Zato ne pričajte o dionicama na okupljanju, nego u zagrljaj i… Mata je rođen jedne nedilje…
Tak je!
I čašu od čelo ko Biber [thumbsup]
Lijepa pjesma:
općenito vrijedi pravilo da korekcija najviše popogađa balone,dakle ljubitelji todinih balona tj. dionica posebno moraju biti na oprezu pogotovo ako su kupovali na all time high-u[wink]
Ima i većih balona od todinih[yawn]
nema korekcije.. ovo je otresanje malo..sutra a možda i danas idemo gore..
ne bih se složio, mada bi volio. Mislim da nas očekuje pad 10-15%[cry]. No jučer sam djelomično izašao ,pa mi je malo lakše.[sealed]
super24: ” nema korekcije.. ovo je otresanje malo..sutra a možda i danas idemo gore.. ” ne bih se složio, mada bi volio. Mislim da nas očekuje pad 10-15%[cry]. No jučer sam djelomično izašao ,pa mi je malo lakše.[sealed]
ja osobno mislim da je vec danas a najkasnije sutra kraj korekcije, moraju fondovi na pucat prinose, u biti ne moraju al ponavljam sto sam rekao, ja mogu puno dulje cekat nego oni!! da trziste padne 30%, da padne 50 % osobno ne mogu u minus, a i drugi, zainatite se fondovima , i nemojte prodavat!
super24: ” nema korekcije.. ovo je otresanje malo..sutra a možda i danas idemo gore.. ” ne bih se složio, mada bi volio. Mislim da nas očekuje pad 10-15%[cry]. No jučer sam djelomično izašao ,pa mi je malo lakše.[sealed]
Da.
Ne izgleda dobro, mislim da sam preuranio s kupovinom.
Sve je manje vremena za konjicu…
Šukerovo ministarstvo: Europska komisija je u krivu, nismo izgubili sredstva iz europskih fondova
Business.hr/Hina
15.01.2008 13:03
Pročitaj komentare(0)
Hrvatsko Ministarstvo financija priopćilo je u utorak da Hrvatska nije izgubila sredstva iz programa PHARE 2006 i IPA, kao što je u ponedjeljak rečeno u sjedištu Europske komisije u Bruxellesu.
Vezane vijestiEU Hrvatskoj zamrznula milijunske projekte zbog lošeg upravljanja novcem iz fondova
Komentar Nevena Barkovića: Hrvatska ostala bez 130 milijuna eura iz EU fondova, Sanader se i dalje pravi mutav
Sanader očekuje objašnjenje Bruxellesa o blokiranju sredstava iz PHARE
“Što se tiče informacije o suspenziji programa PHARE 2006 od strane EK, bitno je napomenuti kako rok za ugovaranje za navedeni program istječe 30. studenoga 2008., te da ugovori nisu suspendirani. Trenutno je u tijeku obrada natječajne dokumentacije i provedbe postupka ocjenjivanja ponuda za određene projekte”, kaže se u priopćenju Ministarstva.
Europska komisija u ponedjeljak je potvrdila da je Hrvatskoj privremeno zamrznula projekte iz programa PHARE 2006 i da je smanjila za pet milijuna eura sredstva predviđena u programu IPA zbog slabosti u provedbi decentraliziranog sustava upravljanja projektima iz fondova EU.
Jao kako ne volim ovu temu…… Čim više se piše znači da sve ide naopako.[cry]
Možemo se mi tješiti, ali crobex je trenutno na -1,42% !
Više je razloga za to: od famoznog ZERP-a, zamrzavanja dijela sredstava iz EU fondova, pada indexa u USA i EU (danas je cijela EU crvena), nestabilnog Kosova koje se može odraziti i BIH, zatim jačeg pada brodarskih indexa ove godine, pa do suzdržanosti fondova na kupnji, a što je opet izazvalo dodatnu paniku kod malih ulagača.
Većinu je iznenadio ovakav početak godine i sad nam nema druge nego čekati okretanje vjetra u drugom smjeru. [rolleyes]
Usitinu nemam pojma zasto sam si dao truda onoliko pisati kada je to bilo ocigledno kroz jedno uho unutra a drugo munjevitom brzinom van. [undecid]
Ove stvari ce se, po meni, jos zaostriti i na to treba biti spreman. Ali konacni rezultat za one koji izdrze pritisak biti ce OK. No tesko je pobjediti strah u sebi i tko nema dovoljno iskustva velike su sanse da ce podleci pritisku i to je realnost.
Samo hrabro i bez brige. Ima kafica pa gradu. Odmorite malo. [proud][proud]
uvijek kad odem u onaj ukleti Didov san, poslije tog vikenda, utorak me prikolje, nejdem tam vise!![angry] [angry] [angry] [lol] [lol]
Didov san na Kajzerici??? Didov san rulez! Jedino ako burza ovako nastavi nebu vise para niti za cevape, neko vrijeme naravno. [lol] [lol] [lol] [lol]