Mislim da je vrlo izgledna TODORIJADA[lol] , ali bi ove druge dionice mogle malo potonuti.
e pa onda ću i ja reći svoje želje, todorijada će slabiti, sutra će biti dan rasta građevinara i oporavka brodara.
a ja ću fino kak i ivek i navek dokupljivati VIRO.
čitam nekoliko zadnjih stranica i vjerojatno neću moći zaspati od vašeg “optimizma”…dajte ljudi jedva sam se oporavio od ove polugodišnje korekcije, idem rađe na temu vicevi[cry]
a ja ću fino kak i ivek i navek dokupljivati VIRO.
Neka padne jos malo. [cool][thumbsup][cool]
Ok, Real Bear je tu i po meni ima jako dobre postove. Ali nije da mi ne fale:
– Apox,
– Bubaspara,
– Karoje
– La Costa
Jel netko zna gdje su nestali?
P.S. Zivot dam, Medu nedam!!!
u dionicama su, kad izadju, onda se javljaju, sad su po drugim nick-ovima…. [bye]
Eno Karoje se pohvalio s prinosom, pa nije to od drzanja pozicija u Cash-u[proud]
u dionicama su, kad izadju, onda se javljaju, sad su po drugim nick-ovima…. [bye] Eno Karoje se pohvalio s prinosom, pa nije to od drzanja pozicija u Cash-u[proud]
možda je oročio u banci
[proud]
možda je oročio u banci
[proud]
Mozda je onaj sto je uspio pobjeci iz Getroa… [lol] [lol] [lol] [lol]
P.S. Zivot dam, Medu nedam!!!
Fala ivek, ali pusti ginjenje sada [wink]
Mislim da ako sutra ode sve u provaliju jedino što većina forumaša može izgubiti je moguću zaradu. A to ne boli skoro pa nimalo. A za ove što ne čitaju forume i ne ulažu u znanje ionako me nije briga [lol]
Fala ivek, ali pusti ginjenje sada [wink]
Mislim da ako sutra ode sve u provaliju jedino što većina forumaša može izgubiti je moguću zaradu. A to ne ne boli skoro pa nimalo. A za ove što ne čitaju forume i ne ulažu u znanje ionako me nije briga [lol]
Neka tebe Medo tu s nama!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
GERONIMO: ” Mislim da je vrlo izgledna TODORIJADA[lol] , ali bi ove druge dionice mogle malo potonuti. ” Vrlo lako moguce. Mene jako zanimaju dionice koje bi zbog TODORIJADE mogle padati jer pretpostavljam da ce pogotovo dobar dio malih investitora biti zavedenen mogucnostu kratkotrajnog visokog prinosa. Ja bum radje skupljao s poda nego se penjao po drvecu! [lol] [lol] [lol] @Mig29 Hvala stari. Sto ces, trenutak slabosti. [cool][cool]
HT i INA, već su krenule
… HT i INA, već su krenule
I VIRO se već prodaje da se uđe u TODORIJADU. Samo naprijed….[thumbsup][wink]