Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jovice,ti stvarno pricas gluposti u vezi EU.Vidi se da nisi ni jedan posao odradio sa njima i da nemas pojma o EU.Daj se malo raspitaj sta to nosi i odnosi ,onda laprdaj [wink]

Cuj, nemoj se ljutiti ali slazem se s Jovicom. Hodam dosta po CEE regiji i mogu ti reci da se u svim zemljama zale i htjeli bi van. Cesi su mi rekli da su: “zamijenili jedan komunizam drugim”. Osim kozmetickih preinaka, barem tako kazu ljudi u zemljama koje su pristupile EU, nije se nista promijenilo nabolje. Krvopije ize EU su im zabole slamke i lagano ih cicaju. Naizgled se voze bolji auti, gradovi su uredjeniji ali sve financirano kroz kredite a banke se zna cije su – vanjske kao i kod nas. Kapitulacija za zelenim stolom.

Ja osobno zagovaram puno, puno tvrdji stav u pregovorima i sto kasniji ulazak. To je i za nas kao zemlju i za burzu puno, puno bolje. Nismo jos dovoljno stasali niti na jednom podrucju. Uzeti ce nam sve i onda to naplacivati. Treba jos vremena. Zurimo polako!!!!

skype - ivek1234

Ja osobno zagovaram puno, puno tvrdji stav u pregovorima i sto kasniji ulazak.

a onda se nije niti trebalo iz jugoslavije i komunizma izlazit. mogli smo lijepo sa srbima imat sami svoj dernek.
pa nije valjda da o tome maštaš?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Jovice,ti stvarno pricas gluposti u vezi EU.Vidi se da nisi ni jedan posao odradio sa njima i da nemas pojma o EU.Daj se malo raspitaj sta to nosi i odnosi ,onda laprdaj [wink]

Laprdaj ti šta hočeš ali šta da ja tebi dodjem u tvoje dvorište i udaram ti svoja pravila i zakone.
Ti češ me kao slušati,kak ne?
Šta ti misliš čim uđemo u EU,da ćemo imati njihove plaće i njihov standard,kako da ne.[cry]
Bit ćemo taoci EU,kao što smo bili 50 godina taoci srba i komunizma.
Idi pa se leći. Pusa

Rumunjska želi Hrvatsku u NATO-u

Business.hr/Hina
11.01.2008 14:52
Pročitaj komentare(4)

Rumunjski predsjednik Traian Basescu u petak je izjavio da njegova zemlja podupire pridruženje Hrvatske, Albanije i Makedonije NATO-u, javlja iz Bukurešta AP.
“Rumunjska bezrezervno podupire proširenje NATO-a i uključenje Hrvatske, Albanije i Makedonije”, rekao je Basescu nakon sastanka s glavnim tajnikom Saveza Jaapom de Hoopom Scheferrom.

NATO će o priključenju triju zemalja na summitu u travnju u Bukureštu odlučivati u nadolazećim tjednima.

Nastavi čitati

ivek123:

Ja osobno zagovaram puno, puno tvrdji stav u pregovorima i sto kasniji ulazak.”

a onda se nije niti trebalo iz jugoslavije i komunizma izlazit. mogli smo lijepo sa srbima imat sami svoj dernek.
pa nije valjda da o tome maštaš?

Procitaj ponovno. Ili si skroz krivo protumacio ili si pretenciozan u odgovoru. [cool][cool]

Btw, ratovao sam 5 godina ali mislim da bi se sa Srbima puno brze i puno korektinje dogovorili nego sa EU. Pogle onog papka Olija. Sada nam prijeti sa EU jer smo ono smece od Rockwoola zatvorili jer su ljudi zbog njih poceli rikavati. Meni takav EU ne treba i ne zelim ga!! Davno sam rekao i jos stojim iza toga – na referendumu glasam PROTIV kao i svi koje znam. FoF EU!!! [thumbsup][thumbsup]

skype - ivek1234

ivek123: ” Ja osobno zagovaram puno, puno tvrdji stav u pregovorima i sto kasniji ulazak.” a onda se nije niti trebalo iz jugoslavije i komunizma izlazit. mogli smo lijepo sa srbima imat sami svoj dernek. pa nije valjda da o tome maštaš?

pa eto i istocne brace u Jevropu, cek sam da im Kosov otkinu, uci ce prije tebe[thumbsup]
a ivek masta o Gotovini, vjetru s Dinare, Thompsonu itd..

ja pak mastam o vecoj lovi na burzi..sa EU ili bez..
samo kruh bez motike!!trebam ovecu kolicinu novaca, kune, eure, dolare..a sve intenzivnije razmisljam i o dinarima
[sealed]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ivek123: ” Ja osobno zagovaram puno, puno tvrdji stav u pregovorima i sto kasniji ulazak.” a onda se nije niti trebalo iz jugoslavije i komunizma izlazit. mogli smo lijepo sa srbima imat sami svoj dernek. pa nije valjda da o tome maštaš?

[lol] [lol] [lol]

ivek sorry ali tuna je [thumbsup]

EU je već zažalila što je primila poljsku, bugarsku, rumunjsku, ni slovačka, estonija i mađarska nisu baš za pohvaliti se, a u zadnjih par tjedana čini se da im hrvatska počinje ličiti.

sve intenzivnije razmisljam i o dinarima
[sealed]

I ja ali MK! [cool][cool]

skype - ivek1234

Oni koje su prije sisali rusi, sad ih sišu drugi, navikli, ne znaju bolje …
Slovenci se ne žale, a Thompson je car [proud]

Kakve veze ima izlazak iz Juge sa brzim ulaskom u EU? Koliko se ja sjecam, iz Juge smo izasli radi samostalnosti i svi smo osjetljivi na ogranicenje iste…
Ne razumijem osobe koje zele u EU? Sto stvarno mislite da ce EU srediti stvari koje se sad ne mogu srediti?
Zapamtite, u kapitalizmu, koji po meni funkcionira na principu eksploatacije jednoga dijela da bi drugi napredovao…EU treba ili u svom susjedstvu ili u vlastitoj kuci nekoga koga se eksploatirati.
Rumunjska i Bugarska su upravo zbog toga i usle u EU, jer se EU bojala da te drzave ne bi eksploatirala SAD.
DA Ukrajina kaze da zeli u EU, odmah bi je primili…pristupni pregovori bi trajali manje nego sa Slovenijom…pogledajte samo slavlje kod pomicanja granica, kao da slave 4 milenij! EU ima clanice prvoga reda, clanice drugoga reda i sad ce ulaziti clanice 3 reda…(2 su vec usle). 1 red se ne mijenja, drugi i treci je podlozan promjeni. Ta promjena ce biti razlog opstanka EU…to ti je kao da 3 brata ostaju u kuci i bore se za naklonost oca i idu protiv sebe i brace, samo da bi kod oca imali ugled…a ne shvacaju da bi im svima bilo bolje da odu svaki svojim putem…
Tako i EU.

Dio po dio Zemljine kugle se razvija…druge se ratovima, bolestima, ograničenjem resursa tehnološkog napretka nastoji odrzati pod kontrolom i u stagnaciji…(Irak, Iran, Afrika, dobar dio Azije).

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

potpisujem…svi si utvaramo da je to nešto jako komplicirano….a u stvari je najjednostavniji mogući prehrambeni lanac

potpisujem…svi si utvaramo da je to nešto jako komplicirano….a u stvari je najjednostavniji mogući prehrambeni lanac

Dejavue je to odlicno napisao. Ja sam samo protiv toga da glumim cevapcic na meniju EU. [undecid][undecid]

skype - ivek1234

New Report

Close