Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mene ovo podsjeća na 25.11.2007. ako se ne varam, opet će se fondovi osladiti kad krenu u akciju!

Eh, da su fondovi ovo izazavali, ali nisu. Da je sve normalno sad bismo i mi i oni početkom godine blaženo gledali rast tržišta, ali kad je oko nas sve gadno crveno ne može ni kod nas biti bolje:

Ignore: KressoM, delux

a uz sve te crvene azijske i europske indekse…naše tržište podosta ovisi o stranom kapitalu…a zbog ZERP-a, sad nam zamrznuli 140 mil eura iz pretpristupnih fondova…to je također po meni jedan od glavnih razloga ove korekcije…
i tak će to trajati, dok Hrvatska ne popusti i ne ukine ZERP za zemlje EU…

Još danas i eventualno pola sutrašnjeg dana može potrajati ovo. Inače će stvarno neki fond propasti (OIF), a to će izazvati lančanu reakciju. Očekujem (tj. nadam se) reakciju fondova.

SLK:

Mirovinski? [lol]

Ja bi ipak svoju mirovinu some day! [angry]

Ko od plaće i penzije u Hrvatskoj živi?[lol]

Zezam se ja malo, ne mislim ozbiljno da me ne bi napalo. Malo mi lakše ak je zeka, i tako si ne možemo pomoći, a ovak se bar malo manje žderem. [smiley]

No respect

U koja rasprodaja kao na Jakuševcu daj koliko daš i prodano. Stalno neki razlozi sad su krive strane burze ali mi tonemo preko 6 mjesecu u tom vremenu su strane burze imale i par rastova ali mi ne. Samo kad je nešto negativno onda to važi i za nas. To je kao cijena nafte na svijetskom tržištu raste kod nas odmah 50 lipa gore na svijetskom tržištu pada kod nas 8 lipa dolje tek toliko radi reda. Tako i dionice oprave se sitno a onda još dublje zarone.Proći će i Siječanj 2008 godine na mi i dalje korekcija , vjerojatno sada do novih izbora krz četiri godine.[lol] [lol] [lol]

@Avax @marcipan

Meni se cini da je ovo ipak “bosanski lonac” slijedecih cinjenica:

– vrlo izgledna recesija US, Japan, EU;
– Kosovo
– Tomislav Nikolic u Srbiji,
– ZERP + pregovori sa EU kod nas.

Trziste vise ne reagira na dobre vijesti sto je prema svim knjigama los znak. Treba ostati miran i priseban. Vratiti ce se to sigurno. Samo je pitanje kada. Znam da zvuci mnogima u ovom trenu glupo ali BEZ PANIKE.

skype - ivek1234

fondovi ovo okrenu za 20 min…poznato mi je od prije nekoliko dana….[proud]

E ljudi moji,tek kad vani zazeleni i kod nas će. I samo to,nikakav ZERP,nikakvi fondovi…
Sada je čaša napola prazna. Ili puna??

http://whycroatia.blogspot.com/

Još danas i eventualno pola sutrašnjeg dana može potrajati ovo. Inače će stvarno neki fond propasti (OIF), a to će izazvati lančanu reakciju. Očekujem (tj. nadam se) reakciju fondova.

Bojim se da je ovo fondovima izmaklo iz ruku i da u ovakvoj situaciji panike ni oni ne mogu nešto bitnije promijeniti dok se vani ne smiri.
P.S. fondovi i propadaju, vani je to normalno, a mogli bi biti uskoro i kod nas [undecid]

Ide Drivo u Bruxelles bend ov.. pardon pregovarati.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sanader-odlazi-u-bruxelles-pregovarati-o-zerpu-i-pretpristupnim-fondovima-eu/371106.aspx

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

…. Znam da zvuci mnogima u ovom trenu glupo ali BEZ PANIKE.

ma kakve panike, pa u 40 minuta trgovanja pali smo “samo” -2,25 % [lol]

Na djelu je GLOBALNA KOREKCIJA[lol]

http://whycroatia.blogspot.com/

New Report

Close