Nekako mi se čini da je ovdje pušteno da se burza malo korigira kako bi uslijedio drugi val ukrcaja OMF-ova.
OIF-ovi tako neće morati trošiti keš iz depozita, a cijene će doći na razine koje im odgovaraju.
Moramo se sada naviknuti da postoje i OMF-ovi kao regulator, pored OIF-ova. Oni će raditi sinkronizirano i više neće biti kao prije.
Imam osjećaj da će najkasnije u petak sve krenuti povoljnijim smjerom [wink]
Pozdrav
Meni ovo stanje ne izgleda loše. Crobex u prvom satu je 5105,87 uz -0,06 % i svega 12,5 mil. kn prometa.
a sta je sa TA od prije sat vremena prema kojoj idemo dole?
TA kaže da ronimo . Pokret otpora još je daleko.
evo samo da osvjezim..
Pa zaronili smo , zar ne ?
Pusti, netko je želio biti pametan.
Index -0,06%, promet 11 milja, za sada stabilno.[sealed]
odite vidjeti europske burze pa će vam se smješak zalediti….ovo je pokušaj bull trapa, ali ni za to više snage nema[bye]
samo da nam se crna srijeda ne pretvori u crni prosinac[bye]
super24:
”
”
Pa zaronili smo , zar ne ?
skoro pa se utopili[smiley].. odo ja.. dosta za danas.. kupiti nisam uspio nista u ovom zaronu pa sam stavio naloge na prodaju za sljedecih tjedan dva..
necemo vise dosadjivati wunderkindu..[wink]
meni ovo dosadno! [lol]
Ajd,da i ti kazes nesto pametno[lol]
necemo vise dosadjivati wunderkindu..[wink]
ma burza dosadna! [rolleyes]
Crobex je na nivou 5. mjeseca prošle godine. Drži ga Toda, brodari i poneki građevinar. A 80% dionica je daleko ispod cijena iz 5. mjeseca prošle godine. i to čak 30 do 40 %. Za njih je krajnje vrijeme da se vrate na one cijene i još malo više. Najveća podcjenjenost tržišta u zadnje 3 godine. A zabole me za Ameriku. Čim će kod njih biti lošije, kod nas će biti bolje. predugo za objašnjavanje. Pozdrav!