MiG29: ” sumnjam da ce mu ove uzdanice JMNC, ZVZD, KNZM i LEDO ici gore dolje.. ove opstenarodne kao TISK, MLNR i BLJE, moguce.. sta s volumenima?ti ocekujes run i up,up?[sealed] ” Ma zapravo ne pratim ih previse tako da sam nekompetentan uopce komentirati ako cemo biti iskreni do kraja. Cuo sam po birtijama da ce belje na 1000 kuna a ledo na 26k te HDEL na 3k. Ponavljam da sam ovo cuo u birtiji i to ne jednoj i samo ovdje prenosim – da ne bi bilo nismo znali ako se ne obistini. Te stvari me plase – kada konobari pocnu sugerirati koje dionice uzeti. For the record, nemam niti jednu od navedenih dionica i sada sigurno ne mislim u njih ulaziti sto je mozda greska. Kao sto napisah u jednom od prijasnjih postova pocinjem ulagati kao mirovinski fond – na duge staze. Nakon skoro 10 godina pocinjem polako shvacati pricu o zecu i kornjaci koju mozete naci u velikom broju knjiga o investiranju a koja ispadna tocna kada analiziram svoju proslost na burzi. Neki se nece sloziti s time ali svatko ima svoj put. Imam svoj plan koji je takav kakav je i probati cu se njega drzati. Rast cijena na malom volumenu obicno znaci promjenu trenda – to sam mislio.
KOlega Ivek,vi sigurno ulažete u Sloveniji,tamo je index 12 000,kod nas je 5300,to vam je previše,a možda ulažete u Goru Crrnu,tamo je index 35000,samo da se zna svi su indexi krenuli od 1000,nem se vljutit Ivek na mene,to je samo istina
KOlega Ivek,vi sigurno ulažete u Sloveniji,tamo je index 12 000,kod nas je 5300,to vam je previše,a možda ulažete u Goru Crrnu,tamo je index 35000,samo da se zna svi su indexi krenuli od 1000,nem se vljutit Ivek na mene,to je samo istina
Uhhhh….. [shocked][shocked][shocked]
druze, ajd ponovo provjeri volumene za Belje i Ledo..[yawn] inace, sve si dobro cuo i u ovdasnjim birtijama se isto prica, samo sto to racunaju kao kratki predah za dalje. ali kako ce to tebi pomoci? buduci da ce struja biti sve skuplja? u BiH, naravno[sealed]
Dečki su kupili krive dionice,koje trenutno miruju ili padaju pa sad priželjkuju korekciju na Todijadi.
Vjerujem da će Todijada trajati cijeli prvi mjesec.
in:
”
”
opali i ostane ziv [lol]
ivek123:
”
in:
”
”
”
opali i ostane ziv [lol]
Nemam pojma da li je ziv. Ne javlja se. Ali da ga je opalio – opalio ga je. I to respektabilno – haubicom 202mm. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
MiG29: ” druze, ajd ponovo provjeri volumene za Belje i Ledo..[yawn] inace, sve si dobro cuo i u ovdasnjim birtijama se isto prica, samo sto to racunaju kao kratki predah za dalje. ali kako ce to tebi pomoci? buduci da ce struja biti sve skuplja? u BiH, naravno[sealed] ” Dečki su kupili krive dionice,koje trenutno miruju ili padaju pa sad priželjkuju korekciju na Todijadi. Vjerujem da će Todijada trajati cijeli prvi mjesec.
todorijada, kolega, todorijada..
objasnio sam na ovoj temi vec..
natjecanje u brze, VISE, jace[lol] [lol] [lol]
jovica: ” MiG29: ” druze, ajd ponovo provjeri volumene za Belje i Ledo..[yawn] inace, sve si dobro cuo i u ovdasnjim birtijama se isto prica, samo sto to racunaju kao kratki predah za dalje. ali kako ce to tebi pomoci? buduci da ce struja biti sve skuplja? u BiH, naravno[sealed] ” Dečki su kupili krive dionice,koje trenutno miruju ili padaju pa sad priželjkuju korekciju na Todijadi. Vjerujem da će Todijada trajati cijeli prvi mjesec. ” todorijada, kolega, todorijada.. objasnio sam na ovoj temi vec.. natjecanje u brze, VISE, jace[lol] [lol] [lol]
oprosti na pogreški.
Gledajuci jutrosnje indexe po svijetu vrlo je sareno i ocigeldno svijet u ovom trenutku bas nije previse zabrinut situacijom u US. Ili se kapital poceo prebacivati iz US po svijetu. Sukladno tome postoji realna mogucnost da se TODORIJADA nastavi. No vidjeti cemo uskoro. [cool]
Sukladno tome postoji realna mogucnost da se TODORIJADA nastavi. No vidjeti cemo uskoro. [cool]
SIgurno je netko prodao INTEL s gubitkom, da bi mogao kupit BLJE ili LEDO!
Ova tema je popularnija i više se na njoj piše sada nego prije par mjeseci kada je gorilo. Što opet dozivate te dane ili…? [yawn]