Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.net.hr/vijesti/page/2008/01/14/0592006.html%5Bcry%5D%5Bpray%5D%5Bcry%5D%5Bcry%5D%5Bbye%5D%5Bbye%5D%5Bbye%5D

??????

pa ovo je odlicna vijest!!!!
[shocked]

sad cemo Amerima i Europi biti puno drazi i pozurit ce da nas prime pod svoje skute[smiley]

..a ocekujem i da nesto doloresa i eurosa utuku u nas!!odlicna vijest!![cool][cool]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Po meni je ovo najbolje sto nam se moglo desiti…da budemo opet STIT kao u vrijeme Turaka[lol] [lol] [bye][bye][pray][pray]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

na Dnevniku objavljeno da Srbi u slučaju priznanja Kosova odustaju od EU i okreću se Rusiji, to je dio njihovog akcijskog plana. A kome da se mi okrenemo kad nas EU naljuti? možda Iranu s obzirom da pričaju da su Hrvati Iranskog porijekla
[bye][sealed][sad]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Koliko ja vidim ti si se okrenuo našem tradicionalnom savezniku, rakiji. [lol]
A, i ja ću za tobom [lol]

Pessimism Is Your Friend

Koliko ja vidim ti si se okrenuo našem tradicijskom savezniku, rakiji. [lol] A, i ja ću za tobom [lol]

inače ne pijem rakiju već samo whisky, pelinkovac i vino, ali evo koji put mi se omakne
[lol]

Po meni je ovo najbolje sto nam se moglo desiti…da budemo opet STIT kao u vrijeme Turaka[lol] [lol] [bye][bye][pray][pray]

Ma daj. Pa vidi kak smo prosli svih tih stoljeca. Uvijek smo ispali je… stranka.

Febo ti si pravi Cergar,nek si tako se zivi[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Dejavue: ” Po meni je ovo najbolje sto nam se moglo desiti…da budemo opet STIT kao u vrijeme Turaka[lol] [lol] [bye][bye][pray][pray] ” Ma daj. Pa vidi kak smo prosli svih tih stoljeca. Uvijek smo ispali je… stranka.

tako izgleda ispadnemo kako god okreneš, jebiga, izgleda da nam je to sudbina ko indijancima
[cry]

I drumovi poželjet će turke, al turaka više biti neće…

[color=black][/color]

Kakav štit?!?!?

Da se mene pita, dao bi ja njima da instaliraju rakete i kod nas.

Pa udri po predpristupnim fondovima.

I love the Smell of Profits in the Morning

Kakav štit?!?!?

Da se mene pita, dao bi ja njima da instaliraju rakete i kod nas.

Pa udri po predpristupnim fondovima.

Tako je! I lijepo od Putina rentamo nekoliko bojnih brodova da nam cuvaju ZERP i gospodarski pojas!!! Sve mi se vise dopada ta ideja. Treba iskoristiti priliku dok smo popularni u Rusiji! I i Putin bi ga volio zabiti ovima u EU! [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

skype - ivek1234

ma Putin bi bio sretan da mu cijelu crnomorsku flotu dofuramo u jadran. samo bi nam ponestalo piture koliko je sve ruzinavo.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

New Report

Close