Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja bih te pred streljacki vod[thumbsup]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ovo je pristup klasican za nas – zabi glavu u pijesak i “kill the messanger”. Stari moj, sto god mi ovdje pisali nece promijeniti apsolutno nista na burzi. Moze eventualno pomoci nekom siromahu da mu ne izgori mukom stecena ustedjevina.

Ja predlazem da svi nabavimo bengalke i trcimo oko ZSE vicuci UP, UP, UP. Siguran sam da ce to utjecati na burzovna kretanja!!! Zajedno smo jaci! Ma daj molim te…. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Bem ti ko indijanci koji prizivaju kisu!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

pa rekoh ti da je od oka[kiss]
al si mislio da sam insajder?[tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Čija majka loše brije i zašto?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ZERP su proglasile večina zemalja i nikom ništa,čini se da se Ivek samo šprda

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

in,

ZERP su proglasile večina zemalja i nikom ništa,čini se da se Ivek samo šprda

Ti nemas doma TV????

Ma ne brini. Sada ce nas Crobex skociti na 35.000,00 pa da bude malo bolji od NEX-a a time da i nasa burza bude malo bolja od one u CG. UP; UP, UP!!!! [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Sanader obećava rast bruto dohotka na 7% u 2008 g. Dakle vi korekcijaši pokrijte se po ušima i odite spat.

in: ” ZERP su proglasile večina zemalja i nikom ništa,čini se da se Ivek samo šprda ” Ti nemas doma TV????

Ako ćemo se tako bojati,neće nas nitko cijeniti,ono što je naše nitko nam neće uzeti,kompromisi postoje,ulaskom u EU ZERP postaje nebitan,ti ne pratiš plodove mora?

Sanader obećava rast bruto dohotka na 7% u 2008 g. Dakle vi korekcijaši pokrijte se po ušima i odite spat.

Prvo ne vidim da itko priziva korekciju. Ona je vec tu i cinjenicno stanje. Kontrolirana za sada i s razlogom. Nama mozda ne odgovara ali onima sa “jacim i duzim” odgovara pa eto mi tu nemremo puno.

Sto se obecanja tice necu komentirati nego samo [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

in: ” ZERP su proglasile večina zemalja i nikom ništa,čini se da se Ivek samo šprda ” Ti nemas doma TV???? Ma ne brini. Sada ce nas Crobex skociti na 35.000,00 pa da bude malo bolji od NEX-a a time da i nasa burza bude malo bolja od one u CG. UP; UP, UP!!!! [lol] [lol] [lol] [lol]

Ma ti se stvarno šprdaš,ako su svi bolji od tebe,neka su[thumbsup]

in,

ivek123:

in: ” ZERP su proglasile večina zemalja i nikom ništa,čini se da se Ivek samo šprda ” Ti nemas doma TV????

Ako ćemo se tako bojati,neće nas nitko cijeniti,ono što je naše nitko nam neće uzeti,kompromisi postoje,ulaskom u EU ZERP postaje nebitan,ti ne pratiš plodove mora?

Ja sam prvi da ostavimo ZERP na snazi + proglasim gospodarski pojas pa tek onda krenemo EVENTUALNO pregovarati. DA burza bi roknula dolje u tom trenutku ali bi se vrlo brzo vratila a CVRSCIM prregovorima i rast bi poslije bio veci. MOJE MISLJENJE!!!

skype - ivek1234

Jesmo u korekciji ili nismo?

ne i točka (.)
[cool]

Heaven or Las Vegas

Pa kaj onda visite stalno na toj temi, samim tim ju prizivate, ljudi padaju u depresiju i prodaju zbog vas. Ja prvi put sam otvorio temu nakon mjesec dana i odmah mi se zgadila. A ovaj mjesec dana mi je baš bilo super, svugdje optimisti. Baš kako i treba.

New Report

Close