Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Usitinu nemam pojma zasto sam si dao truda onoliko pisati kada je to bilo ocigledno kroz jedno uho unutra a drugo munjevitom brzinom van. [undecid]

Ove stvari ce se, po meni, jos zaostriti i na to treba biti spreman. Ali konacni rezultat za one koji izdrze pritisak biti ce OK. No tesko je pobjediti strah u sebi i tko nema dovoljno iskustva velike su sanse da ce podleci pritisku i to je realnost.

Samo hrabro i bez brige. Ima kafica pa gradu. Odmorite malo. [proud][proud]

nemo se više truditi i pomagati nam, molim te ko boga[pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]

dan je pametniji od noći

Ovo je korekcija koja traje od 5- tog mjeseca 2007.

od petog mjeseca traje ali se ne zove korekcija nego [color=blue]stagnacija[/color] i bili smo se previše napumpali za kratko vremena
ko je maher nek trejda i zaradi na ovm oscilacijama ja sam sitna riba ostaje mi da strpljivo čekam[yawn]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Jel uspostavljena konekcija i završila ova dnevna korekcija?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@ivek123

[thumbsup][thumbsup]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

danas po bidu sutra glavom po zidu!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

danas po bidu sutra glavom po zidu!

a može i ovako- Danas na bidu sutra u pobjedu!
Hasta Luego!

[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Kažu da su fond manageri na skijanju, ali nisu.
Evo ih ovdje. [tongue]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1eaf3da3-99cf-4335-8004-df3b3dbdcda7&open=four

Jel uspostavljena konekcija i završila ova dnevna korekcija?

Počinje izgleda druga runda.

Aktualizirano 15.01 14:45
CROBEX 5055.20
-1.56

Broj dionica u padu 80 62,02%
Broj dionica u porastu 40 31,01%
Broj dionica bez promjene 9 6,98%

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

danasnji pad cjena dosta je pridonjela najavljena privatizacija petrokemije jer se iz dosta dionica izlazi i ulazi o petrokemiju

danasnji pad cjena dosta je pridonjela najavljena privatizacija petrokemije jer se iz dosta dionica izlazi i ulazi o petrokemiju

nebih se baš složio

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close