” Mene ovakve stvari ne zamaraju,ja uzmen pasoš i pravac Njemačka…[proud]
a tamo će u tom slućaju biti zemlja dembelija [lol] [lol] [lol]
mmstanic:
”
” Mene ovakve stvari ne zamaraju,ja uzmen pasoš i pravac Njemačka…[proud]
”
a tamo će u tom slućaju biti zemlja dembelija [lol] [lol] [lol]
T o ti je ono kad su pitali Muju gdje bi on kad bi bio smak svijeta…[wink]
nema smisla raspravljati o tome što bi moglo biti itd,to je isto kao da sad cijeli dan raspravljamo hoće li sunce ili kiša-nema smisla. ujutro kad se probudiš,ako je kiša uzmi kiobran i maksimalno se trudi da ne pokisneš….[wink]
tak smi i mi pitali frenda još u srednjoj školi što bi napravio da dobije milion dolara…on je odgovorio da bi on sve to odmah prodao…[lol] [lol] [lol]
darko09:
”
” O moj Bože ! Ovaj će povećati mortalitet na forumu. Spasi me takvih ljudi.[pray] Na To one ne radi graf Crobexa za jučer . Ja ne vidim.[undecid]
”
O moj bože – ovaj je samo postavio pitanje – nije rekao da će se to dogoditi. Ako će te to ubiti – odi doma spat [wink]. Btw. pričanje u 3-em licu o osobi koja je prisutna se smatra uvredom.
To je nešto što su počeli prognozirati, a očekujem upravo suprotni efekt. Zamima me mišljenje ljudi poput onog koje je iznio SLK i ličan (ostale ne vidim nisu još odobreni). [tongue]
Gle , sad mi se još on ( offline je ) obraća. Bježi od mene . Sotono.
Ja još uvijek ne znam šta će danas biti.
ja mislim drugačije -ako če biti kriza u americi onda če kapital bježati iz amerike i stizati drugnje po svijetu, pa če ga stiči nešto i na balkan -slično če biti i ako gledamo europu – jer novaca je na svijetu sve više a destinacie za ulaganje se sele u intervalima po conama – sjetimo se samo u prošlim desetlječima amerike,japana,azije(nekih dijelova…) a tako če biti i sa nama -kasnije idemo u afriku -a onda na mjesec
Da Ameri ne propadnu predlažem da odmah krenemo prema njima i svojom pameću i radinošću ih izvučemo iz go…a.
Mogli bi biti svjetski izbavitelji od zla i propasti![bye]
rpetruni: ” darko09: ” ” O moj Bože ! Ovaj će povećati mortalitet na forumu. Spasi me takvih ljudi.[pray] Na To one ne radi graf Crobexa za jučer . Ja ne vidim.[undecid] ” O moj bože – ovaj je samo postavio pitanje – nije rekao da će se to dogoditi. Ako će te to ubiti – odi doma spat [wink]. Btw. pričanje u 3-em licu o osobi koja je prisutna se smatra uvredom. To je nešto što su počeli prognozirati, a očekujem upravo suprotni efekt. Zamima me mišljenje ljudi poput onog koje je iznio SLK i ličan (ostale ne vidim nisu još odobreni). [tongue] ” Gle , sad mi se još on ( offline je ) obraća. Bježi od mene . Sotono. Ja još uvijek ne znam šta će danas biti.
Ajme majko moja. Kaj imaš viška testosterona ili te žena rasp**** ?
Ne namjeravam se flejmati po forumima, bar ne na ovakav način, pa te lijepo pozdravljam u tvojoj agresivi – živ mi bio. Poanta foruma je konstruktivna rasprava a ne natezanje. Ipak hvala na trudu koji si uložio u moje pitanje
[thumbsup]
ja mislim drugačije -ako če biti kriza u americi onda če kapital bježati iz amerike i stizati drugnje po svijetu, pa če ga stiči nešto i na balkan -slično če biti i ako gledamo europu – jer novaca je na svijetu sve više a destinacie za ulaganje se sele u intervalima po conama – sjetimo se samo u prošlim desetlječima amerike,japana,azije(nekih dijelova…) a tako če biti i sa nama -kasnije idemo u afriku -a onda na mjesec
Ovo razmišljanje mi drži vodu, zato sam i postavio pitanje kako bi kriza u Americi utjecala na ostatak svijeta.
Reci mi što misliš da bi se dogodilo u slučaju da nafta i cijene nafte ponove krizu iz 70-ih? Da li bi globalna inflacija ipak utjecala na gornji scenarij?
što se tiče korekcije,ona najviše pogađa u pravilu one dionice koje su najviše skočile u zadnje vrijeme i na takvima se najlakše poskliznuti,to vam je kao da pokušavate u trgu zajašiti konja [lol] puno je lakše onoga koji stoji i tako je s dionicama,one u koje se krcate u stagnaciji sigurnije se ponašaju od “divljih”[wink]
ZSE: Očekuje se nastavak rasta cijena dionica
Business.hr/Hina
11.01.2008 09:54
Pročitaj komentare(3)
Na Zagrebačkoj burzi analitičari danas očekuju nastavak rasta cijena dionica, a u fokusu tržišta i dalje bi trebale biti dionice tvrtki iz sastava Agrokora.
Vezane vijestiZSE: U očekivanju početka trgovanja
Od 12 anketiranih analitičara u brokerskim tvrtkama, njih devet danas očekuje nastavak rasta Crobex indeksa, a troje njegovu stagnaciju.
Crobex je u četvrtak završio trgovanje na 5.144 boda, 1,3 posto jači nego dan ranije.
Nastavi čitati
sada kada znamo da nas eu neće primiti do 2011, verijeme je za [bye][bye][bye]
mali pritsak,ništa više. već se se nudi ZRP umjestoZERP-a, imomentalno otvaranje i zatvaranje poglavlja o ribarstvu koje je navodno bilo najteže ispuniti.[smiley][smiley][smiley]
sada kada znamo da nas eu neće primiti do 2011, verijeme je za [bye][bye][bye]
hahaha,baš zato bude[thumbsup][thumbsup][thumbsup]