Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…a i svi vi možete pripomoći tako da jednostavno povučete naloge sa prodaje, izgasite kompjutore i zabavite se drugim bitnim stvarima u životu.

e nema boljih stvari od burze[lol] [lol]

ja sam se uspio ponegdje iskrcati oko BEa ali nikako dovoljno…zima će biti duga i hladna!!!!
[cry][cry][bye][bye]

Što dođe BE?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Počeli su nalozi paničara .. za poćetak ATPL i HDEL[angry]

Danas se zaista neki trude rušiti cijene, bumo vidjeli kaj nam donosi dan.[embarass]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia

samo vi drukajte, al vas ovi tamo na istoku ne slušaju.[wink]

Slazem se. Nije bitno sto ja mislim ili sto mi ovdje mislimo. Bitno je sto VECINA misli jer to odredjuje smjer marketa. Azija je konacno shvatila da joj US ne bi trebala odredjivati trend. Ljudi se umorili od toga. Iskreno se nadam da ce takav nacin razmisljanja doci i do nas. No dok ne dodje pokusavam ukalkulirati takve cinjenice u svoju strategiju.

Niti ZERP niti Kosovo niti recesija u US nemaju neke direktne veze s nama sada i jos neko vrijeme ce biti tako. Stovise u nekom longer periodu ja bi cak ocekivao da ce kapital poceti ulaziti na nasu burzu kada se okolo bude treslo jer smo definitivno najstabilniji u regiji tako da opet long term Kosovo moze biti pozitivan cimbenik.
Mozda je US kapital poceo malo jace ulaziti u Aziju obzirom na izvjesnu recesiju kod njih doma. Tesko je reci, treba pratiti.

Da se ne citiram po tko zna koji puta – mi smo jos uvijek vrlo plitko i vrlo kontrolirano trziste dakle po meni razloga za strah i neki veci lom jednostavno nema. Ovakvi glitchevi su i dalje moguci ali oni su napravljeni namjerno i dirigirani. Osobno cu se uvijek truditi iz njih izvuci najvise sto mogu.

skype - ivek1234

Ajmo se nadat da će FI kompanija pokazat da nam je tržište podcjenjeno [proud]
Sta se može ja optimista [proud]
U svakom slučaju crobex je ispod razine od 5/2007 , a neke dionice ne znam kamo bi mogle više dolje
( LRH, MIV, JDOS, PLAG …. )

Danas se zaista neki trude rušiti cijene, bumo vidjeli kaj nam donosi dan.[embarass]

Evo “uspjeli” smo “nadrukati” i srusiti EU u pocetku trgovanja:

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

[lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

TA kaže da ronimo . Pokret otpora još je daleko.

Poštovani kolege, razloga za zabrinutost i korekciju ima sve manje.
Naime, već danas slijedi stagnacija i polagani rast crobex-a i cijena dionica opčenito, a koji bi trebao kulminirati krajem siječnja ili na samom početku veljače.
Argumente za navedeno pronalazim u slijedećem:
1. Jučer su osigurani temelji za formiranje nove vlade koja će biti prihvaćena u saboru već krajem idućeg tjedna a koja svojim programom jamči nastavak dosadašnje politike rasta i razvoja posebice gospodarskog sektora…
2. Krajem ovoga tjedna u mirovinske se fondove slijeva ogromna količina novca koju će isti ulagati u dionice te na taj način direktno podizati cijene istih.
3. U ponedjeljak se čelni ljudi fondova ali i neki bogati pojedinci koji su u kešu (Luković i ekipa) vraćaju sa skijanja i kreču sa ulaganjima.
4. Kako bi fondovi privukli nove ljude sa kešom moraju aktivno poraditi na dizanju cijene dionica
5. Završilo je izvlačenje novca iz dionica (rasprodaja) za potrebe godišnjih odmora, skijanja i trošenja po šoping centrima.
6. Već ovoga tjedna stabilizirat će se stanje na svjetskim burzama

Sukladno svemu navedenome prestaje korekcija i krečemo sa rastom a i svi vi možete pripomoći tako da jednostavno povučete naloge sa prodaje, izgasite kompjutore i zabavite se drugim bitnim stvarima u životu.

Neki će reći Plavi ne s.r.i ali ja vam želim svima sve najbolje a i moj brat također.

[color=black][/color]

ZAGREBAČKA BURZA
Stabilizacija tržišta, ulagači se fokusiraju na prehrambeni sektor
Nakon dva dana klizanja cijena dionica na Zagrebačkoj burzi, danas analitičari očekuju stabilizaciju tržišta. Prema Hininoj anketi, od 11 ispitanih analitičara iz brokerskih tvrtki, njih sedam očekuje stagnaciju Crobex indeksa, trojica očekuju porast, a tek jedan njegov daljnji pad. Vrijednost Crobexa spustila se u utorak 0,76 posto, na 5.109 bodova

9.1.2008 09:50Više …

985 BLUE, većina stvari koje si napasio (iste, na više tema) je o.k.
to je točno i vjerovatno će utjecat na lagani rast, međutim od kud ti ova zadnja točka???
na čemu temeljiš pretpostavku da će se stanje na svjetskim burzama smirit ovaj tjedan, a i ako hoće koliko će to trajat[huh][shocked]
kriza u USA, čije gospodarstvo je usko povezano sa svim krajevima svijeta, je još uvijek u krizi, i nenadzire se kraj, odnosno sve vatrogasne mjere koje su pokušale riješit krizu hipotekarnih kradita nisu urodile plodom…
pa me živo zanima, od kud ti ova točka 6.[undecid][rolleyes]

Moderatora treba zabranit!!!

New Report

Close