Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

febo: ” RealBear: ” Ako Apox stvarno ne smije pisati ovdje, ja ću ga čitati tamo, samo nek piše… [smiley] ” ..biga. organiziraj peticiju za njegov povratak na ovaj forum. [smiley] ” Ja odmah potpisujem za povratak Apoxa, Karoja i La Coste! Dajem vise nego Englezi za Modrica!!! [lol] [lol]

organizirat ćemo i demonstracije ako treba
[lol] [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Cuvajte prinose…to mozete samo ako nastavite kupovati[lol] [lol]

To je tocno. Ja vec baki maznjavam penziju za dionice!!!
[thumbsup][lol]

skype - ivek1234

Dejavue: ” Cuvajte prinose…to mozete samo ako nastavite kupovati[lol] [lol] ” To je tocno. Ja vec baki maznjavam penziju za dionice!!! [thumbsup][lol]

rekoh ja da si ti “mirovinac”
[lol]

Sad ću napraviti jednu jako nepristojnu stvar i repostati samog sebe od prije 20-tak dana, jer ne znam kako bi drugačije odgovorio onima koji misle da će ZSE još jako potegnuti… [wink]

Nitko više od mene ne bi volio ovaj scenerij koji je grizli-MIG spomenuo. Suludo pumpanje burze od strane znanih i neznanih igrača, cijela Hrvatska u dionicama do grla i CROBEX na 10000… i onda slom, urušio se globalni financijski sustav.

Mlijeko na 20 kuna (u Americi trenutno 4$), kruh na 15… penzioneri se dižu u četri ujutro i tuku se u redovima za crni kruh. Oni najsretniji koji su ga uspjeli uloviti pohlepno žderu štrucu bezubim desnima. Naravno nakon što su dva dana jeli golu juhu od trulog krumpira gnjecavi, vreli kruh im loše pada na želudac. Dijereja napada. Uneređeni i s grčem na licu proklinju po ulicama. Naravno već dugo u ljekarnama nema pelena za inkontinenciju jer su ih sve pokupovali fond manageri bankrotiranih fondova.

U tamo daleko u planinama skupina međeda iskopava vrčeve zlata skrivene još od pradavnih vremena. Organiziraju se po trojkama i kuju planove po mračnim mehanama. Onima koji razumiju par riječi međeđeg jezika ponekad se učini da čuju pjesmu… ‘ajmo ruke gore zapjevajmo svi… sad na teren izlaze pravi međedi’

Na migovu i moju žalost ovaj scenarij se neće ostvariti. Naime Ameri će povuć svjetske burze u ambis već u prvom mjesecu nakon što im izađu katastrofalna kvartalna izvješća

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Dejavue: ” Cuvajte prinose…to mozete samo ako nastavite kupovati[lol] [lol] ” To je tocno. Ja vec baki maznjavam penziju za dionice!!! [thumbsup][lol]

TEK? a ne vec 🙂
Ja to radim vec i susjedima[lol] [lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Sad ću napraviti jednu jako nepristojnu stvar i repostati samog sebe od prije 20-tak dana, jer ne znam kako bi drugačije odgovorio onima koji misle da će ZSE još jako potegnuti… [wink]

Hoce, potegnuti ce oko FI. Ali nakon toga ce puno ovisiti o tome kakav ce sentiment biti u svijetu. Moja pretpostavka: normabel, pelene itd… [lol]

skype - ivek1234

ivek123:

TEK? a ne vec 🙂
Ja to radim vec i susjedima[lol] [lol]

Ja se bojim batina. Ali zato kradem klincima lovu za sladoled u parku… [lol] [lol]

skype - ivek1234

E da…da se pohvalim…prinos od sredine 12.og mjeseca 71%
Kako, pitate se?
Pa evo…
TIsk na 1000-1100…izlaz na 1450-1550.
Ulaz tada u MLNR i ZTNJ, izlaz u cetvrtak i ulaz u BLJE u cetvrtak.
Dobro, imao sam i 2 JMNC[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Znaš ti šta Dejavue, mogu ti se samo nakloniti, kao i svi ovdje. [thumbsup][smiley]

Pessimism Is Your Friend

Decki, koliko ste dugo u cashu kad toliko zazivate korekciju?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Decki, koliko ste dugo u cashu kad toliko zazivate korekciju?

od kad smo se rodili
[lol]

Nitko više od mene ne bi volio ovaj scenerij koji je grizli-MIG spomenuo. Suludo pumpanje burze od strane znanih i neznanih igrača, cijela Hrvatska u dionicama do grla i CROBEX na 10000… i onda slom, urušio se globalni financijski sustav.

Mlijeko na 20 kuna (u Americi trenutno 4$), kruh na 15… penzioneri se dižu u četri ujutro i tuku se u redovima za crni kruh. Oni najsretniji koji su ga uspjeli uloviti pohlepno žderu štrucu bezubim desnima. Naravno nakon što su dva dana jeli golu juhu od trulog krumpira gnjecavi, vreli kruh im loše pada na želudac. Dijereja napada. Uneređeni i s grčem na licu proklinju po ulicama. Naravno već dugo u ljekarnama nema pelena za inkontinenciju jer su ih sve pokupovali fond manageri bankrotiranih fondova.

U tamo daleko u planinama skupina međeda iskopava vrčeve zlata skrivene još od pradavnih vremena. Organiziraju se po trojkama i kuju planove po mračnim mehanama. Onima koji razumiju par riječi međeđeg jezika ponekad se učini da čuju pjesmu… ‘ajmo ruke gore zapjevajmo svi… sad na teren izlaze pravi međedi’

Na migovu i moju žalost ovaj scenarij se neće ostvariti. Naime Ameri će povuć svjetske burze u ambis već u prvom mjesecu nakon što im izađu katastrofalna kvartalna izvješća

Samo sam čekao kada ćeš pretjerati [thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close