Usitinu nemam pojma zasto sam si dao truda onoliko pisati kada je to bilo ocigledno kroz jedno uho unutra a drugo munjevitom brzinom van. [undecid]
Ove stvari ce se, po meni, jos zaostriti i na to treba biti spreman. Ali konacni rezultat za one koji izdrze pritisak biti ce OK. No tesko je pobjediti strah u sebi i tko nema dovoljno iskustva velike su sanse da ce podleci pritisku i to je realnost.
Samo hrabro i bez brige. Ima kafica pa gradu. Odmorite malo. [proud][proud]
nemo se više truditi i pomagati nam, molim te ko boga[pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]
Ovo je korekcija koja traje od 5- tog mjeseca 2007.
od petog mjeseca traje ali se ne zove korekcija nego [color=blue]stagnacija[/color] i bili smo se previše napumpali za kratko vremena
ko je maher nek trejda i zaradi na ovm oscilacijama ja sam sitna riba ostaje mi da strpljivo čekam[yawn]
Jel uspostavljena konekcija i završila ova dnevna korekcija?
@ivek123
[thumbsup][thumbsup]
danas po bidu sutra glavom po zidu!
danas po bidu sutra glavom po zidu!
a može i ovako- Danas na bidu sutra u pobjedu!
Hasta Luego!
[thumbsup]
Kažu da su fond manageri na skijanju, ali nisu.
Evo ih ovdje. [tongue]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1eaf3da3-99cf-4335-8004-df3b3dbdcda7&open=four
Jel uspostavljena konekcija i završila ova dnevna korekcija?
Počinje izgleda druga runda.
Broj dionica u padu 80 62,02%
Broj dionica u porastu 40 31,01%
Broj dionica bez promjene 9 6,98%
danasnji pad cjena dosta je pridonjela najavljena privatizacija petrokemije jer se iz dosta dionica izlazi i ulazi o petrokemiju
danasnji pad cjena dosta je pridonjela najavljena privatizacija petrokemije jer se iz dosta dionica izlazi i ulazi o petrokemiju
nebih se baš složio