Evo sad ide odbijanac, treba ovo zaključat [lol]
Evo sad ide odbijanac, treba ovo zaključat [lol]
kako prodje ova tvoja Optima?koliko si u +?ako nemas mostic., stavim transakcije
[lol] [lol] [lol]
drz’ se ti američana, bolje ti idu prognoze..[wink]
Ja i Optima, možda ali treba se to jako slomiti [smiley]
Nego ja mislim da će najveću korekciju doživjet Todorićeve dionice kad kupe Migros na kredit i kao zalog stave hrvatske firme. Po meni prvo ide degradacija kreditnog rejtinga na junk, a onda ako slučajno svijet zadesi recesija i Turci ne budu htjeli kupovati Agrogorove proivode vjerojatno stečaj. Sreća pa imaju mali free-float pa neće puno ljudi biti oštećeno
Dobro medo, jesmo li u korekciji ili je to odbijanac od odbijanca?
Ja i Optima, možda ali treba se to jako slomiti [smiley] Nego ja mislim da će najveću korekciju doživjet Todorićeve dionice kad kupe Migros na kredit i kao zalog stave hrvatske firme. Po meni prvo ide degradacija kreditnog rejtinga na junk, a onda ako slučajno svijet zadesi recesija i Turci ne budu htjeli kupovati Agrogorove proivode vjerojatno stečaj. Sreća pa imaju mali free-float pa neće puno ljudi biti oštećeno
vidim ja da će uskoro kod nas biti penny-stocks kolko hoćeš [bye]
Koliko se cuje neide na kredit
Nego na “Majke mi, vratit cu!”?
Ja i Optima, možda ali treba se to jako slomiti [smiley] Nego ja mislim da će najveću korekciju doživjet Todorićeve dionice kad kupe Migros na kredit i kao zalog stave hrvatske firme. Po meni prvo ide degradacija kreditnog rejtinga na junk, a onda ako slučajno svijet zadesi recesija i Turci ne budu htjeli kupovati Agrogorove proivode vjerojatno stečaj. Sreća pa imaju mali free-float pa neće puno ljudi biti oštećeno
dobra kontra..
ali lijepo si napisao da ces uci u OPT i da ocekujes uspjeh IPOa.jel trebam citirati??
sto se tice ostecenika..krahom Agrokora..
da, malo ih je..ja, Toda i Europska banka za obnovu i razvoj i ZABA s Unicreditom[lol] [lol]
radje u tom drustvu nego s tobom u Optimi[tongue]
futursi gore, jel to jer je Obama jaci od Klintonice, ili odbijanac, ko zna..
aj zivio, imam posla sad,
meni bilo najbolje kad je vojković htio kupiti onaj jolly na kredu, tako da jolly uplati depozit za osiguranje kredita…kad su mu srbi rekli da nemože…bio je nemalo iznenađen i uvrijeđen [lol] [lol]
Ako prođe razmjena vlasništva onda će biti puno bolje. To bi imalo smisla. Ali onda svejedno predstoji borba za Tursko tržište.