Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

heheh pa morao sam ljudimo objasniti otkud mi potpis [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Medveđa krv je ipak proradila cijeli dan si ovo pokušao napisati ali činimi se da trenutni sentiment kod nas je pozitivan

-mirovinci
-fondovi vratili više love nego što su izgubili
-Ivek u dionicama
-odlični godišnji FI hrvatski tvrtki

jel moram dalje,ajde medo još malo odspavati siguran sam da će doći i tvojih pet minuta ali ne sada

SAM PROTIV SVIH

Za pravu korekciju treba se posložiti par stvari jedna je nedovoljna

U 11. mjesecu ste imali priliku

-ameri se rušili
-fondovi ostali bez novca
-Raifica napravila frku
-izbori
-porezi na kapitalnu dobit
-izjave dužnosnika obojene u negativnom tonu

danas od svega toga ostali samo ameri

SAM PROTIV SVIH

Ali medo i ti i ja znamo da je samo jedna stvar najbitnija a to je kako rade tvrtke i koliko ima novca u sustavu.
Trenutno u sustavu novca ko salate a Hrvatske tvrtke razbijaju.Možda i bude trenutni neki padić

SAM PROTIV SVIH

Vidjet ćemo u ponedjeljak koliko fondovi imaju snage za udarati. Proteklih tjedana nisu samo fondovi kupovali, svega je tu bilo. A otkud ti to da su fondovi vratili lovu, dobio na crno izvještaj od HANFE ? [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

geronimo ,

ovakve stvari se ne pisu na ovoj temi,

btw ovo je vise nego tocno

Za pravu korekciju treba se posložiti par stvari jedna je nedovoljna

U 11. mjesecu ste imali priliku

-ameri se rušili
-fondovi ostali bez novca
-Raifica napravila frku
-izbori
-porezi na kapitalnu dobit
-izjave dužnosnika obojene u negativnom tonu

danas od svega toga ostali samo ameri

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ne da su vratili nego su dobili više negoli što im je povučeno .Nemoraju oni lupati ,možda i bude neki trenutni padić ali samo trenutni .No film iz 11 mjesece možeš samo sanjati

SAM PROTIV SVIH

Jel vi znate koliko su naši fondeki u stranim dionicama, jel znate koliko će izgubiti kad svijet ode -15% dolje.

Nema te sile koja može ZSE održati ako okolne burze krenu padati.
Što je tržište likvidnije i dublje to je u boljoj korelaciji sa S&P 500, usponi i padovi se samo multipliciraju.

Ali iskreno dok je Ivek u dionicama možemo mirno spavati.Čovijek je do sada svaki put pogodio vrh.[lol]

SAM PROTIV SVIH

ne bi se ivek onako slatko smijao i apoxa zazivao da je u dionicama [wink]

medo, trebao si uci u 11 mj,

znas kako je s medvedima, najedu se do 11 mj, a onda spavaju do 2 mj- nije ovo tvoje vrijeme [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Nema nama u ponedjeljak minusa.
Znajući situaciju kako se odvijala prethodnih dana mi smo u sigurnom plusu. Fondovima se još uvijek tresu gaće od prošle korekcije i nema šanse da prepuste tržište panici.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

New Report

Close