Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Alien, Asko, SLK, febo… pokralo me s rasprave od prije par dana [lol] [lol] [lol]

Vaš link

Vaš link

Ma, lako za njih, al kad ovi kradu i stave danas u tiskano izdanje, odmah uz tjedno burzovno izvješće…

http://www.vecernji.hr/home/manager/2984808/index.do

No respect

neka, neka samo oni nek čitaju forume, ja ću radit istraživačko novinarstvo za njih besplatno samo nek šire užas i paniku [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

neka, neka samo oni nek čitaju forume, ja ću radit istraživačko novinarstvo za njih besplatno samo nek šire užas i paniku [lol] [lol] [lol]

Mislim da je ne treba siriti. Dolazi to polako samo. [lol] [lol] [lol] [lol]

Evo, ja prodao Legenda i prebacio se na Trabanta. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

zvone101: ” RealBear: ” i ja bi rasprodao, ali sam zapeo u Industrogradnji [lol] ” pa ko Vas tamo uputio jadan nebio ? [undecid] ” Šala mala, kad sam počeo pisati jedan me je forumaš optužio da sam Galinec himself [smiley]

a što nisi???[undecid]
sad sam razoćaran

RealBear: ” zvone101: ” RealBear: ” i ja bi rasprodao, ali sam zapeo u Industrogradnji [lol] ” pa ko Vas tamo uputio jadan nebio ? [undecid] ” Šala mala, kad sam počeo pisati jedan me je forumaš optužio da sam Galinec himself [smiley] ” a što nisi???[undecid] sad sam razoćaran

ma preveliki je on zajebant za Galinca koji je uvijek smrtno ozbiljan.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Nije bitno, svejedno će se medonja kad-tad negdje spotaknuti i ne znajući otkriti ID. Pa zna se za 80% forumaša tko su, samo se šuti ili malo govori. Što zapravo i nije preteško, jer jedan forumaš drži bar 20% aktivnih nickova. Postoji zapravo nekoliko paralelnih foruma PD, ovaj oficijelni i brojni klasteri u kojima su se grupirali pojedini forumaši, a ne kontaktiraju isključivo putem Foruma.

Forum PD je zapravo investitorska Iskrica.

No respect

Ma šta vas briga tko sam, običan čovjek s trenutnim viškom slobodnog vremene i koji ima dosta prijatelja i familije u Americi. Ako je istina ono što pišem onda sam dobar, ak drukam onda me pljujte [smiley]

Ali evo su moji:

Vaš link

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Nije bitno, svejedno će se medonja kad-tad negdje spotaknuti i ne znajući otkriti ID. Pa zna se za 80% forumaša tko su, samo se šuti ili malo govori. Što zapravo i nije preteško, jer jedan forumaš drži bar 20% aktivnih nickova. Postoji zapravo nekoliko paralelnih foruma PD, ovaj oficijelni i brojni klasteri u kojima su se grupirali pojedini forumaši, a ne kontaktiraju isključivo putem Foruma.

Forum PD je zapravo investitorska Iskrica.

he, ja sam se iznenadio da se skupilo forumasa vise od 10 za zajednicko druzenje.. mozebitno je to bio cijeli forum minus ja..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

SLK: ” Nije bitno, svejedno će se medonja kad-tad negdje spotaknuti i ne znajući otkriti ID. Pa zna se za 80% forumaša tko su, samo se šuti ili malo govori. Što zapravo i nije preteško, jer jedan forumaš drži bar 20% aktivnih nickova. Postoji zapravo nekoliko paralelnih foruma PD, ovaj oficijelni i brojni klasteri u kojima su se grupirali pojedini forumaši, a ne kontaktiraju isključivo putem Foruma. Forum PD je zapravo investitorska Iskrica. ” he, ja sam se iznenadio da se skupilo forumasa vise od 10 za zajednicko druzenje.. mozebitno je to bio cijeli forum minus ja..

a možda si i bio pa se ne sjećaš.(pod nekim drugim nickom)
[proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

pokusaj diskreditacije postenog covjeka to je..[cool]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pozor, pozor !

Apoksiomen se vratio!

http://www.imamnovac.com/Forum/Thread.aspx?ThreadID=49&pg=10

Vratite nam Apoxa!!!! Skrgut zubi je pred nama!!! [lol] [lol]

skype - ivek1234

New Report

Close