ivek, kakve to ima veze s nama?
A bumo videli da li ima i ako ima koliko ima. [undecid]
http://www.slobodnadalmacija.hr/20080116/novosti01.asp
Pa ovo je divno…
Izgleda da nema vise cak niti rjecnika diplomacije prema nama…
Vjerojatno da glupi narod shvati[lol]
bratac:
”
ne vjerujem da će puno ljudi slijediti ovaj primjer, no ja nemam niti jedan nalog na prodaji, niti mislim stavljati
”
zaposlenici enrona su do zadnjeg dana dokupljivali dionice enrona…a prodavala im ih je uprava [lol] [lol] [lol]
što nisu kupili zaposlenici kupio je enronov zatvoreni mirovinski fond [thumbsup]
bilo bi lakše da kažete da ste u cash-r-a
uspoređivati jednu umjetnu korekciju sa enronom uopće ne zavređuje komentar
opet ce biti ko u 11.mj
IGH na cijeni od 9500kn nema bida, a mjesac poslije, ili poslije je dobar i po 15 000kn..
[thumbsup]
Kupovati treba, ali pomalo. Neće pobjeći. I samo ono što valja… [lol] [lol] [lol]
Pridruzujem se , kolega! Bez panike, ludi, procitajte opet Ivekov post![sealed]
ja bi potpisao da imam 0 kuna na burzi da sve popušim
samo da više ne gledam tu bjelosvjetsku žgadiju
priznajem da mi je trebalo dugo da progledam
http://www.slobodnadalmacija.hr/20080116/novosti01.asp
Pa ovo je divno…
Izgleda da nema vise cak niti rjecnika diplomacije prema nama…
Vjerojatno da glupi narod shvati[lol]
Fuj , gade mi se . Što kasnije uđemo to bolje. Možda nikad ne budemo ispunili kriterije . Super.
opet ce biti ko u 11.mj
IGH na cijeni od 9500kn nema bida, a mjesac poslije, ili poslije je dobar i po 15 000kn..
[thumbsup]
iskreno vjerujem da se ta situacija neće ponoviti , bar ne na toj razini…. Ali uvijek je to ista stara priča, kad je panika i strah onda je svaka kupnja kupcu previsoka, a kad krene nazad onda bez ikakvog razmišljanja plaćaju i po 10, 20, 30% skuplje i sigurni su u daljnji rast…
Fuj , gade mi se . Što kasnije uđemo to bolje. Možda nikad ne budemo ispunili kriterije . Super.
Bitno da su Bugari i Rumunji ispunili kriterije!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
@ebes EU! Stoka je to! Nije to za nas. [pray][pray][pray]
super24:
”
ivek, kakve to ima veze s nama?
”
A bumo videli da li ima i ako ima koliko ima. [undecid]
ima utoliko što volimo oponašati ‘zapad’