Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

GERONIMO: ” Koliko se cuje neide na kredit ” Nego na “Majke mi, vratit cu!”?

cuj stari nisam ti ja kriv sto si neinformiran, a i neke stvari nisu za svakog tako da drz se ti svojih banaka i “sta ti ja znam dionica”
za neinformirane i dalje vrijedi pravilo ulazite u znanje i fundamente, to se slazem[thumbsup][wink]

IDEMO AP AP

@Mig, drago mi je da me čitaš ali ipak ne čitaš dovoljno pozorno.

Rekao sam da bih volio da IPO uspije a ja ću pričekati da cijena padne. Ne ruši mi medveđu reputaciju ovako, svašta će ljudi još pomisliti [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

ma jok, citam samo ameriku, to valja, predvidjanaj za ovdje nisu ti bas…[kiss]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

bez ikakvog drukanja, meni isto smrdi na korekciju…i to ne onakvu kakva je bila krajem godine,
al nesto kao stagnacija, ili slaba korekcija…bar prvi dio godine[shocked][yawn]
mislim da previse ovisimo o europskim burzama, i ako je tamo stagnacija ili korekcija,
nas to nemoze zaobic[bye]

Moderatora treba zabranit!!!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=66621611-eaa2-4bb0-af1c-19f757090a68&ref=rss&gid=231649

IDEMO AP AP

ajmo sad svi rukice gore…ameri počeli zeleno…
veselje se širi na sve strane….[pray]

Sad slobodno po zemlji idemo[lol]

SAM PROTIV SVIH

nek se dignu ameri, nek povuku gore kako spada… bit će jeftino put-eva [lol]

odo radit [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Evo ja ću počistiti sve na HT-u do 400 kuna. Brzo stavljajte naloge na profdaju[lol]

I velike pamticemo dane druze TODO mi ti se kunemo

SAM PROTIV SVIH

I velike pamticemo dane druze TODO mi ti se kunemo

more bit da smo uranili s pjesmom…preko bare optimizma ima ali nije zarazan.

Evo ja ću počistiti sve na HT-u do 400 kuna. Brzo stavljajte naloge na profdaju[lol]

moje naloge s tih bjednih 400 kn nećeš izmamiti iz brloga [tongue]

New Report

Close