Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tenkista: ” Arap: ” ljudi, jel se samo meni cini, ili ova “bi-nebi” korekcija traje vec cca. 6 mjeseci? ili nekaj ne stima s mojim odabirom dionica (uglavnom firmi koje posluju s dobiti i isplacuju dividende)… ” 8 mjeseci, prijatelju. Sve otišlo dolje po nekoliko desetaka posto, čak neke i preko 50% a Crobex drži Toda, brodari i poneki građevinar. Uglavnom 75 % dionica je prošlo kao da je slom tržišta. O tome nitko ne piše. Vrijeme je za debeli oporavak , 50-100% porasta. [thumbsup] ” Ma koji ti je Toda u indexu, da ga drzi [lol]

Možda ZABA ?
[cool]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

TunaSalad:

ak netko može živjeti sa 5.000 može i sa 4.300. ak može sa 7.000 može i sa 6.000. ak može sa 10.000 može i sa 8.500 i sl. jednostavno si sam skratiš mjesečni prihod i ponašaš se kao da si dobio manje. ”

I ja ratujem sa svojom. Sve nešto kuka, kao bit će gladna i neće si moći kupiti cipele, torbicu i slične pizdarije, ali kada joj kažem koliko smo zaradili i da se do love ne može onda manje kuka. istina je da sada kuka manje nego prije jer je skužila da nemam namjeru popustit i pomirila se s tim da jedna plaća ide na stranu, a da od druge živimo. Bogu hvala da su nam plaće ok pa da si to možemo priuštit.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Zaboravio sam da je belje ispalo iz Crobexa. A i mislio sam onako više na psihičkoj bazi.[proud]

Dejavue:

tenkista: ” Arap: ” ljudi, jel se samo meni cini, ili ova “bi-nebi” korekcija traje vec cca. 6 mjeseci? ili nekaj ne stima s mojim odabirom dionica (uglavnom firmi koje posluju s dobiti i isplacuju dividende)… ” 8 mjeseci, prijatelju. Sve otišlo dolje po nekoliko desetaka posto, čak neke i preko 50% a Crobex drži Toda, brodari i poneki građevinar. Uglavnom 75 % dionica je prošlo kao da je slom tržišta. O tome nitko ne piše. Vrijeme je za debeli oporavak , 50-100% porasta. [thumbsup] ” Ma koji ti je Toda u indexu, da ga drzi [lol]

Možda ZABA ?
[cool]

nije zaba nego ipkk[smiley]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Jel to idemo dalje ili je reeeccessijjaaaa ? [lol] [lol]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Jel to idemo dalje ili je reeeccessijjaaaa ? [lol] [lol]

to je idemo doljeeeeee za sada -0,42%[thumbsup]

dan je pametniji od noći

Gle, bude li recesije opijat ćemo se od boli i tuge, ne bude li recesije ode crobex gore, pa ćemo se opijati od sreće. U svakom slučaju to objašnjava današnju blokadu BZJK-r-a…vinari ne mogu loše proći…
[thumbsup]

Gle, bude li recesije opijat ćemo se od boli i tuge, ne bude li recesije ode crobex gore, pa ćemo se opijati od sreće. U svakom slučaju to objašnjava današnju blokadu BZJK-r-a…vinari ne mogu loše proći… [thumbsup]

onda će barem rasti BD62
[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Febo, pattaja i šefe objasnite meni neukom što je to recesija , ali ne uopćeno , nego objasnite koji je to postotak .
Molim vas.
Crobex 5130,95 , -0,83 %

Recesija (engl. recession, njem. Konjunkturrückgang, Rezession) su povremena usporavanja u privrednoj aktivnosti neke zemlje praćena istovremenim pogoršanjima opće ekonomske klime (pad realnog dohotka, porast nezaposlenosti, nizak stupanj iskorištenosti proizvodnih kapaciteta…). Recesija je manje duboka i ozbiljna od depresije. Ponavlja se u razdobljima od po nekoliko godina, uobičajeno započinje u jednoj zemlji i treba joj određen broj mjeseci, odnosno godišnjih kvartala da se preseli u druge.

Tri su osnovna obilježja (three D/S) recesije: trajanje (duration) – vremenska dužina, dubina (depth) – koliko duboko zadire, difuzija (diffusion) – koliko se široko rasprostire. Potrošači na recesiju odgovaraju promjenom ponašanja u potrošnji, tj. troše pažljivije, a za konkurentnu marketinšku akciju poslovnih subjekata u vrijeme recesije neophodna je analiza navedenih obilježja.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Arap:

ljudi, jel se samo meni cini, ili ova “bi-nebi” korekcija traje vec cca. 6 mjeseci? ili nekaj ne stima s mojim odabirom dionica (uglavnom firmi koje posluju s dobiti i isplacuju dividende)…

8 mjeseci, prijatelju. Sve otišlo dolje po nekoliko desetaka posto, čak neke i preko 50% a Crobex drži Toda, brodari i poneki građevinar. Uglavnom 75 % dionica je prošlo kao da je slom tržišta. O tome nitko ne piše. Vrijeme je za debeli oporavak , 50-100% porasta. [thumbsup]

Slažem se, Crobex se uz manje oscilacije klati na ovoj razini još od 5 mjeseca prošle godine. Takve su i moje dionice, “bi-ne bi”… Malo krenu pa se vrate. Ako to nije korekcija, ne znam što je. Svi koji su prizivali smanjenje nezdrave stope rasta, to su i dobili…

nizak stupanj iskorištenosti proizvodnih kapaciteta

Trenutno u Americi to nije slucaj posto trenutno razvaljuju u izvozu tako da ta situacija i buni analiticare.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close