Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidio sam silu jednog utoraka u jedanajstom mjesecu.A sada na strani sile su i JEDIJI(MIROVINCI)
Zar stvarno nemaš osjećaj da je cijeli dan sprdnja na temi korekcija i da si ti jedini tu ozbiljan jednostavno sentiment ti neide na ruku.

Ali doćiće i tvojih pet minuta no tada ću i ja upozoriti svekoliku javnost da je frka[lol]

SAM PROTIV SVIH

Dok je sila uz nas nema brige[rolleyes]

SAM PROTIV SVIH

Dok je sila uz nas nema brige[rolleyes]

koja sila?
ona:
ja imam moć da …cijelu noć?
[rolleyes]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kad svijet ode -15% dolje.

hm…15%? meni se ne čini tako puno tih 15%,naime kad sam nedavno počeo samostalno ulagat,toliko su me naplašili da je to rizično bla bla itd,da meni sve do 50% nije strašan pad[lol]

I još jednu stvar za kraj mi smo balkan i kod nas je sve drugčije ili ipak malo različitije nego vani.
Ali zato naše cenke kada daju loptu u prostor to rade drugačije od ostalog svijeta.

SAM PROTIV SVIH

zna mig29 (ooops) geronimo kad su medeki ušli, sitno ali dinamitno [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Nemoj sada vređati jer ja imam samo jedan NICK

SAM PROTIV SVIH

koja sila?
ona:
ja imam moć da …cijelu noć?
[rolleyes]

Neee… Bitno je dok imaš silu suzdržati kad ti je sila, recimo ići na WC. Pa ti ne trebaju medine pelene za inkontinenciju. Dok su pelene u ljekarnama, a ne na nama – nema mede.

No respect

mislim da bi moderatori mogli odmoderirati kolegu OPR jer pise stalozeno, argumentirano i bez prevelike patetike.
(iako se ja ne slazem s njim)

..kad vec dozvoljavaju ovoliko lupetnaje ostalih korisnika[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Značili to da si i ti u dionicamo pošto kažeš da si ušao?

SAM PROTIV SVIH

Ameri se raspadaju po šavovima a naš medo u dionicama[shocked]

SAM PROTIV SVIH

zna mig29 (ooops) geronimo kad su medeki ušli, sitno ali dinamitno [lol] [lol] [lol]

ovaj put medo je fulao jer na veceri su bili skupa i mig i geronimo tak da to pada u vodu medo

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close