Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Davids neboj se ni mrava .

SAM PROTIV SVIH

Baš sam jučer pitao na brlogu jel treba pisati i upozoravati na korekciji a svi su mi rekli nemoj, pusti, samo ćeš bijes na sebe navuči. A ja si nešto mislim idem sa zaebanciju, pa da se ne kaže da nisam rekao šta mislim.

Naravno da sam pogriješio, isprike još jednom svima ako sam nekoga povrijedio i uvrijedio, žao mi je zbog toga jako. Nek svak sa svojom imovinom postupa kako misli da je najbolje. Ja ću nastaviti tamo u brlogu pisati, pa tko hoće nek čita i raspravlja.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Treba upozoravati svakako i očekujem da budeš prvi kada stvarno bude frka.Ali netreba širiti paniku e tu je prijatelju razlika

SAM PROTIV SVIH

Inače nisam bijesan na tebe dapače vrlo cijenim tvoje pisanje.

SAM PROTIV SVIH

I znanje.Tako da moraš vrlo biti oprezan jer nije isti kada ti kažeš da je sranje i kada kaže neko drugi.Znaj da forumaši cijene tvoje mišljenje.

SAM PROTIV SVIH

Cijene i mišljenje i znanje, Realbear, ali si toliko unio nemira u Davidsa i Iveka da ne znam kako će oni preživjeti ovaj vikend. [thumbsup]

Al su se dečki raspisali….[wink]

Pessimism Is Your Friend

tvoje pisanje je vise licilo na drukanje (sirenje panike),
no slazem se da svakako treba postojati tema Korekcija, da ljudi znaju da neke stvari nisu perpetuum mobile

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Sve je pitanje vjerojatnosti i nitko ne zna što se točno može dogoditi, svaka sljedeća možebitna korekcije je sve opasnija . A tko je pratio šta sam pisao za vrijeme prošle, zna da sam zapravo smirivao i govorio da do odbijanca mora doći. Ja možda to previše gledam s američke strane, ali ljudi moji tamo je stvarno panika

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Geronimo jel ti to nabijas broj poruka,mogao si to sve u jednoj reci[wink] [lol] .Yap medo reci kad krene pa javi[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Geronimo jel ti to nabijas broj poruka,mogao si to sve u jednoj reci[wink] [lol] .Yap medo reci kad krene pa javi[thumbsup]

Ma ne gledam film pa malo pišem pa malo gledam

SAM PROTIV SVIH

Je panika je u Americi ali nije im prosiječan PE na 40 nego na cca 17 tako da mislim da sloma tamo neće biti ali da će padati padaće (u evropi prosiječan PE 15)

Hrvatska 23 PE
Kina 40 PE

SAM PROTIV SVIH

Ja cijenim njegovo pisanje, samo isto tražim argumente i konkretiziranje termina.
Govoriti o promjeni trenda, pa korekciji ili možebitnoj recesiji o kojoj se priča u US je potpuno ispravno i demokratski. Dapače, hvale vrijedno jer je poučno i čini nas spremnima za sve opcije.

No u jednadžbu se mora uvrstiti i nepoznanica – vrijeme. Bez nje, ništa nema smisla. Recesija će nas pogoditi, samo je pitanje – vrijeme… Kad? U ponedjeljak? Za godinu? 20 godina? Neki o njoj trube godinama i samo si tako ruše kredibilitet, i nema veze ako više uopće pogode, jer su davno ispali smiješni, pa da budem i oštriji – blesavi.

Ne bih volio da se to dogodi kolegi RealBear.

No respect

New Report

Close