Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutrašnji dan je presudan. O njemu ovisi puno.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Sutrašnji dan je presudan. O njemu ovisi puno.

Zasto to mislis?

Smjer u kojem će tržište općenito.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

valentine:
” Sutrašnji dan je presudan. O njemu ovisi puno.

I ja bi volio objasnjene – ukoliko postoji!

[i][b]Carpe Diem[/b][/i]

Smjer u kojem će tržište općenito.

Ajde ne lupaj,moze tonut i sutra pa u cetvrtak gore……….ma ko to zna[shocked]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Mislim da je danasnji dan dao jasnu potvrdu trenda u koji smo krenuli prije nekoliko dana i da je onaj rast bio samo lazni signal uzlaznog trenda.

Nisam optimističan niti malo[sad][cry][sad][cry]

Hoce vam covijek ljepo reci da ako probijemo Crobex od 5000 da onda idemo na cca 4800 a vi ga odmah napali[cool]

SAM PROTIV SVIH

Mislim da ćemo se skroz do izvješća ovako zibati, u sinkronizaciji s vanjskim burzama.

Objava Citigroupova izvješća zaustavila klizanje dolara

Poslovno izvješće američkog financijskog diva Citigroupa donekle je ublažilo strahovanja ulagača u vezi sa zdravljem američkog gospodarstva, zakočivši u utorak na svjetskim tržištima valuta klizanje američkog dolara nadomak rekordno niskoj razini prema euru.
Euro se tako do podneva stabilizirao prema dolaru na 1,4866 dolara, nadomak rekordnoj razini od 1,4966 dolara, dosegnutoj u studenom prošle godine.

Jedinstvena europska valuta istodobno je oslabila prema jenu na 160,19 jena, nakon što se nakratko spustila na najnižu razinu prema jenu u proteklih sedam tjedana od 159,39 jena.

Dolar je također oslabio prema jenu, za 0,3 posto na 107,81 jena, spustivši se nakratko i na najnižu razinu prema japanskoj valuti u proteklih sedam tjedana od 107,35 jena.

Američki financijski div Citigroup objavio je u utorak da je u četvrtom tromjesečju otpisao imovinu u vrijednosti 18,1 milijardi dolara, nasuprot očekivanih čak 20 milijardi dolara, što je donekle ublažilo strahovanja u vezi sa zdravljem američkog gospodarstva.

“Riječ je o klasičnom primjeru prodaje ‘glasine’ a kupovine ‘činjenice’, 18 milijardi dolara gubitaka Citigroupa velika je brojka ali je tržište sretno što je loša vijest napokon objavljena. S druge strane ipak strahuje da će središnja američka banka agresivno srezati ključne kamatne stope, što će rezultirati novim slabljenjem dolara”, tumači Geoff Kendrick iz Westpaca.

Nasuprot tome, očekuje se da će Europska središnja banka (ECB) zadržati ključne kamatne stope na važećoj razini od 4,0 posto a na tu prognozu nije značajnije utjecalo ni neočekivano nisko očitovanje važnog njemačkog pokazatelja ZEW-a u siječnju od minus 41,6 bodova.

Pozornost ulagača usmjerena je sada na objave poslovnih rezultata ostalih financijskih divova, uključujući JP Morgana, najavljenog za srijedu. Njihova će izvješća pomoći procijeniti posljedice krize na tržištu zajmova u financijskom sektoru i rizik od zapadanja američkog gospodarstva u recesiju

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

nemo se više truditi i pomagati nam, molim te ko boga[pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]

Pa niti necu. [embarass]

skype - ivek1234

Hoce vam covijek ljepo reci da ako probijemo Crobex od 5000 da onda idemo na cca 4800 a vi ga odmah napali[cool]

Zapravo sam htio reci da nisam bas siguran da nakon sto smo drugi put pokusali preci 53xx bodova i nismo uspjeli, odbijanjem bi po TA trebali proci 4600 (tu granicu potpore). Ako jos nadodamo dok ovo pisem nasdaq -2,07%, ftse -2,74%, dax -2,71%……

New Report

Close