Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije bitno sto je potpisano ako nije pravovaljano, zar ne? tko bi ivi ili bilokome drugome dao takve ovlasti da on nesto u tajnosti potpisuje.. sabvor je rekao svoje i to je to.. nema dalje.. eventualno referendum.. ili mogu opet glasati, sto bi bio vrhunac hrv. politickog zivota..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

rpetruni ;Misliš ponovile bi se 70-te? i problemi koje je sa sobom donjela naftna kriza (inflacija, padovi burza …..)

To bi bio worst case scenario,mislim čak da bi neka umjerena inflacija i pogodovala kvalitetnim firmama koje ostvaruju profite koji može pokriti takvu inflaciju,a s druge strane imaju otežanu i dugotrajunu naplatu (to je danas opet sve dominantnije i na tom polju nas stranci guše),jer nitko ne bi htio raditi bez avansa i promptne naplate potraživanja.

nije bitno sto je potpisano ako nije pravovaljano, zar ne? tko bi ivi ili bilokome drugome dao takve ovlasti da on nesto u tajnosti potpisuje.. sabvor je rekao svoje i to je to.. nema dalje.. eventualno referendum

A hebat ga, obecanje je obecanje. Nije da ovi iz EU nebi nama obecali pa nam poslje smjestili, ali sad nas hebu zbog toga. To je politicki gaf drive. Ali ja sam sklon vjerovat svom frendu koji kaze da je to samo predstava. ZERP se nece provodit za EU. Mi cemo imat ZERP, a Talijani ce dobit ribu. Vuk sit, ovca cijela.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Jovice,ti stvarno pricas gluposti u vezi EU.Vidi se da nisi ni jedan posao odradio sa njima i da nemas pojma o EU.Daj se malo raspitaj sta to nosi i odnosi ,onda laprdaj

A što to nosi?Ja vidim samo da odnosi.Nećemo mi u EU sve dok stranci ne kupe kod nas kritičnu masu dobara,nekretnina,infrastrukture i ono malo industrije što je ostalo,tad će imati razlog da nas prime,tj. da zaštite svoje vlasništvo,a dotada im je ovo područje pogodno za korporativno ponašanje koje je kod njih odavno zabranjeno zakonom.

ne bi baš reko da je ovca cijela..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ne bi baš reko da je ovca cijela..

Ovca cijela, ribe se nece dobro provesti…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Deimos i Super24 – dobri vam avatari! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Meni se EU gadi. Drukam gdje stignem protiv njih. Imam sve vise istomisljenika. Rijesenje je jednostavno. Neka Ivo raspise SADA referendum pa ako ih odjeb…. onda smo rijesili i pregovore i ZERP i gospodarski pojas, itd.

Ono sto znam da ja idem protiv kao i vecina ljudi koje poznajem. Ovakvim nastupom EU ima sve manje pristasa u ovoj zemlji. Svako odugovlacenje, nove ucjene i ponizenja samo donose glasove protiv ulaska. [cool][cool]

skype - ivek1234

nakon 50 godina mozda i zaratimo..

Za sam totalno protiv ulaska u EU. Dio razloga sam naveo, a ima ih jos naravno. Dio svoga radnoga vijeka sam proveo u velikoj korporaciji ( mozemo je poistovjetiti sa EU) i gledao kako najbolje zive male firme koje su se specijalizirale i rade proizvod za korporaciju koji korporaciji treba, a jeftinije joj je kupovati od male firme, nego da pokrece vlastitu proizvodnu jos i te “sitnice” u nabavi za megafirmu. Mala firma je imala samostalnost u inovaciji, maximalizirala je troskove reklame i slicnih stvari, jer ima siguran plasman i ugovor…pod uvijetom da je vlasnik inovativan, ima dovoljno vremena i resursa pronalaziti 2 ili 3 strateska proizvoda ili partnera i raditi sa njima… Osnovno je pravilo ne siriti se vise nego se sire korporacije za koje radis. Taj model bi trebala slijediti HR. Turizam, poljoprivreda, voda su prve tri stvari koje su mi pale na pamet da mozemo “raditi” za veliku korporaciju EU. I to vrlo efikasno ako budemo van EU, a ako budemo unutar, ugusit ce nas totalno sa pravilima igre… Energija? Pa nama je dosta jedna (mozda i nije, ne znam…ali vjerojatno je) NE, a mi cemo morati graditi stotine ili tisuce vjetrenjaca i furati se na neke obnovljive izvore energije. Pa cijeli Dinaridi nece biti za turizam zbog zujanja vjetrenjaca u daljini. O estetici drvene kuce i moderne vjetrenjace na obzorju da ne govorim. Najbolji dio zemlje cemo zasaditi uljaricama da vozimo aute koje smo kupili u EU, a istovremeno cemo uvoziti hranu iz EU, jer ce je se proizvoditi u kvotama i planski, kao i izlov ribe. Pazi foru! ako neces sam pohvatati svoju ribu, raspisi tko ce je umjesto tebe!?!!?!? Alo, jel meni to treba? Odite susjedu pa mu recite da ukoliko on nece potrositi svoju cijelu placu, da nek rasporedi na vas dio koji nije potrosio! Ono sto u Hr treba napraviti je prestati da se regije jedne prema drugoj ponasaju kao EU prema nama. Tu najprije mislim na Zagreb prema Slavoniji. Za to nam ostaju susjedne drzave. Imamo 56000 km2 povrsine, sa morem i dosta vise…a imamo regije koje svaka moze nositi jedan dio projekta, zajedno ce biti prava mala firma koja ce moci sama nastupati prema EU i drzavama u okruzenju. Cime nas drze u saci da je to sad tesko (ne i nemoguce) ostvariti? Banke, monetarna politka je osnovni problem…nema je od 93 godine. Hvala drugu Valenticu na tome…najveca moguca glupost! Ljudi nisu imali maste, pa su odlucili da ce raditi iskljucivo fiskalnom politikom regulatorne mjere! Pa to je ludost, to rade pasivne vlade, gospodarstva koja su u recesiji cijelo vrijeme… Dajte mi drzavu na 2 godine…samo 2 godine…a onda idite u EU ako vas jos bude volja…

Svaka čast.
Majstor si.

[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][cool][thumbsup][thumbsup]

Molim vas za EU rasprave koristite ovu temu:
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=743&pg=4

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Šta je to tema ZERP??[undecid]

meni se čini da ova rasprava ima jako puno s korekcijom i očekivanjima na ZSE. zašto bi netko želio zaoštravanje oko ZERP-a osim zato što se nada nižim cijenama jer nije na vrijeme zauzeo pozicije? uostalom kao oni koji su ljetos drukali za SDP. a to da li su u to involvirani i nekakvi osobni osjećaji ili politička, to je svačija privatna stvar.

New Report

Close