Neće Nikolić pobijediti u Srbiji, barem ne u drugom krugu.
Korekcija je najbolja stvar ali samo ako imaš keša za dokupit, ako ne bolje zgasit internet i ne gledat.
Znam da zvuci mnogima u ovom trenu glupo ali BEZ PANIKE.
Ni najmanje glupo. Bez panike.
Baš se sinoć sjetim kako se svi pozivaju na Grahama, Buffetta, Kostolanya… i onda kad je frka, nitko njihove savjete ne hebe dva posto… Svi su pametniji od njih.
strategos:
”
Još danas i eventualno pola sutrašnjeg dana može potrajati ovo. Inače će stvarno neki fond propasti (OIF), a to će izazvati lančanu reakciju. Očekujem (tj. nadam se) reakciju fondova. ”
Bojim se da je ovo fondovima izmaklo iz ruku i da u ovakvoj situaciji panike ni oni ne mogu nešto bitnije promijeniti dok se vani ne smiri.
P.S. fondovi i propadaju, vani je to normalno, a mogli bi biti uskoro i kod nas [undecid]
Slazem se. Pitanje je koliko puta fondovi mogu vratiti trziste obzirom na dosta lose karte u ovom trenu. Ista stvar u US. Rezanje kamatnih stopa nece sprijeciti usporavajucu ekonomiju odnosno moze dici trziste dan dva ali opet ce se vratiti na staro.
avax10: ” strategos: ” Još danas i eventualno pola sutrašnjeg dana može potrajati ovo. Inače će stvarno neki fond propasti (OIF), a to će izazvati lančanu reakciju. Očekujem (tj. nadam se) reakciju fondova. ” Bojim se da je ovo fondovima izmaklo iz ruku i da u ovakvoj situaciji panike ni oni ne mogu nešto bitnije promijeniti dok se vani ne smiri. P.S. fondovi i propadaju, vani je to normalno, a mogli bi biti uskoro i kod nas [undecid] ” Slazem se. Pitanje je koliko puta fondovi mogu vratiti trziste obzirom na dosta lose karte u ovom trenu. Ista stvar u US. Rezanje kamatnih stopa nece sprijeciti usporavajucu ekonomiju odnosno moze dici trziste dan dva ali opet ce se vratiti na staro.
nije bas istao ko i u usa, tamo ima milijun fondova i oni rasprodaju, sto god nas nije , nasi fondovi su i te kako dovoljno jako da nafgilaju crobex na 6000 samo kad budu htjeli , ja danas dobivam margin, i sto se mene tice nek padne! al ljudi nema razloga za paniku ako imate novce, sad jos malo i vrijeme je za šoping
[lol]
I tako smo eto dokazali da smo ipak dio Evrope i svijeta!Kad propada Balkan – propadamo sami,ali kad propada Evropa i svijet – a bogme i mi s njima!Inače za vašu informaciju:Bratoljub Klaić, Rječnik stranih riječi
Korekcija (latinski correctio) – popravak,popravljanje,ispravak,ispravljanje,pouka,opomena,ukor,kazna. (??)[sealed][shocked][bye]
ivek123:
”
avax10: ” strategos: ” Još danas i eventualno pola sutrašnjeg dana može potrajati ovo. Inače će stvarno neki fond propasti (OIF), a to će izazvati lančanu reakciju. Očekujem (tj. nadam se) reakciju fondova. ” Bojim se da je ovo fondovima izmaklo iz ruku i da u ovakvoj situaciji panike ni oni ne mogu nešto bitnije promijeniti dok se vani ne smiri. P.S. fondovi i propadaju, vani je to normalno, a mogli bi biti uskoro i kod nas [undecid] ” Slazem se. Pitanje je koliko puta fondovi mogu vratiti trziste obzirom na dosta lose karte u ovom trenu. Ista stvar u US. Rezanje kamatnih stopa nece sprijeciti usporavajucu ekonomiju odnosno moze dici trziste dan dva ali opet ce se vratiti na staro.
”
nije bas istao ko i u usa, tamo ima milijun fondova i oni rasprodaju, sto god nas nije , nasi fondovi su i te kako dovoljno jako da nafgilaju crobex na 6000 samo kad budu htjeli , ja danas dobivam margin, i sto se mene tice nek padne! al ljudi nema razloga za paniku ako imate novce, sad jos malo i vrijeme je za šoping
[lol]
E da imamo[cry]
mislim da je ipak malo razlicito nego u USA.
sjetite se 11.mj u roku 2h iz one ne panike, nego histerije se trziste vratilo, a pocelo se urusavati, onda zakljucujem da ce i ovo potrajati dok “njima” bude odgovaralo[yawn]
Ovo nije korekcija ovo je potop ma koliko mi šutjeli o tome.[bye][bye][bye]
Ovo je kataklizma..korak do smaka svijeta..