Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zato ne pričajte o dionicama na okupljanju, nego u zagrljaj i… Mata je rođen jedne nedilje…

Tak je!
I čašu od čelo ko Biber [thumbsup]

Lijepa pjesma:

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

općenito vrijedi pravilo da korekcija najviše popogađa balone,dakle ljubitelji todinih balona tj. dionica posebno moraju biti na oprezu pogotovo ako su kupovali na all time high-u[wink]

Ima i većih balona od todinih[yawn]

nema korekcije.. ovo je otresanje malo..sutra a možda i danas idemo gore..

ne bih se složio, mada bi volio. Mislim da nas očekuje pad 10-15%[cry]. No jučer sam djelomično izašao ,pa mi je malo lakše.[sealed]

super24: ” nema korekcije.. ovo je otresanje malo..sutra a možda i danas idemo gore.. ” ne bih se složio, mada bi volio. Mislim da nas očekuje pad 10-15%[cry]. No jučer sam djelomično izašao ,pa mi je malo lakše.[sealed]

ja osobno mislim da je vec danas a najkasnije sutra kraj korekcije, moraju fondovi na pucat prinose, u biti ne moraju al ponavljam sto sam rekao, ja mogu puno dulje cekat nego oni!! da trziste padne 30%, da padne 50 % osobno ne mogu u minus, a i drugi, zainatite se fondovima , i nemojte prodavat!

IDEMO AP AP

super24: ” nema korekcije.. ovo je otresanje malo..sutra a možda i danas idemo gore.. ” ne bih se složio, mada bi volio. Mislim da nas očekuje pad 10-15%[cry]. No jučer sam djelomično izašao ,pa mi je malo lakše.[sealed]

Da.
Ne izgleda dobro, mislim da sam preuranio s kupovinom.
Sve je manje vremena za konjicu…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Šukerovo ministarstvo: Europska komisija je u krivu, nismo izgubili sredstva iz europskih fondova

Business.hr/Hina
15.01.2008 13:03
Pročitaj komentare(0)

Hrvatsko Ministarstvo financija priopćilo je u utorak da Hrvatska nije izgubila sredstva iz programa PHARE 2006 i IPA, kao što je u ponedjeljak rečeno u sjedištu Europske komisije u Bruxellesu.
Vezane vijestiEU Hrvatskoj zamrznula milijunske projekte zbog lošeg upravljanja novcem iz fondova
Komentar Nevena Barkovića: Hrvatska ostala bez 130 milijuna eura iz EU fondova, Sanader se i dalje pravi mutav
Sanader očekuje objašnjenje Bruxellesa o blokiranju sredstava iz PHARE

“Što se tiče informacije o suspenziji programa PHARE 2006 od strane EK, bitno je napomenuti kako rok za ugovaranje za navedeni program istječe 30. studenoga 2008., te da ugovori nisu suspendirani. Trenutno je u tijeku obrada natječajne dokumentacije i provedbe postupka ocjenjivanja ponuda za određene projekte”, kaže se u priopćenju Ministarstva.

Europska komisija u ponedjeljak je potvrdila da je Hrvatskoj privremeno zamrznula projekte iz programa PHARE 2006 i da je smanjila za pet milijuna eura sredstva predviđena u programu IPA zbog slabosti u provedbi decentraliziranog sustava upravljanja projektima iz fondova EU.

Jao kako ne volim ovu temu…… Čim više se piše znači da sve ide naopako.[cry]

you think your special you do, i can see it in your eyes

Možemo se mi tješiti, ali crobex je trenutno na -1,42% !
Više je razloga za to: od famoznog ZERP-a, zamrzavanja dijela sredstava iz EU fondova, pada indexa u USA i EU (danas je cijela EU crvena), nestabilnog Kosova koje se može odraziti i BIH, zatim jačeg pada brodarskih indexa ove godine, pa do suzdržanosti fondova na kupnji, a što je opet izazvalo dodatnu paniku kod malih ulagača.
Većinu je iznenadio ovakav početak godine i sad nam nema druge nego čekati okretanje vjetra u drugom smjeru. [rolleyes]

Ignore: KressoM, delux

Usitinu nemam pojma zasto sam si dao truda onoliko pisati kada je to bilo ocigledno kroz jedno uho unutra a drugo munjevitom brzinom van. [undecid]

Ove stvari ce se, po meni, jos zaostriti i na to treba biti spreman. Ali konacni rezultat za one koji izdrze pritisak biti ce OK. No tesko je pobjediti strah u sebi i tko nema dovoljno iskustva velike su sanse da ce podleci pritisku i to je realnost.

Samo hrabro i bez brige. Ima kafica pa gradu. Odmorite malo. [proud][proud]

skype - ivek1234

Ja stvarno neznam čemu tolika frka[cool]

SAM PROTIV SVIH

uvijek kad odem u onaj ukleti Didov san, poslije tog vikenda, utorak me prikolje, nejdem tam vise!![angry] [angry] [angry] [lol] [lol]

Didov san na Kajzerici??? Didov san rulez! Jedino ako burza ovako nastavi nebu vise para niti za cevape, neko vrijeme naravno. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

New Report

Close