da nisam vec 3-4 godine na ovom nasem marketu jos bi popusio ove price vjesto to fondovi koriste da malo spuste ulaz zar vam nije cudno da je sad pocelo gomilanje toliko losih vijesti rusi dolaze, zerp dolazi, cijene idu gore, amerika tone jasta
pa…ne znam baš…nije da fondovi izmišljaju te priče…cijene idu gore…ZERP je na snazi kolko je meni poznato…a ovi iz EU-a su zatvorili pipu…
ne znam kakve to veze ima s našim fondovima?
isto ko i kako brodari tonu ovih dana…a tonu jer je skupa nafta…i jer se korigira BDI indeks…a naši fondovi nemaju s time veze…
isto ko i kako brodari tonu ovih dana…a tonu jer je skupa nafta…
A kakve to veze ima jedno s drugim?
općenito vrijedi pravilo da korekcija najviše popogađa balone,dakle ljubitelji todinih balona tj. dionica posebno moraju biti na oprezu pogotovo ako su kupovali na all time high-u[wink]
marcipan: ” isto ko i kako brodari tonu ovih dana…a tonu jer je skupa nafta… ” A kakve to veze ima jedno s drugim?
pa ne bi imalo nikakve…da ti brodići idu na zrak…
ne idu na zrak, ali brodari ne placaju gorivo….[tongue]
ne idu na zrak, ali brodari ne placaju gorivo….[tongue]
aj, hoćeš reć da cijena barela nafte nema veze s brodarima?
cijena nafte ima veze sa svime…odnosno svi imaju vezu s njom…[tongue]
pa sad ti reci šta hoćeš…kad je istina…
Pjesma prikladna za današnji dan:
nema korekcije.. ovo je otresanje malo..sutra a možda i danas idemo gore..
Ovo je korekcija koja traje od 5- tog mjeseca 2007.
Crobex je zadnji put bio ispod 5000 18.12.2007. Hoće li poslije mjesec dana opet zaronuti?
zagrebcan: ” Reeceessijjjaaaa ![pray][pray][pray] ” krumpiraaaaaaaa, lukaaaaaaaaaaa, zeljaaaaaaaaaaaaa, recesijeeeeeeeeeeeeee[lol] [lol] [lol] uvijek kad odem u onaj ukleti Didov san, poslije tog vikenda, utorak me prikolje, nejdem tam vise!![angry] [angry] [angry] [lol] [lol]
Možda i među nama ima fond managera koji su tamo osluškivali svaki naš plan i potez, izgledaju skroz čovjekoliko a kad ono špijuni…
Zato ne pričajte o dionicama na okupljanju, nego u zagrljaj i… Mata je rođen jedne nedilje…