Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@jovica

salim se druze, salim se..
napet sam i u iscekivanju[thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

NAJBRŽA BLOKADA.

Gledajuci jutrosnje indexe po svijetu vrlo je sareno i ocigeldno svijet u ovom trenutku bas nije previse zabrinut situacijom u US. Ili se kapital poceo prebacivati iz US po svijetu. Sukladno tome postoji realna mogucnost da se TODORIJADA nastavi. No vidjeti cemo uskoro. [cool]

mi očito gledamo drugačije monitore…kod mene je cijeli svijet crven [shocked]

bilo zeleno no oslo u crveno

Necu politiku u svoju butigu .

mi očito gledamo drugačije monitore…kod mene je cijeli svijet crven [shocked]

Pocrvenilo i kod mene…. Doduse englezi ni njemci su oko 0 trenutno.

skype - ivek1234

možda bude i preokret…ali to je sve po meni za sada manje bitno…kljućna je amerika…

možda bude i preokret…ali to je sve po meni za sada manje bitno…kljućna je amerika…

Istina, samo zadnjih 20 dana veze nam burza nema s američkom. I nije prvi put.

Ali ako ih stvarno spegla “R-word”, virus će se proširiti.

No respect

strcs: ” ivek123: ” in: ” KOlega Ivek,vi sigurno ulažete u Sloveniji,tamo je index 12 000,kod nas je 5300,to vam je previše,a možda ulažete u Goru Crrnu,tamo je index 35000,samo da se zna svi su indexi krenuli od 1000,nem se vljutit Ivek na mene,to je samo istina ” Uhhhh….. [shocked][shocked][shocked] ” opali i ostane ziv [lol] ” Nemam pojma da li je ziv. Ne javlja se. Ali da ga je opalio – opalio ga je. I to respektabilno – haubicom 202mm. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Neće trebat haubica,ove godine ulazimo u NATO,ako pitaš Štef zašto ulazimo,odgovor je ZATO,to donosi sigurnost,vojni kišobran neprobojni,dolaze investitori,Kosovo nebitno jer smo u NATO,zašto?ZATO!!!

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

MiG29:

sumnjam da ce mu ove uzdanice JMNC, ZVZD, KNZM i LEDO ici gore dolje..
ove opstenarodne kao TISK, MLNR i BLJE, moguce..

sta s volumenima?ti ocekujes run i up,up?[sealed]

Ma zapravo ne pratim ih previse tako da sam nekompetentan uopce komentirati ako cemo biti iskreni do kraja. Cuo sam po birtijama da ce belje na 1000 kuna a ledo na 26k te HDEL na 3k. Ponavljam da sam ovo cuo u birtiji i to ne jednoj i samo ovdje prenosim – da ne bi bilo nismo znali ako se ne obistini. Te stvari me plase – kada konobari pocnu sugerirati koje dionice uzeti. For the record, nemam niti jednu od navedenih dionica i sada sigurno ne mislim u njih ulaziti sto je mozda greska.

Kao sto napisah u jednom od prijasnjih postova pocinjem ulagati kao mirovinski fond – na duge staze. Nakon skoro 10 godina pocinjem polako shvacati pricu o zecu i kornjaci koju mozete naci u velikom broju knjiga o investiranju a koja ispadna tocna kada analiziram svoju proslost na burzi. Neki se nece sloziti s time ali svatko ima svoj put. Imam svoj plan koji je takav kakav je i probati cu se njega drzati.

Rast cijena na malom volumenu obicno znaci promjenu trenda – to sam mislio.

slažem se sa tobom ,bio u mlinaru uzeo 300 kn po dionici pa skočio u tisak uzeo 300 pa u hdel uzeo opet tristo pa u viro uzeo 200 pa u delekovod .tu čučim alio poanta je da sam ostao u mlinaru i čekao do sada bio bih na istome a 6 mjeseci nebi trebao upalit monitor .promjenio strategiju ušao u par fundamentalno dobrih dionica i spavam zimski san
[thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

i američki futures u plusu, bit će danas zeleno. ali nije preokret, vjerojatno obična tehnička korekcija na gore. ukupni tjedan će vjerojatno opet biti crven.

i američki futures u plusu, bit će danas zeleno. ali nije preokret, vjerojatno obična tehnička korekcija na gore. ukupni tjedan će vjerojatno opet biti crven.

Da. U.S. stocks set to recover after Friday’s losses
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idCAL0740545620080107?rpc=44

No respect

in,

ivek123:

strcs: ” ivek123: ” in: ” KOlega Ivek,vi sigurno ulažete u Sloveniji,tamo je index 12 000,kod nas je 5300,to vam je previše,a možda ulažete u Goru Crrnu,tamo je index 35000,samo da se zna svi su indexi krenuli od 1000,nem se vljutit Ivek na mene,to je samo istina ” Uhhhh….. [shocked][shocked][shocked] ” opali i ostane ziv [lol] ” Nemam pojma da li je ziv. Ne javlja se. Ali da ga je opalio – opalio ga je. I to respektabilno – haubicom 202mm. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Neće trebat haubica,ove godine ulazimo u NATO,ako pitaš Štef zašto ulazimo,odgovor je ZATO,to donosi sigurnost,vojni kišobran neprobojni,dolaze investitori,Kosovo nebitno jer smo u NATO,zašto?ZATO!!!

Ajde molim vas neka mu netko objasni gdje je greska. [cool]

skype - ivek1234

New Report

Close