Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neka neka, nakon sto se opeku imacemo nadam se dosta tutleka manje na burzi, nije mi jasno kak ljudi ne kuze da je u todorijadu trebalo uci prije dva tjedna ili prije mjesec dana dok je sve to lijepo stajalo a oni sad ulaze kad je otislo…

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Duser: ” … HT i INA, već su krenule ” I VIRO se već prodaje da se uđe u TODORIJADU. Samo naprijed….[thumbsup][wink]

ma nek se sve rasprodaju za Todorijadu, kad ga Turci otpile eto njih natrag. Ima tko će kupit.
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja cekam da kupim:

– Belje na 1500,
– Ledo na 50000,
– Jamnicu na 250.000,
– Konzum na 250.000,
– itd…

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino!!! [lol] [lol] [lol]

Salu na stranu. Trzista obicno imaju odredjeni balans. Mislim da smo zbog Todorijade lagano usli u disbalans. To bi se svima moglo obiti o glavu. Nije bas da sam happy zbog ovoga. [undecid]

skype - ivek1234

Ja cekam da kupim: – Belje na 1500, – Ledo na 50000, – Jamnicu na 250.000, – Konzum na 250.000, – itd… Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino!!! [lol] [lol] [lol] Salu na stranu. Trzista obicno imaju odredjeni balans. Mislim da smo zbog Todorijade lagano usli u disbalans. To bi se svima moglo obiti o glavu. Nije bas da sam happy zbog ovoga. [undecid]

ko vam je kriv svima sto nemate ledo zvzd knzm hihihihi jos da padne koja jamnica i mrak!!!!

eh da i tisak i mlinar su tu, samo u manjim kolicinama

IDEMO AP AP

I što je tu loše. Prodaš ht po 355 i kupiš belje po 300. Zatim prodaš belje po 400 i kupiš ht po 340. Meni je to sasvim logično. Briga me za todorića al ako se može zaraditi zašto ne…

Duser: ” … HT i INA, već su krenule ” I VIRO se već prodaje da se uđe u TODORIJADU. Samo naprijed….[thumbsup][wink]

alamo, ne odaji bas sve tajne
[lol]
mislim da ce Todorijada stati malo sutra[tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ja cekam da kupim: – Belje na 1500, – Ledo na 50000, – Jamnicu na 250.000, – Konzum na 250.000, – itd… Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino!!! [lol] [lol] [lol] Salu na stranu. Trzista obicno imaju odredjeni balans. Mislim da smo zbog Todorijade lagano usli u disbalans. To bi se svima moglo obiti o glavu. Nije bas da sam happy zbog ovoga. [undecid]

savrseno te razumijem, ja sam morao zatuci DLKV zbog BLJE..ali kako ce to tebi pomoci??[cool]

ivek123:

savrseno te razumijem, ja sam morao zatuci DLKV zbog BLJE..ali kako ce to tebi pomoci??[cool]

Ma sve 5. Neka ljudi zaradjuju nemam nis protiv. Dapace. Samo da se sve ne razleti i krene ostro dolje jer ce povuci cijelo trziste a to mi se ipak nebi svidjelo. Previse je Todinih dionica na burzi da bi nekeakav eventualni lom bio izoliran.

skype - ivek1234

mislim da ce Todorijada stati malo sutra[tongue]

Treba gledati volumene. Ali jos ce zanimljiviji biti utorak! [cool]

skype - ivek1234

sumnjam da ce mu ove uzdanice JMNC, ZVZD, KNZM i LEDO ici gore dolje..
ove opstenarodne kao TISK, MLNR i BLJE, moguce..

sta s volumenima?ti ocekujes run i up,up?[sealed]

sumnjam da ce mu ove uzdanice JMNC, ZVZD, KNZM i LEDO ici gore dolje..
ove opstenarodne kao TISK, MLNR i BLJE, moguce..

sta s volumenima?ti ocekujes run i up,up?[sealed]

Ma zapravo ne pratim ih previse tako da sam nekompetentan uopce komentirati ako cemo biti iskreni do kraja. Cuo sam po birtijama da ce belje na 1000 kuna a ledo na 26k te HDEL na 3k. Ponavljam da sam ovo cuo u birtiji i to ne jednoj i samo ovdje prenosim – da ne bi bilo nismo znali ako se ne obistini. Te stvari me plase – kada konobari pocnu sugerirati koje dionice uzeti. For the record, nemam niti jednu od navedenih dionica i sada sigurno ne mislim u njih ulaziti sto je mozda greska.

Kao sto napisah u jednom od prijasnjih postova pocinjem ulagati kao mirovinski fond – na duge staze. Nakon skoro 10 godina pocinjem polako shvacati pricu o zecu i kornjaci koju mozete naci u velikom broju knjiga o investiranju a koja ispadna tocna kada analiziram svoju proslost na burzi. Neki se nece sloziti s time ali svatko ima svoj put. Imam svoj plan koji je takav kakav je i probati cu se njega drzati.

Rast cijena na malom volumenu obicno znaci promjenu trenda – to sam mislio.

skype - ivek1234

druze, ajd ponovo provjeri volumene za Belje i Ledo..[yawn]

inace, sve si dobro cuo i u ovdasnjim birtijama se isto prica, samo sto to racunaju kao kratki predah za dalje.
ali kako ce to tebi pomoci?
buduci da ce struja biti sve skuplja?
u BiH, naravno[sealed]

New Report

Close