Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sada kada znamo da nas eu neće primiti do 2011, verijeme je za [bye][bye][bye]

Hoćemo reprizirati 2004? -30%

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

sada kada znamo da nas eu neće primiti do 2011, verijeme je za [bye][bye][bye]

Kolega mislite je da je to loše,zar ne bibilo bolje da što spremniji udjemo u EU,do tad možemo uglavnom
samo napredovati,najgore bi bilo da udjemo nespreemni kao Bugarska i Rumunjska.
Neće EU nigdje pobjeći a mi ćemo biti u njoj htjeli mi to ili ne bar je to izvjesno.

beholder: ” sada kada znamo da nas eu neće primiti do 2011, verijeme je za [bye][bye][bye] ” Hoćemo reprizirati 2004? -30%

da to je i meni prvo palo na pamet [cry]

možemo se mi busati u prsa koliko želimo, ali mi mali ne držimo burzu, a ako se veliki poplaše [bye]

mmstanic:

beholder: ” sada kada znamo da nas eu neće primiti do 2011, verijeme je za [bye][bye][bye] ” Hoćemo reprizirati 2004? -30%

da to je i meni prvo palo na pamet [cry]

ne bi mi baš pasalo,imam poprilično kredita na vratu koji nisu u kešu nego svugdje po malo….[undecid]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Nevjerojatno, i nije 2004. godina već 2005. godina kada nismo dobili zeleno svjetlo. Koliko sada znam, nismo ništa falili, prolongirana je godina ulaska. Dajte se malo uozbiljite.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pusti snovi,……………………….. odosmo mi uskoro 10% UP[thumbsup]
Čim se mirovinci uključe[wink]

Što nas kasnije prime u EU to bolje za nas. Čemu žurba.
Bitno je da dobivamo pozivnicu za NATO uskoro,to mi je bitnije nego EU.
Sigurnost prije svega.

Nevjerojatno, i nije 2004. godina već 2005. godina kada nismo dobili zeleno svjetlo. Koliko sada znam, nismo ništa falili, prolongirana je godina ulaska. Dajte se malo uozbiljite.

ima li neka vijest o prolongaciji
isto mislim da se ne treba zuriti
oni nas trebaju zvati a ne se mi tamo gurati kao nekakvi jadnicki
mozda dodje i taj dan kad shvate da smo mi super narod i super drzava[pray]

Postanite Eu-robovi

Reci mi što misliš da bi se dogodilo u slučaju da nafta i cijene nafte ponove krizu iz 70-ih? Da li bi globalna inflacija ipak utjecala na gornji scenarij?

postoji jedna velika razlika u odnosu na 70-e: one su bile na kraju ciklusa buma zbog ponovne izgradnje evrope poslije 2. svjetskog rata. a mi se danas nalazimo tek negdje u prvoj trećini još većeg buma u kini i indiji. sve to treba izgraditi. recimo treba dovesti indiju do toga da se ne voze u ovim novim autićima od 2500 dolara nego u istom u čemu mi. dok ne dodju do toga, globalni razvoj će imati dovoljno pogona i za vrijeme recesija koje će se svakako povremeno pojavljivati na zapadu. a kad se taj razvoj ispuše, već će isto početi u africi (gdje negdje već i počinje, samo to još nije tako napredovalo kao u BRIC-u), pa u srednjoj aziji, pa jednog dana bliski istok.

Što nas kasnije prime u EU to bolje za nas. Čemu žurba.
Bitno je da dobivamo pozivnicu za NATO uskoro,to mi je bitnije nego EU.
Sigurnost prije svega.

To pozivnicu bi najradije trasparao osobno,jer mislim da za moje krajeve to baš neće biti dobro….[cry]

Jovice,ti stvarno pricas gluposti u vezi EU.Vidi se da nisi ni jedan posao odradio sa njima i da nemas pojma o EU.Daj se malo raspitaj sta to nosi i odnosi ,onda laprdaj [wink]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Evo i sunce nam provirilo u Zagrebu, Sabor nam je konstituiran, sutra Vlada…sve je jasno šta slijedi u ponedjeljak[thumbsup]

New Report

Close