Ono što sam primijetio je da je Medo početkom 12 mjeseca predviđao crobex na 3000 do ljeta, no nakon ulaska mirovinaca u JDD, povisio je letvicu na 3500 [lol] [lol]
Postao sam Nostradamus! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Danas od 09.30 mi non-stop zvoni telefon. Vratili se skijasi! 12 poziva so far! Ekipa eto pogledala stanje u fondovima i nije bas da im se svidja. Upucali ljudi unutra dosta para a ocekivali jos vise. Dobili sipak.+ malo prosurfali po netu a svugdje neka depresija. I evo najcescih pitanja:
– “da vadim ja to sutra van”,
– ” mozda je trenutno euro bolji”,
– ” mogao bi izvaditi lovu pa upucati u nekretnine, pocele su padati”
– ” da im je… mat… zaje…. se s mojim parama, ma vadim ja to sutra pa neka pu… kur…. sve neka balavurdija u
fondovima a ja im idiot dajem pare da se igraju s njima koji sam ja kreten”
– itd, ima toga jos dosta ali uglavnom kletve, psovke, bijes.
Moj odgovor je uglavnom bio da ja u fondovima ne drzim nista jer zelim kontrolirati svoju sudbinu i resurse sam. Ako se ne mozete baviti sami svojom lovom orocite ili ostavite u novcanom fondu za sada.
Na njihovom mjestu digao bi lovu iz fondova i usao samostalno u dionice. Sve mi se cini da su se fond manageri malo zaigrali. [lol] [lol] [lol] [lol]
U svakom slucaju biti ce zanimljivo. Mozda se koji fondic i izvrne… [lol] [lol] [lol] [lol]
ili to ili ćemo morati oštro gore.. pošto samu dionicama glasam za svoju soluciju.. onda nek se na ljeto izvrću 😀
Postao sam Nostradamus! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Danas od 09.30 mi non-stop zvoni telefon. Vratili se skijasi! 12 poziva so far! Ekipa eto pogledala stanje u fondovima i nije bas da im se svidja. Upucali ljudi unutra dosta para a ocekivali jos vise. Dobili sipak.+ malo prosurfali po netu a svugdje neka depresija. I evo najcescih pitanja: – “da vadim ja to sutra van”, – ” mozda je trenutno euro bolji”, – ” mogao bi izvaditi lovu pa upucati u nekretnine, pocele su padati” – ” da im je… mat… zaje…. se s mojim parama, ma vadim ja to sutra pa neka pu… kur…. sve neka balavurdija u fondovima a ja im idiot dajem pare da se igraju s njima koji sam ja kreten” – itd, ima toga jos dosta ali uglavnom kletve, psovke, bijes. Moj odgovor je uglavnom bio da ja u fondovima ne drzim nista jer zelim kontrolirati svoju sudbinu i resurse sam. Ako se ne mozete baviti sami svojom lovom orocite ili ostavite u novcanom fondu za sada. Na njihovom mjestu digao bi lovu iz fondova i usao samostalno u dionice. Sve mi se cini da su se fond manageri malo zaigrali. [lol] [lol] [lol] [lol] U svakom slucaju biti ce zanimljivo. Mozda se koji fondic i izvrne… [lol] [lol] [lol] [lol]
sad stcarno laprdas gluposti, meni isto ljudi pricaju sad je super situcija, fondovi u minusu , idemo ulozit jer ce dizat prinose, i za tvoju ninformaciju i svim korekticarima takodjer, fondovi NIKAD nisu imali ovoliko keša!!!
raspitajte se malo!
sad stcarno laprdas gluposti,
Ako ti kazes, jamacno je tako! [thumbsup]
meni isto ljudi pricaju sad je super situcija, fondovi u minusu , idemo ulozit jer ce dizat prinose,
Slazem se. Tako razmisljaju informirani ljudi. Neinformirani vide minus na hrportfolio i naslove na business.hr
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8ffd8388-ac8c-47c2-82f2-57128f39e23c&open=sec
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=35087
http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,1,12,dow_1101,104742.jl
i za tvoju ninformaciju i svim korekticarima takodjer, fondovi NIKAD nisu imali ovoliko keša!!!
U tome i je fora. Da, imaju kesa ali se zaje…..! Ako pocne masovno povlacenje taj kes ce se vrlo brzo otopiti.
raspitajte se malo!
Jesam.
[/quote]
zar je itko od vas zaista mislio da ćemo mi u EU do 2011 nakon sto im je propao referendum? mi tehnički ne možemo da sutra potpišemo sporazum uć do 2011.. 2014 možda a možda i ne..
[/quote]
svaki s imalo mozga ce kad vidi minus rec , super ajmo sad ulozit jer ce dizat prinose, nece ulagat kad vidi da je u mjesec dana prinos otisao gore 20%, !
inače ivek ti tvoji kaj su se vratili sa skijanja.. pa kakve ti to prijatele imaš?
inače ivek ti tvoji kaj su se vratili sa skijanja.. pa kakve ti to prijatele imaš?
Pune para stari.