Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK:

RealBear:

Ja ću torbarit po Koprivnici, sve dam za Belupo [wink]

vipy, 04.01.2008. u 23:48

medvedi moji [kiss], kakve su to price o belupu? nisam bio duhom i tijelom u HR, a sad ove glasine? I to na temi korekcija[smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

nego onaj mojnovac je stvarno propao, dosadni su do bola a sve kao nešto znaju i stari su lisci [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

nego onaj mojnovac je stvarno propao, dosadni su do bola a sve kao nešto znaju i stari su lisci [lol]

Nisi valjda i ti jedan od prognanika od tamo?

No respect

medvedi moji [kiss], kakve su to price o belupu? nisam bio duhom i tijelom u HR, a sad ove glasine? I to na temi korekcija[smiley]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=42642c90-2c0a-4fb7-ad4a-9157c73fd949&open=sec

P.S. Nisam jos medvjed. Tek mali medvjedic. [cool]

skype - ivek1234

Nisi valjda i ti jedan od prognanika od tamo?

Ma jok, lurkam

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

hvala medvjedicu [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

hvala medvjedicu [lol]

Cekaj, cekaj dok jos malo narastem. Kroz koji mjesec biti cu veci od ovog na tvojoj slici pa da te onda vidim. Onda bum grizli na steroidima!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

vipy:

hvala medvjedicu [lol]

Cekaj, cekaj dok jos malo narastem. Kroz koji mjesec biti cu veci od ovog na tvojoj slici pa da te onda vidim. Onda bum grizli na steroidima!! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Kad medvjedic dovoljno naraste, onda se moze loviti – LOVACKA,[lol]

ja sam isto tamo, samo sam 10x manje aktivan, al cu vas zato sad sve otkucati [yawn]

Prate oni PD. Već sam koliko puta našao prenošenje svojih postova tamo, bez navoda izvora, i razne stvari koje postam na ovaj forum.
Neka, da se tamo dobrih naučiti stvari, samo treba čitati postove od prije godinu-dvije.

No respect

Nego da nama Motusic konacno uvede opcije, jes da nismo bas pretjerano likvidni ali nema veze, pa da se moze zaraditi u medvjedjem brlogu. [cool]

skype - ivek1234

Kad medvjedic dovoljno naraste, onda se moze loviti – LOVACKA,[lol]

Pazi da ne zavrsis kao neki koji su lovili oko Bozica pa bili ulovljeni. [undecid]

skype - ivek1234

ja sam isto tamo, samo sam 10x manje aktivan, al cu vas zato sad sve otkucati [yawn]

bolje im je da dođu ovdje među raju… uskok, player, axy su izvrsni [smiley]

New Report

Close