NEMA KOREKCIJE!!!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=23e4ffd3-0c28-4755-8954-87c91a7a5ed6&ref=lastadd
i jos jednom cu morat jako rastuzit sve one koji prizeljkuju korekciju
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ef192091-69c4-411f-b5e7-92172e1aa3b1&ref=lastadd
a tko je rekao da je i ima ? kad padne 10% index znamo da je stigla , no to ne mora značiti da ne mozemo pricati o istoj. Super je kad trava raste do neba [lol] [lol] [lol]
a tko je rekao da je i ima ? kad padne 10% index znamo da je stigla , no to ne mora značiti da ne mozemo pricati o istoj. Super je kad trava raste do neba [lol] [lol] [lol]
maca pojela jezik , međedi moji[lol] svaki dan price cim se malo zacrveni o slomovima i balonima napuhanim…samo vi drukajte u praznu slamu , najveci gust mi je kad sam u dionicama koje su po vama svima korekticarima i međedima napuhane i onda jos duplo skoce, a vi neznate sta cete od muke. to je zato sto ne ulazete u znanje!
stoga ulazite u znanje i u oprez!!!
Nikad biber, sol i ostale kombinacije na zelenu granu. Hoćeš li ti ikad biti odmoderiran? Možda da pustiš kosu.
nema nitko nista za komentirat od ovih dezurnik korektičara!!?? maca pojela jezik?
a što da tikomentiramo…i ja želim up, up, up i definitivno se nisam oporavio od listopada (a neke još tamo od travnja)…ali treba biti realan…činjenica je da globalno gospodarstvo hoda po oštrici noža i na koju će stranu prevagnuti to nitko ne zna…sve više je proroka recesije (a za to je korekcija dječija igra) i uglavnom upozorenja stižu iz eminentnih izvora i nisu za zanemariti…ljećenje ovisnika na način da mu daješ još više droge se prvi put provodi, a možda i uspije…da ne nabrajam sada kako A utječe na B pa na C jer to imaš u zadnjih 200 stranica, ali znakovi za zabrinutost su tu
btw. novi moment…indijci napravili auto koji će prodavati za 2.500 $…jel možeš zamisliti kakav će to utjecaj imati na već iscrpljenu auto industriju? itd. itd.
Nego jel netko zna kakve su odluke BofE i ECBa glede kamata???
…indijci napravili auto koji će prodavati za 2.500 $…jel možeš zamisliti kakav će to utjecaj imati na već iscrpljenu auto industriju?
Ali politički jaku. Nikad to neće preći granice Indije.
Nego jel netko zna kakve su odluke BofE i ECBa glede kamata???
ostaju nepromjenjene (4.00 %, 5.50 %)
INSAJD: ” nema nitko nista za komentirat od ovih dezurnik korektičara!!?? maca pojela jezik? ” a što da tikomentiramo…i ja želim up, up, up i definitivno se nisam oporavio od listopada (a neke još tamo od travnja)…ali treba biti realan…činjenica je da globalno gospodarstvo hoda po oštrici noža i na koju će stranu prevagnuti to nitko ne zna…sve više je proroka recesije (a za to je korekcija dječija igra) i uglavnom upozorenja stižu iz eminentnih izvora i nisu za zanemariti…ljećenje ovisnika na način da mu daješ još više droge se prvi put provodi, a možda i uspije…da ne nabrajam sada kako A utječe na B pa na C jer to imaš u zadnjih 200 stranica, ali znakovi za zabrinutost su tu btw. novi moment…indijci napravili auto koji će prodavati za 2.500 $…jel možeš zamisliti kakav će to utjecaj imati na već iscrpljenu auto industriju? itd. itd. Nego jel netko zna kakve su odluke BofE i ECBa glede kamata???
e decki decki, onda ste ocito u krivim dionicama, ja sam ponivno na ath u a od 6 mjeseca sam povecao portfelj za 130%!!!!
nije bitno dal je korekcija ili nije, treba nanjusit dionice koje ce rast, po meni je ovo godina prehrane, a prvenstveno todorica!!
uvijek ima dionica koje ce rasti al ocito je vecina ovdje prekonzervativnog nacina razmisljanja da bi imala hrabrosti a i vizije ulagati u buducnost, napominjem, nikako savjetujem, jer svako je gospodar svoje sudbine, TODINE DIONICE ce doslovce RAZVALIT ove godine!!!
Pozdrav svima,
Molio bih par komentara na sljedeće razmišljanje:
– uzmimo da Amere okine recesija
– vidimo kako minusi kod Amera utječu na Aziju – a Evropu i Balkan manje
– Azija potone za Amerima
Što bi se po Vašem mišljenju dogodilo s Evropom?
Nama?
Susjedima na Balkanu?
Koliko bi trebalo da se Oporave Ameri?
Azija?
Evropa?
Mi?
Nafta nastavi rasti i lansira se u (po meni nevjerovatne visine) čak na 200 USDa do kraja godine (kako neki prognoziraju):
Kako će to utjecati na dioničarstvo u Hrvata?
Koliko bi to moglo potpomognuti recesiju u Amera?
Hvala