Sta je ovo raspad drzave?
možda oddaljavanje od EU pored svih drugih kretanja na tržištu.
ne ovo samo znači da ulazimo u evropu
eto počeli smo lagano slijediti i njihove korekcije
a i približavama se amerikama
ne vjerujem da će puno ljudi slijediti ovaj primjer, no ja nemam niti jedan nalog na prodaji, niti mislim stavljati
Kupovati treba, ali pomalo. Neće pobjeći. I samo ono što valja… [lol] [lol] [lol]
ne vjerujem da će puno ljudi slijediti ovaj primjer, no ja nemam niti jedan nalog na prodaji, niti mislim stavljati
zaposlenici enrona su do zadnjeg dana dokupljivali dionice enrona…a prodavala im ih je uprava [lol] [lol] [lol]
što nisu kupili zaposlenici kupio je enronov zatvoreni mirovinski fond [thumbsup]
TA ne može predvidjeti ovakve dnevne padove uz ovoliki promet , ali vidjelo se da će se Crobex odbiti od 5200 i krenuti prema 5000. Netko je već naveo , ako probije 5000 , past će još dosta niže i to se upravo dogodilo . Za mene je ovaj današnji pad uz ovoliki promet ipak iznenađenje. Crobex je sada 4881 , a nadam se da neće ispod 4700.
ivek, kakve to ima veze s nama?
zaposlenici enrona su do zadnjeg dana dokupljivali dionice enrona…a prodavala im ih je uprava [lol] [lol] [lol] što nisu kupili zaposlenici kupio je enronov zatvoreni mirovinski fond [thumbsup]
Nije valjda tržište kao Enron?