Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad bi oni razumjeli kak to funkcionira nitko ne bi novce stavljao

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kazes da se korigiras, ha?
a volis tu rijec “korogirat”[lol] [lol]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Cuj, za sada je jos uvijek sve smijesno.

Ali ako institucionalci uskoro, vrlo uskoro, ne organiziraju nekakav “bull run” tek toliko da pokazu da je kod nas sve OK i ukazu na svijetlo na kraju tunela vrlo brzo bi mogli preci POINT OF NO RETURN.

Mozda oni veliki bankarski forndovi misle da bi to njima cak i odgovaralo da se otresu konkurencije ali misljenja sam da bi to samo otvorilo Pandora Box ali onako opako. Rulja jos pamti staru deviznu stednju tako da bi upravo ti fondovi mogli biti na najjacem udaru. Takodjer u njima i jesu uglavnom “neinformirani i drhtavi”.

skype - ivek1234

Evo slažem se i ja sa bull run-om. Ajmo fond manageri, znam da čituckate forume. Lijepo opalit jedno par tjedana da se svi forumaši stignu iskrcat a onda šta bude bude [wink]

A treba i dojaviti slijedeći put raji kad će završit korekcija da se svi stignu i ukrcati nazad, tu se ljudi ubiše od pisanja, podgovaranja, uvjeravanja. [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Evo slažem se i ja sa bull run-om. Ajmo fond manageri, znam da čituckate forume. Lijepo opalit jedno par tjedana da se svi forumaši stignu iskrcat a onda šta bude bude [wink]

A treba i dojaviti slijedeći put raji kad će završit korekcija da se svi stignu i ukrcati nazad, tu se ljudi ubiše od pisanja, podgovaranja, uvjeravanja. [wink]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

To ce i napraviti oko FI pod uvjetom da sve ne skrahira do tada!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Ajmo fond manageri, znam da čituckate forume.

Ako se ovo nastavi mogli bi oni uskoro citati mali oglasnik i mojposao.net! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ponasaju se kao ovaj moron sa mojeg avatara. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Ivek bi jako volio da bude tako ali na zalost nista od toga. To se uglavnom odnosi na poglavlje 23 a radi se samo o pritisku zbog ZERP-a i Rockwoola. E, da nasi imaju pameti pa kazu: “OK, nema pregovora javite se ako ste voljni pregovarati dalje” i nakon toga odmah proglase i gospodarski pojas!!

Zbog vremenske razlike (probudio se prije sat vremena) tek sada vidim ovaj post.

za ovo treba imati MUDA: “OK, nema pregovora javite se ako ste voljni pregovarati dalje” i nakon toga odmah proglase i gospodarski pojas!!
mislim da bi isto bilo dobro da RH jednostrano prekine pregovore, tako da za jedno godinu dana oni pocnu moliti nas da udjemo a ne da mi njih idemo vuci za rukav tipa, hej, mi bi dosli kod vas u uniju.
btw, i nije nesta posebno ta unija. kad bi se ta energija i novac koja se trosi na prilagodbu EU, utrosila
na poboljsanje stanja u RH, mislim da bi nama bilo daleko daleko bolje nego da se konstantno prilagodavamo nekima nik…… iz bruessela. sve u svemu…. vjeruj u se i u svoje kljuse.

Nema panike. Ulaganja u dionice lani su povećana četiri puta.
http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,1,11,,104669.jl

Kako smrad traži nove probleme, da riješi svoje domaće:

Bush smatra da je Iran prijetnja svjetskoj sigurnosti

ZAGREB, 13. siječnja 2008. (Hina) – Američki predsjednik George Bush u nedjelju je u govoru održanom u Abu Dabiju izjavio kako Iran, podupirući “ekstremiste” predstavlja prijetnju za sigurnost u cijelom svijetu te je pozvao svoje saveznike u zaljevskim zemljama da se “suprotstave ovoj opasnosti prije nego što bude prekasno”, izvijestile su svjetske agencije.

No respect

Ivek bi jako volio da bude tako ali na zalost nista od toga.

Nisi shvatio. Ivek bi jako volio da zaobidjemo EU u sirokom luku.

skype - ivek1234

@SLK

kolega dobro ste zamjetili. dobar dio forumasa nevidi amere na taj nacin. [thumbsup]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Kako smrad traži nove probleme, da riješi svoje domaće:

Bush smatra da je Iran prijetnja svjetskoj sigurnosti

ZAGREB, 13. siječnja 2008. (Hina) – Američki predsjednik George Bush u nedjelju je u govoru održanom u Abu Dabiju izjavio kako Iran, podupirući “ekstremiste” predstavlja prijetnju za sigurnost u cijelom svijetu te je pozvao svoje saveznike u zaljevskim zemljama da se “suprotstave ovoj opasnosti prije nego što bude prekasno”, izvijestile su svjetske agencije.

nema se sta reci osim da Mr Grm i rješava svoje domace probleme na taj nacin [lol] [lol]

Necu politiku u svoju butigu .

Gadim se sam sebi zbog ovoga sto cu napisati ali to je jace od mene!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Predlazem administratorima da temu “Korekcija” preimenujemo u “Recesija 2008-20XX”!!! [lol] [lol] [lol] [lol]

Sto mislite o tome? Ovo je samo prijedlog nije da bi ja nesto prejudicirao!! [lol] [lol] [lol]

P.S. Salim se. Mozda ne bas 100% ali recimo da se salim! [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

New Report

Close