tri ure a vi digli za 1%, svaka čast ljudi![thumbsup]
izgleda da smo najgore prosli
sad samo valja vidjeti kad ce iduca
treba pratiti tiskovine i dalekovidnicu (tv)
Tek na trecoj strani moja omiljena tema!!!! Procitajte naslovnicu danasnjeg jutarnjeg. Znati cete na sto mislim…
Savršeno, zeleno što volim zeleno[thumbsup]