Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hoce li desant u zadnjem satu????

skype - ivek1234

Neće.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

markko: ” Je li netko zna strukturu finaciranja akvizicije Migrosa? Dug, dokap, IPO, sve od toga…? ” ništa od toga. samo dobavljači. Todorić je zadnjeg dobavljača platio 1999.[lol] [lol]

Financiranje trgovaca dobavljacima je normalno u svakom poslu, pa tako i ovdje.
Jedini problem je sto je to OK kad si vlasnik firme.

Prije toga moras postati njen vlasnik.
A za to moras pljunut gotovinu sadasnjem vlasniku.
To je moje pitanje. Odakle dolazi gotovina?

nece , fond menađeri skijaju evropskim planinama, mislim da tek sljedeci tjedan krece sve gore!!

IDEMO AP AP

in,

opr: ” Rast neto imovine otvorenih inv. fondova prošli mjesec je bio brži od rasta Crobexa. Kad znamo da je prosinac mjesec kad se izvlače sredstva mislim da možemo reći da je stanje više nego zadovoljavajuće i da se stvaraju pretpostavke za još jedan bull run. Crobex je porastao 12,5%, a neto imovina OIF-ova 16,9%. Neto imovina dioničkih fondova je porasla čitavih 20%. Vaš link

idući tjedan bi moglo gadno potegnuti,Štefovi se ne javljaju,biće da se krcaju[thumbsup]

@opr

a sad budi drug pa priznaj, jesam li ja to jos davno prije rekao, dok ste vi navlacili neuke na prodaju u onoj rupi..

mogu i citat naci ako treba
[kiss]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

mika: ” markko: ” Je li netko zna strukturu finaciranja akvizicije Migrosa? Dug, dokap, IPO, sve od toga…? ” ništa od toga. samo dobavljači. Todorić je zadnjeg dobavljača platio 1999.[lol] [lol] ” Financiranje trgovaca dobavljacima je normalno u svakom poslu, pa tako i ovdje. Jedini problem je sto je to OK kad si vlasnik firme. Prije toga moras postati njen vlasnik. A za to moras pljunut gotovinu sadasnjem vlasniku. To je moje pitanje. Odakle dolazi gotovina?

ja mislim da nas ceka IPO, sa sudjelovanjem stranaca..IMHO
[proud]

Mislim da nema puno brige i da ovo neće dugo trajati. Fondovi su i sami osjetili onu zadnju korekciju jer je dosta para izvučeno, to više u tolikoj mjeri neće dozvoliti. Oni su i izazvali korekciju i igrali se s nama dok i njima nije počelo gorit.
Kako je sve ovo zanimljivo gledati, pa da nema fondova i njihove reakcije mi bismo se sami uništili, par dana ih nema i sve ide nizbrdo. Ali mislim da smo i mi sazrijeli i da više nećemo sami dozvoliti onakav tobogan! Drhtave ručice su mnoge otpale u zadnjoj korekciji zato se i nadam da nećemo baš previše nizbrdo idućih dana! A usto su tu i mirovinci prepuni para!
Stoga, nemojte da sami gubimo novac a i dignitet… Pitanje je dana kad ćemo gore…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ide mi na živce ova diskriminacija što sam moderiran. Dok me se odmoderira pitanje je na kojoj će strani poruka završiti.

@ mig
Ja uvijek nastojim opisati stanje onakvim kakvim ga smatram. Nisam vjerovao da će se ulagači tako brzo vratiti. Činjenice pokazuju da nisam bio u pravu, iako ne znam niti ti da si bio u pravu jer si prikazao situaciju izrazito ružičastom.
Ali kako je medo rekao sve kod nas sve vrvi od insajdera i ovi podaci su očiti dokaz.[angry]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

jok, druze..ja sam samo rekao da im se vratilo vise nego je oslo para u 11.mj
i da su 40ak% u kešu.

ja procijenio od oka[tongue]

PS-moj glas da se OPR odmoderira, nikad nikakvog spama od njega, covjek je totalno korektan, cak i kad druka na korekciju[kiss]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=da71a284-c2da-4c97-9d3a-3377de94bae5

poslije ovoga ce Mig29 trazit da me se zamoderira[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Kak je divno u ovakvim vremenima biti 44% u cashu i samo se podmetat na bid pa kaj upadne [proud]

jok, nije to meni nista strano.
Ameri su u qurcu, to se zna vec duze, hipotekarni su samo trigger, nego pitanje je koliko ce ostale povuci za sobom i hoce li uopce.
to je bitno,a oni su ionako bolesnik na samrtnoj postelji, kao rimsko carstvo nekad, britanski imperij, itd..

a na istoku se novo sunce radja[sealed]

kineska potrosnja raste, jos je daleko, ali nekad im je trebao kilo rize za obitelj mjesecno, sad im treba 10,a jedu manje rize..
ali sad su vec gospoda koja jedu svinjetinu za koju treba jos vise rize![lol]

PS-bude todoric malo rize i nasim kineščićima dao[kiss]

New Report

Close