Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivek, puno ti hvala, puno si toga pametnog rekao, a ja dosta toga ne radim pametno!

Ivek, zadivljen sam![thumbsup]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

[thumbsup] Bolje predavanje nisam već dugo imao.

e pa Ivek ti je dr.sci za mnoge ovdje. menadžer je u OMF PBZ Croatia Osiguranje, a u slobodno vrijeme predaje na nekoliko veleučilišta. osim što boksuje voli i lepo da se obuče. eto takav je on.

[wink][lol] [proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Duboko sam uvjeren da je osnovna varijabla burzovnog trgovanja funkcija vremena. Napravio sam vise nego solidne rezultate proteklih 9 godina. Ali da sam prije 9 godina lovu koju sam ubacio ostavio do ovoga ljeta ne dirajuci nista imao bi prinos 137% veci nego sto sam ga napravio!!! Moram priznati da sam skupo platio tu skolu a u svakoj knjizi koju citate to vam X puta govore medjutim svi smo mi pametniji od tih sero…a koji pisu knjige. Mos mislit!!! Ako pak lovite “valove” – well, good luck I am to old for that sh..t i tu sam zapravo i najvise love izgubio. Malo kasnis sa izlaskom + malo kasnis sa ulaskom + 2X brokerska naknada na cijelokupni iznos = ostaje sica da nisi niti svjestan.

Odličan post kolega, na vlastitom iskustvu prikazano ono što možemo pročitati u knjigama. Primjetio sam da mnogi vole spominjati recimo “Inteligentnog investitora” a rade upravo suprotno od onog što Graham savjetuje. Mnogi se vole nazivati investitorima a ustvari su špekulanti. O daytradingu da ni ne govorim.
“Dnevno trgovanje je jedno od najboljih oružja ikad izumljenih za počinjenje financijskog samoubojstva.
Što više trgujete manje vam novaca ostaje”

gost_1:

[thumbsup] Bolje predavanje nisam već dugo imao.

e pa Ivek ti je dr.sci za mnoge ovdje. menadžer je u OMF PBZ Croatia Osiguranje, a u slobodno vrijeme predaje na nekoliko veleučilišta. osim što boksuje voli i lepo da se obuče. eto takav je on.

[wink][lol] [proud]

Na trenutak sam sam sebi zazvucao kao intelektualac! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

bojan02: ” ja mislim drugačije -ako če biti kriza u americi onda če kapital bježati iz amerike i stizati drugnje po svijetu, pa če ga stiči nešto i na balkan -slično če biti i ako gledamo europu – jer novaca je na svijetu sve više a destinacie za ulaganje se sele u intervalima po conama – sjetimo se samo u prošlim desetlječima amerike,japana,azije(nekih dijelova…) a tako če biti i sa nama -kasnije idemo u afriku -a onda na mjesec ” Ovo razmišljanje mi drži vodu, zato sam i postavio pitanje kako bi kriza u Americi utjecala na ostatak svijeta. Reci mi što misliš da bi se dogodilo u slučaju da nafta i cijene nafte ponove krizu iz 70-ih? Da li bi globalna inflacija ipak utjecala na gornji scenarij?

-mislim da je slična kriza na domak ruke jer nafta ide gore čak možda i do 160 usd ali mislim da uglavnom ovakve male oaze kao što je balkan neče jako pogoditi ili možda i ništa bar recimo cca 3 godine
-neka spomenem da je na balkan u posljednje godine investirano cca 0,05 % kapitala svjetske razine i da drže cijene na balkanu uglavnom domači investitori ili strani ( to su domači koji imaju otvorene račune u drugim državama) a da pravoga kapitala izvana još nema i neče ga biti još jedno vrijeme jer smo za kapital prerizičan dijel svijeta

Kad će kraj te korekcije , i započeti snažni rast dionica ? Pa imamo novu vladu po želji većine.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Ako ide nafta na 160USD, onda je bolje kupit naftu nego dionice[lol]

Ako ide nafta na 160USD, onda je bolje kupit naftu nego dionice[lol]

Ili kupit naftu odmah ukoliko pretpostavljate da će rast na 160$,trenutno se kreće oko 95$, što bi bio prinos preko 60%.[wink]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Pogledajte Mad Max 2 , to nas čeka [lol] [lol]

Pogledajte Mad Max 2 , to nas čeka [lol] [lol]

meni je bolji 1. dio, Bubba Zanetti, Fingercutter i ostala ekipa i dobre pile…
[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Prvo je puno bolji, al u drugom briju po nafti [lol]

New Report

Close