Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neće Nikolić pobijediti u Srbiji, barem ne u drugom krugu.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Korekcija je najbolja stvar ali samo ako imaš keša za dokupit, ako ne bolje zgasit internet i ne gledat.

Znam da zvuci mnogima u ovom trenu glupo ali BEZ PANIKE.

Ni najmanje glupo. Bez panike.

Baš se sinoć sjetim kako se svi pozivaju na Grahama, Buffetta, Kostolanya… i onda kad je frka, nitko njihove savjete ne hebe dva posto… Svi su pametniji od njih.

No respect

vrijednost mog portfelja pala je “samo” za cca 8%

strategos:

Još danas i eventualno pola sutrašnjeg dana može potrajati ovo. Inače će stvarno neki fond propasti (OIF), a to će izazvati lančanu reakciju. Očekujem (tj. nadam se) reakciju fondova. ”

Bojim se da je ovo fondovima izmaklo iz ruku i da u ovakvoj situaciji panike ni oni ne mogu nešto bitnije promijeniti dok se vani ne smiri.
P.S. fondovi i propadaju, vani je to normalno, a mogli bi biti uskoro i kod nas [undecid]

Slazem se. Pitanje je koliko puta fondovi mogu vratiti trziste obzirom na dosta lose karte u ovom trenu. Ista stvar u US. Rezanje kamatnih stopa nece sprijeciti usporavajucu ekonomiju odnosno moze dici trziste dan dva ali opet ce se vratiti na staro.

skype - ivek1234

Doćedu mi suze……[cry]

avax10: ” strategos: ” Još danas i eventualno pola sutrašnjeg dana može potrajati ovo. Inače će stvarno neki fond propasti (OIF), a to će izazvati lančanu reakciju. Očekujem (tj. nadam se) reakciju fondova. ” Bojim se da je ovo fondovima izmaklo iz ruku i da u ovakvoj situaciji panike ni oni ne mogu nešto bitnije promijeniti dok se vani ne smiri. P.S. fondovi i propadaju, vani je to normalno, a mogli bi biti uskoro i kod nas [undecid] ” Slazem se. Pitanje je koliko puta fondovi mogu vratiti trziste obzirom na dosta lose karte u ovom trenu. Ista stvar u US. Rezanje kamatnih stopa nece sprijeciti usporavajucu ekonomiju odnosno moze dici trziste dan dva ali opet ce se vratiti na staro.

nije bas istao ko i u usa, tamo ima milijun fondova i oni rasprodaju, sto god nas nije , nasi fondovi su i te kako dovoljno jako da nafgilaju crobex na 6000 samo kad budu htjeli , ja danas dobivam margin, i sto se mene tice nek padne! al ljudi nema razloga za paniku ako imate novce, sad jos malo i vrijeme je za šoping
[lol]

IDEMO AP AP

I tako smo eto dokazali da smo ipak dio Evrope i svijeta!Kad propada Balkan – propadamo sami,ali kad propada Evropa i svijet – a bogme i mi s njima!Inače za vašu informaciju:Bratoljub Klaić, Rječnik stranih riječi
Korekcija (latinski correctio) – popravak,popravljanje,ispravak,ispravljanje,pouka,opomena,ukor,kazna. (??)[sealed][shocked][bye]

Ovo nije korekcija ovo je potop ma koliko mi šutjeli o tome.[bye][bye][bye]

ivek123:

avax10: ” strategos: ” Još danas i eventualno pola sutrašnjeg dana može potrajati ovo. Inače će stvarno neki fond propasti (OIF), a to će izazvati lančanu reakciju. Očekujem (tj. nadam se) reakciju fondova. ” Bojim se da je ovo fondovima izmaklo iz ruku i da u ovakvoj situaciji panike ni oni ne mogu nešto bitnije promijeniti dok se vani ne smiri. P.S. fondovi i propadaju, vani je to normalno, a mogli bi biti uskoro i kod nas [undecid] ” Slazem se. Pitanje je koliko puta fondovi mogu vratiti trziste obzirom na dosta lose karte u ovom trenu. Ista stvar u US. Rezanje kamatnih stopa nece sprijeciti usporavajucu ekonomiju odnosno moze dici trziste dan dva ali opet ce se vratiti na staro.

nije bas istao ko i u usa, tamo ima milijun fondova i oni rasprodaju, sto god nas nije , nasi fondovi su i te kako dovoljno jako da nafgilaju crobex na 6000 samo kad budu htjeli , ja danas dobivam margin, i sto se mene tice nek padne! al ljudi nema razloga za paniku ako imate novce, sad jos malo i vrijeme je za šoping
[lol]

E da imamo[cry]

http://whycroatia.blogspot.com/

mislim da je ipak malo razlicito nego u USA.
sjetite se 11.mj u roku 2h iz one ne panike, nego histerije se trziste vratilo, a pocelo se urusavati, onda zakljucujem da ce i ovo potrajati dok “njima” bude odgovaralo[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ovo nije korekcija ovo je potop ma koliko mi šutjeli o tome.[bye][bye][bye]

Ovo je kataklizma..korak do smaka svijeta..

na 4300 sve prodajem...

New Report

Close