Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni nije jasno zašto ekipa misli da će ADRIS u stečaj zbog zakona o zabrani pušenja na javnim mjestima, koji će ionako biti povučen kroz par mjeseci…

asdfgh123: ” Evo ja ću počistiti sve na HT-u do 400 kuna. Brzo stavljajte naloge na profdaju[lol] ” moje naloge s tih bjednih 400 kn nećeš izmamiti iz brloga [tongue]

Bojim se da nikad nećemo vidjeti tih 400 kuna za HT[cry]

Meni nije jasno zašto ekipa misli da će ADRIS u stečaj zbog zakona o zabrani pušenja na javnim mjestima, koji će ionako biti povučen kroz par mjeseci…

naravno da nece ja cu u inat tom zakonu povecat pusenje!!![lol]

IDEMO AP AP

Po godišnjim dobima – ZAZELENIT ĆE SE TEKAR početkom četvrtog mjeseca!![bye]

Nisam znao gdje ovo staviti. Po meni je sve primjenjivo na burzi pa preporucam pogledati:

skype - ivek1234

Bojim se da nikad nećemo vidjeti tih 400 kuna za HT[cry]

Što se mene tiče možemo odmah na 500…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nisam znao gdje ovo staviti. Po meni je sve primjenjivo na burzi pa preporucam pogledati:

Dragi Ivek,
– ne pratim baš ažurno ovu temu, ali ovo je korekcija.
– jesi li uspio prijeći u euro-r-a.
Pozdrav !

ivek123: ” Nisam znao gdje ovo staviti. Po meni je sve primjenjivo na burzi pa preporucam pogledati: http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA ” Dragi Ivek, – ne pratim baš ažurno ovu temu, ali ovo je korekcija. – jesi li uspio prijeći u euro-r-a. Pozdrav !

nema veze, ipak hvala Ivek – odlican link [thumbsup]

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

ivek123:

Dragi Ivek,
– ne pratim baš ažurno ovu temu, ali ovo je korekcija.
– jesi li uspio prijeći u euro-r-a.
Pozdrav !

to je zato što je formirana vlda=korekcija a to je ivek123 i tražija![undecid]

dan je pametniji od noći

korekcija je dobro došla jer je index preeeevisoko[wink]
naravno prvi na udaru će biti oni u balonima kako todinim tako i radićevom[lol]

Danas će biti zanimljiv dan , na dionicama koje pratim broj naloga na kupnji se smanjuje , a prodaja jača . Graf Crobexa miriši na 5000, ali ako do toga dođe , znat ćemo više.

Zanimljivo je kako nadolazi plima loših vijesti.Nema ni dva trgovačka dana da je sve bilo prekrasno a vidi sad.E pa nek orkestar svira šta hoće ja ću polako po svome.Sad im nevalja Adris,Ina,Ht,Zaba hehehe [cool]

New Report

Close