Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivek, može li odgovr? I ja podržavam dugoročno ulaganje, a što u slučaju recesije umjesto korekcije?

Ivek, ovo je sad sasvim neka druga priča. Pohvala.

No respect

Ivek, ovo je sad sasvim neka druga priča. Pohvala.

Ma ono prije je bila malo zeka. Vidim da se strah uvlaci u kosti a nije bas da vidim neke razloge za isti. Po meni je sve ovo norlmalno i vec vidjeno. Pa rekoh, da ljudi bas ne puse iste fore kao i ja ako ne morajul.

skype - ivek1234

Ma nije što je strah, nego si to već toliko dugo radio da sam se pobojao za tebe.

No respect

Ma ono prije je bila malo zeka. Vidim da se strah uvlaci u kosti a nije bas da vidim neke razloge za isti. Po meni je sve ovo norlmalno i vec vidjeno. Pa rekoh, da ljudi bas ne puse iste fore kao i ja ako ne morajul.

Sve kaj ste napisali je odlicno no za ovu zadnju recenicu…moj duboki naklon. Malo je u nasoj zemlji takvog razmisljanja. Obicno je drugacije: ak meni crkne krava, nek susjedu crknu dvije.

OK . bas ti hvala ,
[thumbsup][wink]

najvrednije stvari u životu su besplatne

Ja sam počeo izbjegavati ovaj forum,ne zato što ovdje nema pametnih stvari za pročitati,nego zato što postaneš dio krda dok kažeš keks….
Što se tiče svjetskih burza,nema zime,bit će uvijek strahova ali Dow Jones,Dax i ostali indeksi će grabiti prema novim rekordima uskoro jer ljudi uvijek pretjeruju,to je povijest dokazala sto putu,to je tako!
Treba biti strpljiv,bit će perja!

Novac je kisik burze!

Di je sad Medo da zacrnjači!?

Nema više crnačenja s moje strane na tržištu kapitala u Hrvata. Odustao sam od plašenja, možda pred IPO belupa. Bolje mi je plašit redneckse po američkim forumima, tamo će brzo bit svega džabalesku [lol]

BTW, Ivek je Car [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Bolje mi je plašit redneckse po američkim forumima, tamo će brzo bit svega džabalesku [lol]

Stvarno, kakva je klima tamo na forumima, šta priča škvarda?

RealBear: ” Bolje mi je plašit redneckse po američkim forumima, tamo će brzo bit svega džabalesku [lol] ” Stvarno, kakva je klima tamo na forumima, šta priča škvarda?

Ne znam kako je po formumima, ali su mi se vratili neki prijatelji iz USA. Kažu da se kriza osjeti u svakodnevnom životu. Imaju neku privatnu firmu i kažu da je posla sve manje i manje.

I love the Smell of Profits in the Morning

E, to je loše. Kad postane osjetno lošije i to “obični” ljudi potvrde onda …

Medo ne može ni spavati od radosti, čini mi se [proud]

Stvarno, kakva je klima tamo na forumima, šta priča škvarda?

U Amera vlada opći strah, međedi se boje da ih ne zaskoči izvaredni rate cut pa svako malo ulaze u call-ove , a bikovi zaprljavaju gaće na svaku vijest i kupuju puteve [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

New Report

Close