Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sorry ako sam fulao, ali imaju stavove kao da su braća blizanci

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

fulao je 100%. geronimo je jedan pristojan i ozbiljan gospodin, stariji od miga.

No respect

zna mig29 (ooops) geronimo kad su medeki ušli, sitno ali dinamitno [lol] [lol] [lol]

otrpio sam ti onu laz da sam te optuzio da si Galinec, ali sad te stvarno oprao malo jaci egotrip, care..[wink]
‘oladi malo[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ja sam ti ljepo argumentirao zašto neće biti frke a sada ti sa niskim udarcem(promjena teme)pokušavaš me poistovijetiti sa MIGOM . Nisi mi odgovorio jeli si u dionicama dok se Ameri raspadaju po šavovima?

SAM PROTIV SVIH

RealBear: ” zna mig29 (ooops) geronimo kad su medeki ušli, sitno ali dinamitno [lol] [lol] [lol] ” otrpio sam ti onu laz da sam te optuzio da si Galinec, ali sad te stvarno oprao malo jaci egotrip, care..[wink] ‘oladi malo[yawn]

ne, nisi ga ti nego sam ga ja optužio da je Galinec.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

is’o medo u ducan
nije rek’o dobar dan
vec je rek’o dobro vece
okrene se i utece[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Nisam utekao, samo mi je žao.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

MiG29: ” RealBear: ” zna mig29 (ooops) geronimo kad su medeki ušli, sitno ali dinamitno [lol] [lol] [lol] ” otrpio sam ti onu laz da sam te optuzio da si Galinec, ali sad te stvarno oprao malo jaci egotrip, care..[wink] ‘oladi malo[yawn] ” ne, nisi ga ti nego sam ga ja optužio da je Galinec.

i ja sam ga to isto samo uctivo pitao jel’ je, ali nikako optuzio, rekao je da nije i ja sam rekao ok..
mozda si ti moj drugi nick, identicno razmisljamo
[lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Što ti je žao što si u dionicama a Ameri se raspadaju?

SAM PROTIV SVIH

ajme al ste ga napali dajte malo zraka,isprico se i idemo dalje.Geronimo, je napisao je da je malcice zagrizao kolac ZSE-a[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Mene zanima nastavak priče u Americi, mi ćemo malo potonuti,no ako oni nastave tonuti neće na dobro…[pray]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Inače da je frka pustio bi ja da ti pišeš da ljudi izlaze iz dionica čak bih te i podržao ali pusti ovaj napaćeni narod Hrvatski da zaradi i nemoj plašiti ljude bez veze jer sam siguran da si i ti svijestan da kod nas trenutno neće biti frke

Vidim da si puno radio u Americi pa eto zato ti pišem da se okaneš ćoravog posla.A nas Hrvate pusti da zaradimo jer bi stvarno i kod nas moglo doći ovo sranje iz amerike ali ne sada i ne skoro.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close