SLK:
”
RealBear:
”
Ja ću torbarit po Koprivnici, sve dam za Belupo [wink]
”
”
medvedi moji [kiss], kakve su to price o belupu? nisam bio duhom i tijelom u HR, a sad ove glasine? I to na temi korekcija[smiley]
nego onaj mojnovac je stvarno propao, dosadni su do bola a sve kao nešto znaju i stari su lisci [lol]
nego onaj mojnovac je stvarno propao, dosadni su do bola a sve kao nešto znaju i stari su lisci [lol]
Nisi valjda i ti jedan od prognanika od tamo?
medvedi moji [kiss], kakve su to price o belupu? nisam bio duhom i tijelom u HR, a sad ove glasine? I to na temi korekcija[smiley]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=42642c90-2c0a-4fb7-ad4a-9157c73fd949&open=sec
P.S. Nisam jos medvjed. Tek mali medvjedic. [cool]
Nisi valjda i ti jedan od prognanika od tamo?
Ma jok, lurkam
hvala medvjedicu [lol]
hvala medvjedicu [lol]
Cekaj, cekaj dok jos malo narastem. Kroz koji mjesec biti cu veci od ovog na tvojoj slici pa da te onda vidim. Onda bum grizli na steroidima!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
vipy:
”
hvala medvjedicu [lol]
”
Cekaj, cekaj dok jos malo narastem. Kroz koji mjesec biti cu veci od ovog na tvojoj slici pa da te onda vidim. Onda bum grizli na steroidima!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Kad medvjedic dovoljno naraste, onda se moze loviti – LOVACKA,[lol]
ja sam isto tamo, samo sam 10x manje aktivan, al cu vas zato sad sve otkucati [yawn]
Prate oni PD. Već sam koliko puta našao prenošenje svojih postova tamo, bez navoda izvora, i razne stvari koje postam na ovaj forum.
Neka, da se tamo dobrih naučiti stvari, samo treba čitati postove od prije godinu-dvije.
Nego da nama Motusic konacno uvede opcije, jes da nismo bas pretjerano likvidni ali nema veze, pa da se moze zaraditi u medvjedjem brlogu. [cool]
Kad medvjedic dovoljno naraste, onda se moze loviti – LOVACKA,[lol]
Pazi da ne zavrsis kao neki koji su lovili oko Bozica pa bili ulovljeni. [undecid]
ja sam isto tamo, samo sam 10x manje aktivan, al cu vas zato sad sve otkucati [yawn]
bolje im je da dođu ovdje među raju… uskok, player, axy su izvrsni [smiley]