Jel odbijanac ili je kraj ili nije?
darko09:
”
Fuj , gade mi se . Što kasnije uđemo to bolje. Možda nikad ne budemo ispunili kriterije . Super.
”
Bitno da su Bugari i Rumunji ispunili kriterije!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
@ebes EU! Stoka je to! Nije to za nas. [pray][pray][pray]
Da , stoka sitnog zuba i vragovi raznih boja.
po mojem filingu mislim da ovo crvenilo ne bi trebalo dalje biti
manageri su se vratili s rucka i utvrdili granice pa je red da ih sad brane inace bi lako mogli poceti traziti druge poslove
Ne se bunit ako želimo u Europu i NATO i red je da im sve i predamo suverenitet , more, a mali dionice i ok sve pet.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
po mojem filingu mislim da ovo crvenilo ne bi trebalo dalje biti manageri su se vratili s rucka i utvrdili granice pa je red da ih sad brane inace bi lako mogli poceti traziti druge poslove
Kako svi znate sve?
Robna razmjena: Pokrivenost uvoza izvozom 47,9 posto – limun.hr
nije mi jasno čemu tolika panika . istina nismo mi imuni na svjets. gospodarstvo, ali mislim da se nas ne tiče recesija u SAD jer ne izvozimo mi ni u Bosnu, a ne na zapad. Sve će ovo fondovi lijepo iskoristit
Da nije sve tako crno pokazuje sljedeći indeks:
darko09: ” Fuj , gade mi se . Što kasnije uđemo to bolje. Možda nikad ne budemo ispunili kriterije . Super. ” Bitno da su Bugari i Rumunji ispunili kriterije!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] @ebes EU! Stoka je to! Nije to za nas. [pray][pray][pray]
imam poznanika iz Bugarske, naljuti se kak velim da smo bolji od njih…[rolleyes]
negdje u martu bi morao u Bugarsku, bas me zanima kako je…..
budući da čini se vlada konsenzus o tome da je daljnji put američke ekonomije i za nas vrlo važan, predlažem da pokrenemo novu predizbornu temu: izbore u americi.
evo ja ću reći što sam jučer pokupio s neta, pa uspoređujte:
McCain – ostavljanje nepromijenjenim poreza na kapitalnu dobit i dividende, smanjivanje poreza za middle class, uz uvođenje kvalificirane većine u kongresu od 60% za bilo kakvo podizanje poreza. kaže da nema spasa za izgubljena radna mjesta u industriji (‘the truthfull guy’)
Clinton (a i Obama slično) – naravno nikakva smanjivanja poreza, samo povećanje višim poreznim razredima, socijalni program od 70 mlrd $ u prvom naletu, a – pazite ovo! – ako se pokaže NEuspješnim dodatno još 45 mlrd.
Romney – ukidanje poreza na kapitalnu dobit za one s ukupnim godišnjim prihodima manjim od 200 000 $ [wink] ukidanje poreza na nasljedstvo. također kvalificirana većina od 60% za podizanje poreza. osim toga kaže da će spasiti radna mjesta. i izgleda da ima dosta radnika koji su mu zato skloni, a jednog sam noćas čuo na vlastite uši da kaže kako oni shvaćaju da je za njihov standard važno da se rasterećuju poslodavci.
prognoze? opredjeljenja? [cool]
Nemoj se ljutiti ali mislim da je ovo realnije:
Mali odbijanac u tijeku.
BTW:
EBRD upozorio istočnu Europu na posljedice krize na tržištu drugorazrednih kredita
ZAGREB, 16. siječnja 2008. (Hina) – Središnja i istočna Europa neće biti pošteđene posljedica previranja na globalnim financijskim tržištima, upozorio je visoki međunarodni bankarski dužnosnik pri Europskoj banci za obnovu i razvitak (EBRD) a prenosi londonski dnevnik Financial Times.