ma Putin bi bio sretan da mu cijelu crnomorsku flotu dofuramo u jadran. samo bi nam ponestalo piture koliko je sve ruzinavo.
Nema veze. Bito da je guzva pred golom!! [lol] [lol] [lol] [lol]
ne zelim ni cut da moja Hrvatska ulazi u nekakve konstrukcije s Rusijom,
njih su se odrekli i njihovi tradicionalni prijatelji Ukrajinci
to kad bi se dogodilo vratio bih putovnicu
na srecu nas Dr.Ivo ne misli tako
pozdrav iz Velike Britanije, West is the Best
ne zelim ni cut da moja Hrvatska ulazi u nekakve konstrukcije s Rusijom, njih su se odrekli i njihovi tradicionalni prijatelji Ukrajinci to kad bi se dogodilo vratio bih putovnicu na srecu nas Dr.Ivo ne misli tako pozdrav iz Velike Britanije, West is the Best
radje sa Slavenima, makar i pravoslavnim, nego sa Englezima, Amerikancima i ostalim [sealed]
IRA rules[sealed]
Seljo: ” ne zelim ni cut da moja Hrvatska ulazi u nekakve konstrukcije s Rusijom, njih su se odrekli i njihovi tradicionalni prijatelji Ukrajinci to kad bi se dogodilo vratio bih putovnicu na srecu nas Dr.Ivo ne misli tako pozdrav iz Velike Britanije, West is the Best ” radje sa Slavenima, makar i pravoslavnim, nego sa Englezima, Amerikancima i ostalim [sealed] IRA rules[sealed]
e sad ga i ti usere …
BTW što mi to imamo od toliko voljene Irske? Što su to oni nama dali, poklonili, pokazali, obranili naš interes, da im se trebamo klanjati?
MiG29: ” Seljo: ” ne zelim ni cut da moja Hrvatska ulazi u nekakve konstrukcije s Rusijom, njih su se odrekli i njihovi tradicionalni prijatelji Ukrajinci to kad bi se dogodilo vratio bih putovnicu na srecu nas Dr.Ivo ne misli tako pozdrav iz Velike Britanije, West is the Best ” radje sa Slavenima, makar i pravoslavnim, nego sa Englezima, Amerikancima i ostalim [sealed] IRA rules[sealed]” e sad ga i ti usere … BTW što mi to imamo od toliko voljene Irske? Što su to oni nama dali, poklonili, pokazali, obranili naš interes, da im se trebamo klanjati?
a ti gledas samo svoju guzicu?
sta ti je ko dao, poklonio, pokazao, obranio tvoj interes?
e sad ga i ti usere … BTW što mi to imamo od toliko voljene Irske? Što su to oni nama dali, poklonili, pokazali, obranili naš interes, da im se trebamo klanjati?
Guinness[thumbsup]
fazan: ” e sad ga i ti usere … BTW što mi to imamo od toliko voljene Irske? Što su to oni nama dali, poklonili, pokazali, obranili naš interes, da im se trebamo klanjati? ” Guinness[thumbsup]
He he he !
Odlican odgovor! Zelim ti kolega rast HRBC danas[lol] [lol] [thumbsup]
Sad se u meni bude dileme jednoga Radića…naime, i on je isao na istok kad je osjetio da ga Zapad ne voli..sto ga je kostalo slobode i diskreditacije kod hrvatske desnice.
Prije toga su to napravili Zrinski i Frankopan, njih je kostalo glave koketiranje sa svim stranama..
Sto nam to govori? Ne ide nam diplomacija…mozda da se jednom pokusamo okrenuti sami sebi, nesvrstanost nam je ipak najbolje isla…[thumbsup][shocked]
onda u zajednicu Južnoameričkih država sa Chavezom, Moralesom i Castrom
[proud]
onda u zajednicu Južnoameričkih država sa Chavezom, Moralesom i Castrom [proud]
E ovo mi se najviše sviđa! Tu vidim najveći potencijal za raznorazne sinergije.
Recimo, Chavez nam daje naftu po 50 USD/barel, Morales nam daje bijelog praha za šmrk… ovaj kolače, a Castro sirote mlade kubanke da prištedimo na (pre)skupim hrvatskim sponzorušama!
[cool][thumbsup]
febo: ” onda u zajednicu Južnoameričkih država sa Chavezom, Moralesom i Castrom [proud] ” E ovo mi se najviše sviđa! Tu vidim najveći potencijal za raznorazne sinergije. Recimo, Chavez nam daje naftu po 50 USD/barel, Morales nam daje bijelog praha za šmrk… ovaj kolače, a Castro sirote mlade kubanke da prištedimo na (pre)skupim hrvatskim sponzorušama! [cool][thumbsup]
ima Castro i duvana da nam da pa cemo ga preprodavat ovim Europljanima a i VIRO i IPKK bi nasli svoj interes pri otkupu sečerne melase kad im ponestane repe
[thumbsup]
Ne ide nam diplomacija…mozda da se jednom pokusamo okrenuti sami sebi, nesvrstanost nam je ipak najbolje isla…[thumbsup][shocked]
TITO vrati se[thumbsup],on je držao za muda i istok i zapad[wink]