febo:
”
onda u zajednicu Južnoameričkih država sa Chavezom, Moralesom i Castrom [proud]
”
E ovo mi se najviše sviđa! Tu vidim najveći potencijal za raznorazne sinergije.
Recimo, Chavez nam daje naftu po 50 USD/barel, Morales nam daje bijelog praha za šmrk… ovaj kolače, a Castro sirote mlade kubanke da prištedimo na (pre)skupim hrvatskim sponzorušama!
[cool][thumbsup]
Ne zaboravi da Hugo muti sa Naomi. Imali bi i dobre modne revije!!!! [proud][proud]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.net.hr/vijesti/page/2008/01/14/0592006.html%5Bcry%5D%5Bpray%5D%5Bcry%5D%5Bcry%5D%5Bbye%5D%5Bbye%5D%5Bbye%5D
Gledajući situaciju malo šire mislim da bi bilo pametno cijeloj evropi da se okrene rusiji, dođe lli do čega opet će najviše sranja biti u evropi, amerika bude pošteđena kao i u WW2, na osnovu ćega će opet dobiti svjetsku dominacij.
Rusi vanjski dug = 0
Ameri vanjski dug cca. 1000 milijardi + kriza kredita
[sealed]
Srecom da imamo ptkm u crobexu inace bi bio ovo lijep minus danas, izgleda da po TA idemo dolje, i pitanje je dali cemo nastaviti prema donjoj granici potpore ili idemo jos dole.
Ovo je umjetno da ne može biti više umjetno. Imaš par budala koje rade sranja, ne vidim drugi razlog.
Da je to pad na 10-15 dionica, ajde…ali ovo pada skoro sve po redu! Izgleda da su fondovi odlučili stjerati cijene niže, pa tek onda kupovati.
Ovo je umjetno da ne može biti više umjetno. Imaš par budala koje rade sranja, ne vidim drugi razlog.
Ma nije umjetno, ljudi su se stvarno prepali.
Ovo je čista panika.
Izgleda da su fondovi poslušali kolegu Aliena kad je rekao da kad bi im bio na mjestu još ovaj tjedan ne bi ništa kupovao pa da vidiš panike.
Upravo se takvo nešto i događa [sealed]
cijene padaju jer smo izgubili prisput EU fondovima gdje se nalazi hrpa love sto je vrlo losa vijest
Nje ovo korekcija, već radnje nebuloznog suvremenog čovjeka.
Snažan rast na Wall Streetu
Crvenimo se mi na dionicama ali se crveni i hrportfolio, ne vjerujem da će do kraja tjedna fondovi proći bez rasprodaje udjela od strane građana, moraju reagirati. Situacija im se razvija kako im odgovara, prodaja se povećava, to im je primarni cilj, onda će počistiti sve što im treba!