Rast neto imovine otvorenih inv. fondova prošli mjesec je bio brži od rasta Crobexa. Kad znamo da je prosinac mjesec kad se izvlače sredstva mislim da možemo reći da je stanje više nego zadovoljavajuće i da se stvaraju pretpostavke za još jedan bull run.
Crobex je porastao 12,5%, a neto imovina OIF-ova 16,9%. Neto imovina dioničkih fondova je porasla čitavih 20%.
Vaš link
E sada, da sam ja fond manager ja bi si uzeo pocetak slijedeceg tjedna za LAGANI povratak na posao sto znaci jos par dana bio bio turbo pasivan i nista kupovao da izazovem totalnu paniku i rasprodaju. Tek onda poceo kupovati. Ne podcijenjujte fond managere.
iako mislim da si ne smiju priustiti previse volatilnosti, jer je to lose za psihu udjelnicara
Bolje im je da cuvaju gotovinu.
Ako Agrokor ne kupi Migros – trebat ce im!
ivek123: ” Medo, di si Medoooooo????? ” Na drugim forumima [cry] Veli, ovdje ga napadaju [embarass]
A rekao je da ga ubuduće potražimo u brlogu [huh]
SMRC, izgleda ga više ni u brlogu nema [cry]
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=3449&pg=54
Pozdrav medo [bye]
darko09:
”
Crobex -0,64 % uz 50,6 mil. kn prometa , ovom dinamikom do kraja dana preko 100 mil. To već ima određenu težinu.
”
Ima težinu, ali ne veću nego jučer. Neće danas biti 100 milje redovnog prometa.
Kojom to dinamikom? Sada je 13:00 sati prošlo.
U prva 3 sata 50 mil. kn , a burza radi još 3 sata . 50+50=100
Zar nije u igri neka priča da će ući jedan strani fond s lovom i dobiti udjel u agrokoru, nemojte me sad objesit ako griješim, nisam siguran.
Rast neto imovine otvorenih inv. fondova prošli mjesec je bio brži od rasta Crobexa. Kad znamo da je prosinac mjesec kad se izvlače sredstva mislim da možemo reći da je stanje više nego zadovoljavajuće i da se stvaraju pretpostavke za još jedan bull run. Crobex je porastao 12,5%, a neto imovina OIF-ova 16,9%. Neto imovina dioničkih fondova je porasla čitavih 20%. Vaš link
idući tjedan bi moglo gadno potegnuti,Štefovi se ne javljaju,biće da se krcaju[thumbsup]
Mjesečno 3 nova fonda,stiže lova do krova,tko će to zaustaviti,idemo gore-dalje
Dežurni katastrofičari se na javljaju kad se Europa zeleni,proljeće je,nafta se vrača na 50 dolara,špekulanti (ljudi koji jedu špek su je digli ovako visoko) su je digli visoko bez pravog povoda,idemo dalje u NATO,NATO-grupa ulaže u Hrvatsku,ulazimo u EU,EU-grupa investira u Hrvatsku,može li bolje?
Ajooojjj….. [shocked][undecid][sad]
P.S. Tko ono rece da ulaze tamo gdje ima najvise onih sa 5 zvjezdica?? [rolleyes][shocked][sad][undecid]
Je li netko zna strukturu finaciranja akvizicije Migrosa? Dug, dokap, IPO, sve od toga…?
ništa od toga. samo dobavljači. Todorić je zadnjeg dobavljača platio 1999.[lol] [lol]