Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kak je divno u ovakvim vremenima biti 44% u cashu i samo se podmetat na bid pa kaj upadne [proud]

kaj si 56% u KODT?
losa odluka..eh[pray][sealed][sealed]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Alien:

Kak je divno u ovakvim vremenima biti 44% u cashu i samo se podmetat na bid pa kaj upadne [proud]

kaj si 56% u KODT?
losa odluka..eh[pray][sealed][sealed]

Pobrkal si me s wunderom [tongue]. Ja bi KODT s 56% usao nikad pa ni tad. Ne znam kak bi se morao razvaliti da napravim takav zaheb [wink]

Ide mi na živce ova diskriminacija što sam moderiran. Dok me se odmoderira pitanje je na kojoj će strani poruka završiti.

@ mig
Ja uvijek nastojim opisati stanje onakvim kakvim ga smatram. Nisam vjerovao da će se ulagači tako brzo vratiti. Činjenice pokazuju da nisam bio u pravu, iako ne znam niti ti da si bio u pravu jer si prikazao situaciju izrazito ružičastom.
Ali kako je medo rekao sve kod nas sve vrvi od insajdera i ovi podaci su očiti dokaz.[angry]

Vratili su im OMF-ovi 1.4 mlrd kn koje su izvukli u 11. mjesecu. I od stanovnistva su u plusu.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ja odmah uletio u ADRS…..ali je ispalo da sam malo prenaglio:) Nisao očekivao ovako duboku korekciju.

jok, nije to meni nista strano.
Ameri su u qurcu, to se zna vec duze, hipotekarni su samo trigger, nego pitanje je koliko ce ostale povuci za sobom i hoce li uopce.
to je bitno,a oni su ionako bolesnik na samrtnoj postelji, kao rimsko carstvo nekad, britanski imperij, itd..

a na istoku se novo sunce radja[sealed]

kineska potrosnja raste, jos je daleko, ali nekad im je trebao kilo rize za obitelj mjesecno, sad im treba 10,a jedu manje rize..
ali sad su vec gospoda koja jedu svinjetinu za koju treba jos vise rize![lol]

PS-bude todoric malo rize i nasim kineščićima dao[kiss]

Kad aje poćeo gospodarski rast na Istoku, Ameri su se stvarno zabrinuli! I znaš kako su rješili problem? Skupila se njihova “raja” koja nema pojma o ničemu i imaju prazne djepove te nakon dobre “pijanke” donjela rješenje!?
“OK; ONI IMAJU TAKAV RAST – DAJTE IM SAMO KREDITE! Što više kredita! ” Eto sada je jedino pitanje tko će moći vratiti KREDITE! Vrlo jednostavno postavljeno! Samo ta “raja” završila je prestižne univerzitete!
ETO, TO JE TO!
[bye]

PS
Kada su bili u gabuli i dilemi s mišljenjem savjetovali su se s prestižnim hrvatskim ekonomistima i analitičarima!

jesi bas siguran da je to tako?

meni se cini da je obratno[wink]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ceka nas gospodo cirkus oko ZERP-a. Znam da nema veze, znam da ce na kraju dr. Ivo potpisati i kao sto sam u jednom od ranijih postova napisao.

Prijetnje su vec pocele i sve su ucestalija (evo bas na RTL-u) i po meni to ce utjecati na sentiment kod nas. Jos ako se bude treslo okolo nas i u svijetu mislim da ce biti dosta pesimizma.

Sada cekam u rovu napad dezurnih dusebriznika kako sam druker i sl. ali proanalizirajte malo prosle slicne dogadjaje te razmislite svojom glavom i pokusajte izvuci korist iz cijelog cirkusa.

Naravno ovo je samo moja SPEKULATIVNA procjena bazirana na MOJEM dosadasnjem iskustvu.

skype - ivek1234

Ceka nas gospodo cirkus oko ZERP-a. Znam da nema veze, znam da ce na kraju dr. Ivo potpisati i kao sto sam u jednom od ranijih postova napisao. Prijetnje su vec pocele i sve su ucestalija (evo bas na RTL-u) i po meni to ce utjecati na sentiment kod nas. Jos ako se bude treslo okolo nas i u svijetu mislim da ce biti dosta pesimizma. Sada cekam u rovu napad dezurnih dusebriznika kako sam druker i sl. ali proanalizirajte malo prosle slicne dogadjaje te razmislite svojom glavom i pokusajte izvuci korist iz cijelog cirkusa. Naravno ovo je samo moja SPEKULATIVNA procjena bazirana na MOJEM dosadasnjem iskustvu.

ja bih te pred streljacki vod[thumbsup]

a taj zerp nemoj ni spominjati, pa se nece pisati i gotovo, a temu korekcija izbrisite i sve ok!!![lol]

IDEMO AP AP

Jesmo u korekciji ili nismo?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

jel amerika pred recesijom il nije? [lol]

jok, druze..ja sam samo rekao da im se vratilo vise nego je oslo para u 11.mj i da su 40ak% u kešu. ja procijenio od oka[tongue] PS-moj glas da se OPR odmoderira, nikad nikakvog spama od njega, covjek je totalno korektan, cak i kad druka na korekciju[kiss]

Vidim da ti se vratio dar govora. [smiley]
Mogu samo konstatirati da uopće nisi pogledao niti jedno Hanfaino izvješće. Da jesi ne bi tako lupao.
OIF-ovi sa javnom ponudom su svega 2,5% u kešu. Depoziti su ti koje su povećali za 55% i iznose oko 26,7% neto imovine.
Ukupna imovina nije premašila rekordni listopad i manja je za 1,2% dok je crobex na kraju prosinca u odnosu na kraj listopada bio veći za 2,2%.
I još jedna vijest. Izašlo je i izviješće za OMF-ove. Oni su u dinicama svega 18%, a mogu se izložiti 30%.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

New Report

Close